Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
mormelvio spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Problema mea este ca am fost la primarie si mi s-a explicat cu totul altceva decat ziceti voi...concluzia era ca nu beneficeim de alocatia copilului in valoare de 200 ron.
Va rog spuneti legea in baza careia primesc acesti bani...ca ma duc cu hartia la ei...serios...
roxanica2006: am fost si la TESCO aici aproape langa granita, dar sambata am fost la debrecen. Acolo am mers prin toate supermarketurile meari ca ma cautat de nebuna HUMANA 1..si binenteles ca nu am gasit, pt ca astia nu tin din nici un tip de lapte nr. 1, numai de la nr.2 in sus...adica de la 4 luni in sus...nu ma intreba de ce...asta e o constatare. La Debrecen am descoperit cateva magazine bestiale, numai pentru copii. Ma gandesc ca stii ungureste si daca vrei iti dau adresa web a unuia care este langa Praktiker: www.brendon.hu
Celalalt pe care l-am descoperit este un "metro" cu jucarii pentru copii si alte utilitati pentru ei...e bestial...innebunesti...cea mai mare greseala e sa mergi cu copilul acolo....e jale...stau jucariile pe rafturi exact cum sta marfa la metro...pana in tavan...cu miile de tipuri si modele....
Si mai frumos este ca acum de la 1 ianuarie, in ambele magazine de care iti zic, mi-au dat card pentru cumparaturi in magazinul lor...si primesc puncye pe el...care mai apoi le poti folosi sa cumperi produse de la ei ..
Hai ca e ora mesei si se scoala piticul.
Va pup pe toate.
poze
varsta lui Alin
fatima spune:
ralumat, ma bucur din inima ca si voua va e bun Colic Baby..eu l-am recomandat de mai multe ori..pentru Eva e singurul care a mers, si inca merge..nu si-a pierdut efectul..pentru ca de vreo 2 zile au revenit colicele in niste crize scurte, dar de intensitate..am citit ca asa ar fi normal, au o revenire in forta si apoi dispar de tot..dar o calmez imediat cu ceai caldut + Colic Baby..
dia..dar daca faci o pauza de 5-10 minute in care o linistesti, o pui pe umar, o plimbi, o legeni si apoi sa incerci sa-i dai cealalta tzatzica? zic..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by fatima
ralumat, ma bucur din inima ca si voua va e bun Colic Baby..eu l-am recomandat de mai multe ori..pentru Eva e singurul care a mers, si inca merge..nu si-a pierdut efectul..pentru ca de vreo 2 zile au revenit colicele in niste crize scurte, dar de intensitate..am citit ca asa ar fi normal, au o revenire in forta si apoi dispar de tot..dar o calmez imediat cu ceai caldut + Colic Baby..
dia..dar daca faci o pauza de 5-10 minute in care o linistesti, o pui pe umar, o plimbi, o legeni si apoi sa incerci sa-i dai cealalta tzatzica? zic..
fatimade
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
am facut si pauze de 30 min...degeaba

Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
fatima spune:
aaa, si daca ti se pare ca pierzi lapticul, de ce nu te mulgi dupa ce suge ea, ca sa stimulezi in continuare productia? poate e ceva trecator..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
danutz spune:
Buna fetelor,
Dar stiu ca sunteti meseriase rau daca aveti timp sa scrieti atata!!!
Noi raportam o noapte asa si asa, am dormit dupa baita de la 8.30 pana la 3.30, dar dupa aia s-a terminat cu somnul. Am avut program artistic in stil mare: plans, schimbat, joaca, plmbat prin casa in scoica de la masina, pus vibratiile de la patut, cantat, dansat cuel in brate...a adormit cu greu pe la 6 dimineata...pana la 8 cand am luat-o de la capat. Nu doarme nici acum, dupa ce a mancat in nestire...ii cad ochii in gura, dar nu doarme...sta in patut, mai scanceste cand isi aduce aminte ca e treaz. Cred ca solutia este sa ma imbrac si sa-l scot afara sa adoarma in carut.
Ma duc sa va citesc din urma si daca ma lasa revin.
Danutz,
de
Rares
meko spune:
Am si eu o mare intrebare.copii vostri isi tin capul singuri, si daca il tin, de la cate sapatamani/luni?
Copilul meu are 2 luni si 1/2 si inca de acum o luna doctorita noastra si-a exprimat ingrijorarea. nu prea inteleg, din cate stiu eu si din ce am mai auzit si citit copiii isi tin capul de le 3-4 luni.De pe burta si-l ridica f. bine de la 5 zile, cand il tinem noi ridicat cu o mana sub fund si usor inclinat - daca intelegeti pozitia - si-l tine f. bine, iar cand este drept si-l tine putin.cu toate astea, doctoritei noastre i se pare o problema si ne trimite chiar la Bucuresti.Nu stiu ce sa fac, instinctul meu de mama imi spune ca nu are nimic, este foarte vioi, raspunde la reflexe f. bine, este vesel, ne urmareste cu pivirea si asa mai departe.Astazi intentionez sa chem si o alta doctorita de la noi pt. o a doua parere.
voi ce parere aveti?VA ROG MULT SA IMI RASPUNDETI
mormelvio spune:
Mah...e vorba de Ordonanta de urgenta nr. 148 din 03/11/2005 Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1008 din 14/11/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului ????? Asta e???
poze
varsta lui Alin
dandusa spune:
ADINAZOT,
se numeste "displazie de sold usoara" sau "luxatie congenitala de sold".Am gasit o groaza de articole pe google ,unele au si poze.
www.presspro-pediatru.ro/articole/dosar-136.php" target="_blank">articol
Nu le pot pune pe toate,nu-mi da voie...,intra tu si citestele
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
Ralumat spune:
Tocmai m-am uitat pe pozele tizului nostru, David de Dianocica. Si cand colo....ce-mi vad ochii? Avem acelasi nume de familie! Culmea ar fi ca baietii nostri sa nimereasca in aceeasi clasa la scoala! 
Raluca
lui
David Calin (28 nov)
poze
saryta spune:
Salutare mamici cu bebici.
Bombo - am intrat sa-i urez Antoniei La multi ani! 

....azi e Sf. Antonie cel Mare ... multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.Multi 

[pup de la noi pt. voi.

pt. toata lumea.
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia