Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Ralumat spune:
Tot pe fuga...nu v-am citit inca, si am de recuperat, ca ieri n-am intrat....numai ca vreau sa nu uit sa zic un mare MULTUMESC Fatimei pentru pontul cu Colic Baby pus in ceiut. Aseara am vazut si eu se inseamna de fapt sa functioneze un produs anticolici. I-am dat dupa instructiuni, iar in maxim 10 minute, baiatul meu dormea ca un ingeras....fara foieli, fara scremete, de unde pana atunci ridicase tot blocul in picioare cu urletele. Sper sa functioneze si pe mai departe, ca imi pun mari sperante in el acum.....
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
fetelor sunt disperata... de 5 zile Oana mananca f. putin si nu a luat deloc in greutate .... de 3 zile mananca cate un san si nu mai vrea nici rupta la al doilea, nu stiu de ce... indiferent ca o tin la ragait sau nu intre sani... asa ca daca primul are 50 ml sau 90 ea il rade pe tot si de al doilea nu se mai atinge.. si asa a ajuns sa manance f. putin pe zi, ca in timpul zilei am destul de putin lapte, mai ales acuma ca nu mai sunt stimulati sanii...offf...
ziceti-mi ce sa fac, dati-mi o idee ca-s terminata
varianta cu mulsul sanului 2 si dat lapticul din biberon nu merge, ca refuza cu indarjire, asta de mai demult
chiar nu stiu de ce face asa, nu e bolnavioara, e vesela si vioaie in rest
Diade
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Crede-ma ,pe cuvint ...,ca eu i-am dat doar de citeva ori ambii sini ,la o masa...Crinuta mea,se satura in 10 minute de supt la un singur sin.Aseara de ex.,dupa baita i-am dat si din al doilea si l-a acceptat,dar pina aseara ,ma refuzase de nu stiu cite ori...Exact ce vorbeam acum o perioada ...,nici noi nu mincam la fel in fiecare zi...,stai linistita...,daca fata este vesela si vioaie...,nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji...,dupa ce o sa-si consume energia...,cere ea titzi,cu siguranta...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
asiza spune:
Dia, zau ca nu stiu ce sa-ti spun...mai ai rabdare, daca nu-i e foame si e vesela si vioaie, las-o-n pace inca putin si vezi cum evolueaza lucrurile...Nu dispera....
Dianocica, i l-as fi pasat pe Denis lui tati, numai ca nu era acasa...dar de indata ce a venit, a salvat situatia...si bb s-a oprit din plans...
...
Asa de cuminte a fost bb azi...s-a trezit pe la 10.10, a papat bine, apoi l-am schimbat, i-am facut toaleta de dimineata si acum sta singur in patutz si cugeta...poate si adoarme putin...
Am tot vrut sa va intreb:
1. Cati ml trebuie sa suga un bb de o luna?...Eu ieri i-am facut prima data proba suptului (ca nu ma prea stresez cu cantarul) si a supt 90/100 ml, dintr-un singur san (ca asa-i dau de obicei, rar cand vrea si celalalt san)...E ok?
2. Cu ce crema ii dati la funduletz? Eu am folosit initial crema Petrini, insa de ceva timp, dau doar cu Cutaden ca mi se pare super-bun! Ce ziceti?
Pupici la mamici si bebici...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Ralumat spune:
A, si intreb din nou.....nu e nimeni dispusa la plimbari de minim o ora cu caruciorul,care sa frecventeze zona Piata Muncii, Hala Traian, P-ta Alba Iulia, Delea Noua, Delea Veche.....si nu mai stiu ce sa mai scriu? Tare am si eu nevoie de o partenera de plimbare...prefer umblatul pe strazi penru ca sa mai fac miscare, dar ma multumesc si cu intalniri in parc.....am vreo vecina pe aici?
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
adinazot spune:
DANDUSA,asa are si Alessia pliurile,dar nu mi-a zis nimeni ca ar fii o problema,exact asa are si ea ca si Crinuta.pe un picior are 3 si pe altul are 2.Ce problema poate fii exact?
