Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
Si mie mi-au placut foarte mult pozele si filmele de la cheful lui Tibi si i-am remarcat pe toti spiridusii ,uuul mai frumos ca altul.Nu am cuvinte.Si nici timp sa le gasesc acum
ca am de lucru,mai intru eu 
la 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Dana Iti multumesc taaaaaaaare mult.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
dana_ene spune:
Of, ce de bolnaviori!
Sanatate multa tuturor
.
Oare ce se intampla? Epidemie?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Bee spune:
LA MULTI ANI EMMA SI DANI! ca doar ei sunt vedetele pe ziua de azi!
Moni, si cum ziceai tu "mai bine te consumi decat sa ruginesti", iti trimit anticipat 

. Asa ca sigur nici eu n-o sa ruginesc. Unii pediatrii au facut degeaba facultatea, ca n-au deschis o carte, o revista de cand au terminat-o! Cum sa-ti spuna c-o fi rubeola (de roseola sigur nu si-a pus problema, ca pe vremea ei "nu era") la asa febra mare? Si fara pete? PAi sau una sau alta sau sa stie de ce iti dacun tratament, ca doar de aia e doctor!
. EU una ma infurii rau cand aud asa ceva. si s-o luam pe rand: 1. rubeola e cu pete si febra mult mai mica.2. roseola e cu febra mare, brusc, fara simptome de raceala, fara pofta de macare, fara pete cat tine febra. Petele apar cand scade febra. Aaaaa, si are si gat rosu de la ea! 3. Toate astea sunt virale, deci antibioticul e degeaba (daca o sa scada febra, va scadea fiindca trece boala, nu ca avea antibioticul vreo treaba). Sau mai exact nu e degeaba, ci ii face fetii rau la stomac. Distruge el bacteriile, dar are mare "grija" si de flora microbiana (buna) din intestin (flora microbiana care ea la randul ei are grija de imunitatea organismului). Adica o distruge. SI te trezesti cu diaree, voma, etc. Plizzzzz da-i fetei Biotics( cat ii dai antibiotic, protejeaza macar flora intestinala)! Si nu pune simptomele nasoale de la stomacel pe seama mandarinelor/portocalelor, ci pe seama antibioticului care e agresiv!. N-are legatura cu fructele. Ce mi-e greful, lamaia, portocala. Acide sunt toate. Si nu-s rele, cat nu are diaree. Si muuuulte scuze, ca m-am racorit asa! DAr "ma consum" cand vad asa doctori. Si mi-e mila de Diana, ca e bolnava si de tine ca-ti faci griji. 
Fetele, ce mai fac Razvan al Ioanei si Dani al Mirelei? Vreau vesti bune despre copii care au fost bolnaviori!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
cosmi1975 spune:
neata si
tuturor
imi pare rau sa aud ca sunt bebei bolnavi dar sa speram ca gata trece
ANASEBE super petrcerere super party
de afpt toti bebei din lume sunt frumosi
GIOVA cred ca cel mai bine tu o sa stii cat tb sa dai la botez tinand cont de sentimente
eu asa fac si niociodata nu tin cont decat au dat ei .....de exemplu pe 10 feb ma duc la un botez -ei nu au fost la noi- si abia astept si nu mi fac socoteli ca 3 ascose de haine i am dus cand au venit de la spital pe care stef aproape ca n a apucat sa le imbrace + caruciorul lui frumos ....asa ca stiu ca vei lua alegerea cea mai buna

SILVI pupici
BIANCAS te descurci cu amandoi ?eu abia astept sa merg la servici ca m au capiat
BUMBITA sunt sigura ca puiul tau va castiga cu poza aia super faina concursul
MARACHI super jucarie a luat sotul 
noi suntem bine nazdravani nu mai vrem fructe decat banane

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Bee spune:
L-am vazut pe Dani cum se pupa! Tare dragut!
Doina, mult succes cu regimul! DAr daca te simti rau e bine sa-l tii? EU nu tin nimic care sa-mi creeze probleme. SI mai fa si tu niste abateri, fac bine la moral si sigur nu vor aduce prea multe daune siluetei!
Am fost aseara si ne-am petrecut, dupa cum ati auzit. SUper ne-am simtit cu copiii. Eu am ramas impresionata de Razvan, ca pe el nu-l stiam. I-a alergat pe parinti de le luau foc talpile. E grozav de energic! Daria e cuminte si eleganta si inteleapta (nu numai serioasa)! Si desteapta foc. A pus la urechi intai o masinuta apoi un elefantel, ca sa vorbeasca cu mami: "alo mama!" Mortala. Si era tare incantata de copii. Tibi s-a tuns si mami a lui zice ca are fata de tocilar! Anoooo, asa zici tu de fii-tu? Adevarul e ca e foarte cuminte si el. Nicolas, e un golanel dupa tunsoare, are un parut des si frumos de-ti vine sa-l mananci! Si e foarte afectuos si mamos. Mama e marea lui dragoste (pana o pune vreo frumusete mana pe el si nici n-o sa se mai uite la MAMA), restul sunt asa "de decor".
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI EMMA CEA DRAGUTA SI CUMINTE SI DANIEL CEL FRUMUSEL FOC SI ASCULTATOR 

Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
BEE ai dreptate sa te infurii ,nici eu nu ma simt mai bine
cu pediatrii astia,dar chiar nu stiu la care sa ma duc.Astia care-s in cartier sunt mai varza decat asta care e cica cu ... renume in Arad
Si are si departe cabinetul
Vecinutzul a ajuns in spital de la un tratament dat aiurea de unui din ei si asa am auzit si de celalalt sau cealalta pediatra din zona.
Dupa semnalmente ar putea fi roseola,daca are un pic de rosu in gat,brusc febra mare si nici un alt simptom.Dar ce a fost atunci la 6 luni cand tot brusc a facut tot 39 si nici un simptom,nici rosu in gat??? Si petele au iesit a patra zi ,cand brusc a scazut febra.Dar atunci manca bine.Inclin sa cred ca a fost totusi rubeola,chit ca era febra ceva mai mare decat scrie in carti.O fi si ea mai atipica.Dar si atunci a patit exact la fel
adica a treia zi ,de disperare i-am dat antibiotic si evident ca nu trebuia.Se pare ca pediatra asta e super prudenta de tot mi le scrie,eu cred ca e asa din cauza ca in Arad e acum super epidemie de viroze nasoale si probabil a zis ca mai bine in plus antibioticul,decat in minus
Asta ca sa vezi cat de intzelegatoare sunt totusi,dar asa sunt eu ce sa fac? 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
lA MULTI ANI si lui Andrei si Andreea chiar daca nu avem noutati despre ei eu le doresc sanatate si sa creasca mari !!!
La multi ani simpaticului Alexandre cuceritorul....imediat face si el anul.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Moni imi pare rau ca nu ati scapat inca de probleme, te-a sfatuit f bine Bee sa ii dai biotics, augmentinul e un antibiotic f tare, nici nu stiu ce alt antibiotic e mai tare ca asta.vai de stomacelul ei saracauta dar lasa ca trece repede.Daca imi permiti sa-ti mai dau un sfat sa nu-i mai dai in perioada asta nici un suc de fructe acid, da-i doar suc de mere, banane si fructe care nu sunt acide ca oricum are mucoasa gastrica si intestinala sensibila. Pupici si sa va faceti bine.
Doina spor la cura si sanatate puiutului tau.
Denisa pupici si spor la treaba, sa ne spui cum te simti acum cu noul program.
Maraki mi-am dat seama cand am vazut macaraua ac toti barbatii sunt niste copii mai mari
Jean a si recunoscut ca abia asteapta sa poata face lego cu Alain ca va sta sa se joace zile intregi ca-i e dor si lui....
Anasebe am vazut abia azi ca ieri nu mi s-au deschis pozele si filmuletele, superba petrecere, chiar i-am admirat pe toti spiridusii, nu-mi vine sa cred ca avem copii asa de mari
.Inca o data La multi ani si sanatate multa sa aveti ca in rest le aveti deja pe toate, sunteti o familie tare draguta.
Giova,Ali, Cosmi, Bianca si restul