Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, STEFAN DE MIKI SI MARC DE DANARUS!!! LA MULTI ANI, TOBY DE PISCOTICA!!
Ruxandra, ce frumoooooooos e Grigore!!! Si ce priceput e tati la baita si masaj!!! Cred ca uneori o rasfata si pe mami, daca tot e asa talentat Sunteti o familie tare reusita! Sa fiti sanatosi , sa va bucurati unii de altii!
Vad ca ii puneti lui Grigore multa apa in caditza lui, noi inca tot putina, de teama sa nu pateasca baietul ceva.Dar si David adora balacitul , asa ca poate incercam cu mai multa apa sa vedem cum se simte, deja da din picioruse, stropeste, se joaca. Ii faceti masaj cu putin ulei, crema de corp, inainte sau dupa baita??
Mormelvio, nu pot sa te ajut cu alocatiile ca nu ma pricep, dar vad ca te-au lamurit fetele.Unde ati fost la cumparaturi in Ungaria, la Tesco sau cum se scrie? Sunt mai ieftine lucrurile pe acolo?
M-monique, saracutzul Andrei, parca-l vad cu cizmulitzele lui! Las' ca trece si asta! Tin pumnii sa nu mai fie cazul sa se prelungeasca purtarea gipsului.
Desiree, Ramsan, , bebeii vostri se simt mai bine?
Dandusa, pupam si noi fetele frumoase!
Kokorina, , ce faci, fata draga?Pregatesti bunatatzuri pentru ziua de maine??Invartzi sarmale, poate vine si socrosenia la petrecere??

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Ufffff, YAGMUR, tot uit sa scot palaria in fata ta! Tot respectul pentru ca te descurci atat de bine singurica, cu Luchita!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Si-s grabita...si-sa grabita..

Alexandra ai avut dreptate: a inceput sa rada si sa gangureasca si sta cu ochii pe usa sa vada cand intru..e SUPER.

Bamboletta, ieri am fost in gradina botanica.Doamne ce frumos a fost atatliniste si soare.. m-am gandit la voi..ca trebuia samergem toate.Ramona probabil nu poate iesi..saracutza de ea..as suna-o dar probabil numai de mine nu are chef.

Mirona, tare dulce s-afacut terorista.. si se vede pe cohisorii ei ca e osmechera.Imi place "freza" ei .

Dolores,hai cu noi si spune-ne ce mai face davidutzu,ce lucruri noi a mai invatat,cu cete streseaza socrosenia (sau sotul).Ai o gramada de umeri pe care sa plangi... noi am depasit depresia ..pacat o fata asa frumoasa sa raman in urma..

Am fugit

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa la noi tom petty e un catel cu un petec mare pe ochi, relu e un ren si a vrut tati un nume care sa rimeze, cristina miorlaita e primit de la o cristina care e cam miorlaita, sile e de la silvester deci e o matza, si pt vaca nu am gasit nume si a ramas vaca.

asiza eu zic sa nu ii mai dai tzitzi in crizele de colici. ca pe el il doare stomacelul si tu mai bagi acolo niste laptic...si se face varza...si la noi a fost nasol tare.de obicei ii dadeam la 3h, dar cand cu crizele nasoale ii dadeam la 2,5h, din acelasi motiv, sa se mai linisteasca un pic...dar daca rezistam si ii dademm tot la 3h era muuult mai bine dupa...dormea dus...si cand iti vine sa plangi, daca poti, lasa l 2min cu tata, du-te in bucatarie, trage un plans mic sau o gura deaer si intoarce te dupa. chiar te simte bb. si o sa vezi iferenta... uite, cate un pt voi

madaluta tre sa le pui pe public...

panaa doamne ce scumpica e ana...a crescut...si tu arati f bine...si acum am cadoul pt ea langa tv...pana o sa ne intalnim noi...

morvelvio ce nick greu ai...aia 1,9mil sunt pt nastere.nu stiu daca poti sa ii iei...aia 2mil/luna sunt exact pt cazul tau.fara vechime.deci ii iei

almo faci super cu scos aerul, si noi la fel...asa am scapat e colici...aviz amatoarelelor...cu suzeta pe burta...la fel.cu kk, d nu a facut odata 3 zile.si se vedea ca nu e in cea mai buna forma. i am pus un sfert de supozitor.si l-am asteptat vreo 5min dar dupa am pus pampersul ca era timpul pt tzitzi. dupa am vazut ca il scosese aproape intreg si cu un pic de kk. am zis sa l las, poate poate...a doua zi, pt ca nimik..., i-am mai pus un sfert.si...2 pampersi...si un scutec de finet intre pampersi....un pic verzui.dr a zis ca e ok, ca se inchide la culoare daca sta mai mult.eu stiu ca se zice ca nu se constipa cei alaptati exclusiv la san pt ca laptele s-ar digera complet...la noi nu a fost cazul si ma bucur ca i am pus supozitorul desi , in pricipiu, sunt impotriva si oricum l am pus pe tati ca eu n am avut inima...si de atunci ... iar de 2-3 ori pe zi...

ruxandra vazut poze.super simpatici amandoi flacaii

noi iar dormim in brate...ca patul nenorocitul...e si plictisitor pe langa faptul ca nu e mami...of....