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Dia1609
fetelor sunt disperata... de 5 zile Oana mananca f. putin si nu a luat deloc in greutate .... de 3 zile mananca cate un san si nu mai vrea nici rupta la al doilea, nu stiu de ce... indiferent ca o tin la ragait sau nu intre sani... asa ca daca primul are 50 ml sau 90 ea il rade pe tot si de al doilea nu se mai atinge.. si asa a ajuns sa manance f. putin pe zi, ca in timpul zilei am destul de putin lapte, mai ales acuma ca nu mai sunt stimulati sanii...offf...
ziceti-mi ce sa fac, dati-mi o idee ca-s terminata
varianta cu mulsul sanului 2 si dat lapticul din biberon nu merge, ca refuza cu indarjire, asta de mai demult
chiar nu stiu de ce face asa, nu e bolnavioara, e vesela si vioaie in rest
Diade
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Crede-ma ,pe cuvint ...,ca eu i-am dat doar de citeva ori ambii sini ,la o masa...Crinuta mea,se satura in 10 minute de supt la un singur sin.Aseara de ex.,dupa baita i-am dat si din al doilea si l-a acceptat,dar pina aseara ,ma refuzase de nu stiu cite ori...Exact ce vorbeam acum o perioada ...,nici noi nu mincam la fel in fiecare zi...,stai linistita...,daca fata este vesela si vioaie...,nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji...,dupa ce o sa-si consume energia...,cere ea titzi,cu siguranta...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinutaluna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
stiu ce zici, dar Oana manca cate 100-150 ml/masa si acum mi se pare tare putin sa manance 50 ml/masa, in conditiile in care mananca la 4 ore... si nici nu vrea mai repede de papa ... plus ca si-a scos masa de noapte si are numai 5 mese pe zi, din care numai dimineata mananca 90-100 ml, ca numai atunci mai am atata lape numai intr-un san ... pana dupa-amiaza scade productia vertiginos si aseara la ora 10 am avut 40-50 ml intr-un san ( pe fond de oboseala ca eu sunt singura toata ziua, tati vine la 9 jum-10 acasa zilnic)
si chiar nu inteleg de ce-l refuza pe al doilea, nu s-a mai intamplat pana zilele astea... nu am schimbat nimica, nici macar sapunul..... ei cand il termina pe primul cauta cu gurita, ar mai manca... si cand ii bag in guritza a doua tzitzi incepe sa urle ca din gura de sarpe si se zbate.... sau pune buzica peste buzica si nu mai pot sa i-l dau pe al doilea ... oare de ce?
Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
sraluca spune:
DANDUSA noi ieri am iesit prima oara pt 10 min. Azi o sa o mai lungesc. Si in curand o sa iesim mai mult . Atunci ne vedem in parc probabil daca nu ma opresc prin mamaia ca e mai aproape
. Nu avem nici o lina. Voi la 3 sunteti cu experienta de acum. Nu da cu rosii inca. Mai asteapta
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
dianocica spune:
cuscra si d a a vut cateva zile in care a facut la fel.acum si-a revenit cred ca se enerva ca il tot opream sa ragaie cand se ineca...daca e vesela mai las-o un pic..cateva zile...
tre sa plec
iesim
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david diana
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by danita
problema mea : 1. cat timp se poate pastra ceaiul in sticluta? cica nu se poate pastra mai mult de 3 ore in sticluta ca se deterioreaza- voic e stiti ?
D
BeBelusca
E bine ca ceaiul sa nu fie dat daca e facut cu o zi inainte.
Intr-un cuvant:in fiecare zi ceai proaspat. Ca sa scap de "corvoada", eu ii dau apa plata fiarta si racita
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
cuscra si d a a vut cateva zile in care a facut la fel.acum si-a revenit cred ca se enerva ca il tot opream sa ragaie cand se ineca...daca e vesela mai las-o un pic..cateva zile...
tre sa plec
iesim
dianafericita de
davidutz 03.12.06
david diana
si au am zis la fele prima data... si dupa nu am mai tinut-o la ragait, i-am dat imediat cealalta tzitzi ... nu a vrut-o nici asa..
plimbarica placuta

Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2