Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la noi...
La multi ani pt Emma plimbareatza dulce de peste mari si tzari.
http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/10.gif
pt puiul meu dulce care acum se joaca linistit si acum un an pe vremea asta era inca in burtica, s-a nascut la ora 11.45
Moni, imi pare rau de Dia, eu stiu ca o anumita boala de copilarie se poate face de mai multe ori si inclin sa cred ca poate fi rubeola cum ti-a zis medicul. Pt linistea ta eventual intreab-o daca e posibil, dar si eu stiu ca e posibil.
Fetelor, va multumesc de urari , ma simt foarte emotionata ...e un sentiment frumos si credeti-ma ca am lacrimi in ochi cand va scriu asta. Va multumesc ca sunteti alaturi de noi si ne urati toate cele bune
Cosmi, cateodata si eu simt ca capiez acasa, sunt cu nervii la pamanatDar daca ma intorc la servici tot greu va fi atata ca am avea orele alea 8 sau cate ori fi sa fim mai relaxate de problemele casei, dupa care venim acasa si in loc sa avem liniste...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI ALExandre! Nici n-ash zice ca n-ai anul inca, decat ca n-am vazut pozici de la mot!
Moni, bine ca esti intelegatoare. De multe ori si eu sunt viteaza in teorie, ca in practica, din pacate sunt intelegatoare. E epidemie de viroze peste tot. Eu nu mai duc pitica in locuri aglomerate ca e de rau. Si nu mai stiu ce sa cred. Ana fu cu muci, care au curs, i-am scos, au trecut. EU si RAdu, e cam o saptamana de cand ne durea capul, gatul, probabil de la Ana luata problema. DAr se imbolnavi,mama de 2 zile: dureri de gat, cap si febra mare! Acum eu stau si ma intreb, o fi acelasi virus cu manifestari diferite in functie de organism? EU pe Ana n-am prea ferit-o de ai casei cand au fost bolnavi. Si le-a luat pe toate. DAr in forme muuult mai usoare. In vara tata a fost cu febra 3 sau 4 zile si Ana a facut febra (38) o zi, dupa care muci 10 zile si atat. Foarte usor. E bine sa-si formeze anticorpi dar sa nici nu faca forme urate de boala.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu am o indispozitie de zile mari, mai mult sau mai putin motivata...
Colac peste pupaza ma mai suna si soacra mea ca incep cursurile din februarie la Centrul Cultural Francez si sa ma inscriu...habar nu am cum o sa fac, eu la Cluj nu mai chef sa ma reinstalez...cursul trebuie sa-l fac de 2 ori/saptamana vor fi orele.Soacra mi-a zis sa imi evaluez prioritatile si sa ma decid.....are ea dreptate dar m-a prin intr-o pasa f proasta.Scuze ca deraiez si eu off topic pe aici.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am dat ordin sa ii cumpere Biotics,BEE mersi ,ca eu am uitat.Pediatra mi l-a prescris mai demult cand i-a mai prescris antibiotice.Si ai mei au fost raciti de mai multe ori si nu a luat de la nici unul Diana.
SILVI eu stiu sigur ca lamaia si grape da reactie bazica,chiar daca au gust acru,nu acida ca celelalte citrice.
A papat numai pufuleti si doar suc vrea,nici un alt lichid.Nu reusim sa o fentam,ca n-avem pe cine.
BIANCA eu stiu ca rubeola nu se mai face a doua oara.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni, daca asa e e ok, eu stiam ca toate citricele dau aciditate. Sanatate multa sa ii treaca repede si sa se intoarca la nazbatiile ei

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetele.
Am reusit de i-am scazut febra cu antitermice.
Toate bune si frumoasem pana aici, dar a inceput sa faca kk foarte moale, chiar apa.
L-am sunat pe medic si a spus ca e fie un "puseu" de viroza, fie din cauza aparitiei molarilor.
Mi-a spus sa-i dau antitermice si debridat.
Problema e ca nu vrea orez, nu vrea morcov si nu stiu ce anume sa-i dau...
Voi ce parere aveti?
BEE pentru raspuns

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Emma si Dani!!!! sa cresteti mari si frumosi si sa ascultati de parinti!!!!
Andrei si Andreea!!! Rugati-le pe mamici sa mai bage cate un ochisor pe aici.
Alexandre pt. cele 11 lunisoare!!!

Moni dar nu este un pediatru bun, chiar si particular la voi in Arad? Nu se poate ca de atatea zile sa tot ii creasca si sa-i scada febra. Da, si da-i Biotics ca de nu ii distrug antibioticele toata flora intestinala.
Cosmi, Bianca, Ali, .
Silvi ce sa zic cu cursurile alea...tu stii mai bine ce si cum. sa inteleg ca vreti sa ramaneti o perioada la Nasaud?

Si eu l-am tinut pe Marco printre copii, adulti bolnavi. dar spre surprinderea mea nu a luat nimic, chiar daca dormea bot in bot cu tat-su' care era racit cobza.

Merg sa-i dau si eu lapticul lui Purdica asta mic, ca mi-am terminat cafeaua..... dar asa de naspa ma simt...m-am trezit cu o durere de cap.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Uitati ce am gasit:"
Boli ale copiilor

Sucul de portocale este considerat a fi un aliment excelent pentru copii care nu sunt hraniti cu lapte. Acesta previne scorbutul si rahitismul si ajuta la crestere. Acest suc mai poate fi dat, avand rezultate bune, si bebelusilor cu o varsta mai mare a caror dezvoltare normala este insatisfacatoare. "

De lamaie nu am gasit sa scrie ca da reactii bazice si nu acide. Mai sap...
LAMAIA

Lamaia are efect bactericid, antiseptic, stimuleaza leucopoeza, este tonic cardiac, diuretic, antireumatismal, antigutos, scade aciditatea gastrica, antiscleros, antiscorbutic, hipotensiv, tonic nervos, depurativ, antianemic, hemostatic, carminativ, remineralizant.
Semintele au actiune antihelmintica.
Este indicata in infectii, stari febrile, boli infectioase, ascita, astenie, reumatism, scorbut, ulcer gastro-duodenal, dispepsii, ateroscleroza, varice, flebite

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Silvi, si daca te-ai muta inapoi la Cluj, cine ar sta cu Alain cat timp ai fi plecata? Cred ca iti e mai bine la parinti decat singura. Gandeste-te daca e chiar atat de important cursul ala si daca poti sa il amani mai pe vara...

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca e important si cursul acela ca imi da acreditare cu nivelul de limba la care sunt plus ca ma ajuta sa progresez cu limba dar eu chiar aveam nevoie de o pauza acum.
Giova intentionez sa stau la Nasaud mai mult pentru ca imi e mai usor asa si vad ca si Alain e mai fericit cu mai multa lume in jurul lui,la Cluj inchis in casa cu mine toata ziua era mai posomarat.
Va multumesc ca va mai bateti capul si cu mine cred ca o sa vb cu mama sa vad daca isi poate ea lua liber o zi pe sapmana sa stea cu Alain, cursurile tin 3 sapt cred si sunt candva in cursul saptamanii si in we...cel putin asa au fost cand le-a facut Jean.Si atunci o sa merg si sa vin.....de fiecare data, asta inseamna de 2 ori/saptamana asta e, ma mai gandesc si la alte variante dar nu stiu daca am....
Sincer va admir pe cele care aveti nervi si disponibilitate mentala sa mai faceti si faculta, cursuri..etc.Mie una nu stiu de ce, poate sunt intr-o pasa mai proasta dar mi s-a cam acrit de ele,am facut la viata mea tot felul de cursuri si de specializari, facultate+serviciu...cateodata chiar 2 job-uri dar acum de vreo 2 ani am zis pas ca imi ajunsese si mie. Well dar in viata nu-i intotdeauna (a se citi aproape niciodata) cum vrei asa ca o dau din nou pe cursuri....

Mergi la inceput