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, ce copil fain ai.. si ce imi place cum ii faceti baitza. Trebuie sa pun si eu mai multa apa, si apoi sa apelez la vecini sa arunce apa din vanitza. Lui Luca ii place la baitza, iar eu sint mare fan al inotului.. clar in seara asta... construim "piscina".
Roxana, merci de aprecieri... nevoia te invatat.. plus ca eu sint o fire optimista si nu ma dau usor batuta.. Nu am reusit sa vad pozele cu David, dar incerc mai incolo..
Acuma tocmai ce mi-au venit 2 colegi in vizita.. ma duc sa stau cu ei la o barfa mica...
Dianocica, Danutz, Dandusa, Kokorina, Asiza, si restu' fetelor pupici...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Dianocica, ce clar se vede in poze cum a crescut bebe dmic!! Ce mult a progresat!!! se vede ca e hranit cu laptic de mami!
fetelor, dragelor, tot am amanat sa ma laud cu David al meu cat e de cuminte, de frica sa nu-i fie de deochi. dar se vede ca-si mentine bunele obiceiuri. E asa cuminte, puiul meu, ca mi-e mai mare dragul. Doarme de la 12 la 6, 7, noaptea, ziua are mai multe reprize de veghe, e asa dragutz, gangureste, rade, ii place mult in fata geamului, cu perdeaua trasa, sa bata soarele direct pe el. Afara, ce sa mai vorbim, doarme duuuus... Apoi adora si gimnastica, facem des, uneori imi atrage atentie ca e obosit ori plictisit. Doamneeeeeeee, si cand il vad cum se uita in ochii mei si rade, ma topesc de iubire. Niciodata nu am crezut ca in sufletul meu salasluieste atata dragoste.Pentru bebe, pentru tati, pentru parintii mei, pentru....pentru toata lumeaaaa!!!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

DIA,
eu ii pun de fiecare data doi pampersi,nu ma joc cu astefel de lucruri,imi fac treaba de fiecare dataDe acel tip de chilot ,nu am auzit...,ai idee unde as putea sa-l vad?Sa dea D-zeu ,sa treaca si sa nu aiba probleme dupa...Cit avea acel bebelus ,cind i-a trecut problemuta?Avea pina intr-un an?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

da, avea cam in jur de 1 an daca mai tin bine minte... chiloti din aia cred ca s-ar putea sa gasesti la magazine din astea de tehnica medicala... sau poate iti zice ortopedul unde gasesti, ca ei sigur stiu, asta daca nu-ti recomanda altceva

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by lory32

dandusa,
sa imi spui si mie te rog la ce ortoped mergeti si daca ai sa fii multumita de el, ca vreau si eu sa merg cu deliuta mea, ca sa stau eu linistitta ca pana la ecografia de sold mai este destul si parca si ea are dungile cam asimetrice, si desi chiar azi a vazut-o pediatra si mi-a zis sa stau linistita parca totusi as mai cere inca o parere.

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
poze Deliuta

Sigur ,am sa-ti spun...Zilele astea astept un telefon de la cineva ,care il cunoaste pe acest doctor si vom erge direct in spital la control.Am sa te tin la curent...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor sunt disperata... de 5 zile Oana mananca f. putin si nu a luat deloc in greutate .... de 3 zile mananca cate un san si nu mai vrea nici rupta la al doilea, nu stiu de ce... indiferent ca o tin la ragait sau nu intre sani... asa ca daca primul are 50 ml sau 90 ea il rade pe tot si de al doilea nu se mai atinge.. si asa a ajuns sa manance f. putin pe zi, ca in timpul zilei am destul de putin lapte, mai ales acuma ca nu mai sunt stimulati sanii...offf...
ziceti-mi ce sa fac, dati-mi o idee ca-s terminata
varianta cu mulsul sanului 2 si dat lapticul din biberon nu merge, ca refuza cu indarjire, asta de mai demult
chiar nu stiu de ce face asa, nu e bolnavioara, e vesela si vioaie in rest

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LORY,
uite aici,o poza cu pliurile Crinutei ,sa vezi daca seamana cu ale Deliutei si sa nu-ti faci griji degeaba...

Poze Dandusa

Mergi la inceput