Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasebe am vazut pozicile si filmuletele a fost o petrecere frumoasa,cred ca toti puisorii s-au distrat. sarbatoritului.
Bianca... la mine nu s-a incarcat filmuletul si incerc de o juma' de ora...poate maine.
Monica papuselei dansatoare sa treaca ,cat mai repede febra si sa aveti o noapte linistita si fara treziri.
Giova si pe blondinul simpatic foc l-am vazut cum papa spaghete dar erau cam putine.

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor si multi

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am apucat sa vad filmele si pozele cu TIBI si restul
Apropo de stat pe vine,noi ii zicem ca sta "pup" si ieri mirata zic "uite-o cum sta pup!!!" Si ea .... vine repede sa ma pupe

S-a trezit o aud vorbind,fug
Noapte buna!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pe mine ma termina Iarina ,fata asta de cand se trezeste numai plimbari vrea sa faca de parca eu pot sa o tot plimb intr-una.Azi s-a desprins si ea si a facut singurica 2-3 pasi cand cum .De papat numai in picioare vrea sa pape...eu asa ceva inca nu am mai vazut sa bea laptele in picioare sau mai nou pe burta.

Am si eu o intrebare ...care este ordinea in care ies dintisorii? ca eu nu mai inteleg eu stiam o ordine dar... Iarina are 2 jos si 4 sus si acum is inflamati caninii...asa sa fie oare? Cum a arata cu 6 dinti sus si cu doi jos.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

rLA MULTI ANI SPIRIDUSILOR CLARA SI MARK! SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR!

Ali-multumim de urari si spunem si noi de pe acum:
LA MULTZI ANI SPIRIDUSILOR DE MIINE!
Anas-superbe poze si super frumusel Tibi si restul gastii!
Moni- sanatate multa si ma bucur ca e mai bine Diana!

Emma se pupa in oglinzi si pupa orice ii zic si pe noi pe obraji, asta de vreo 3 sapt si am uitat sa va spun.
Eu mai sunt un pic racita si nu am timp de la servici sa scriu, deocamdata sunt tare prinsa chiar dc totul e ok la job!
Va pup pe toate mamicile si pe totzi spiridusii si sanatate multa!

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

... iar Tibi este un SUPER SUPER DULCE copil, tandru, frumooooooos lipicios, cu o privire galesa de mori, nu altceva.
Ana nu a precizat cat de... atras a fost Razvan de Ana a lui Bee...
Nicolas - m-am topit de dragul lui..... cumintel, frumooooos, o privire de barbat cuceritor......
Ana - o frumusete roscat-blonda, duuuuuulce, prudenta, dragastoasa, finuta....
Daria - prudenta intruchipata, fina ca o boare, sobra...
Mamicile - frumoase si nestresate (spre deosebire de mine ).
Locatia - SUPER!!!
Personalul - IDEM.
A fost o petrecere reusita si absolut MINUNATA. Ne-am simtit excelent, cu toata lumea, pacat ca trebuit sa plecam la um moment dat.
Avem niste comori de copii.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ali Teoretic caninii ies dupa masele, dar nah poate Iarinei ii ies inainte.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI EMMA SI DANIEL!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

EMMA
DANIEL

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anasebe, intr-adevar frumos tot ce-am vazut in pozele de la petrecere. Tibi e un baietel foarte frumos. Gropitza lui ma termina de fiecare data .
Copilasii... wow ! Unul si unul, dragii de ei.
Mi-a facut enorma placere sa-i vad pe Razvanel cu mami si tati, pe Anuka cea delicata si pe Bee, pe Daria si Nicole (2 fete tare frumoase), pe Nicolas cel superb si mamica lui .

Am primit mailul tau, Ana. S-a rezolvat cu tot ce m-ai rugat .

Ursoaica, eu am facut rocada aceea. Verifica, te ro. Sper ca e bine !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI EMMA PLIMBAREATZA
LA MULTI ANI DANI CEL PLETOS

BUNA DIMINEATZA LA TOATA LUMEA,pentru cine e buna
Diana iar mi-a facut 39,7 azinoapte pe la 3 ,deci iar impachetari,iar novocalmin ...
Acum am sunat-o pe pediatra ca dimineatza iar avea 39,6.A zis ca avea rosu in gat,dar putin si ca poate fi rubeola.Acum sa faca iar ? Sau cea de la 6 luni a fost alta? Rozeola? ca eu stiu ca-s doua,asa fara manifestari,doar ca atunci a mancat spre deosebire de acum.A ramas sa continui tratamentul cu supozitoare si siropuri,plus anitibioticul ala ,ca cica antibioticul nu isi face asa repede efectul si nu vrea sa il schimbe inca.Nici eu
Dia acum papa pufuletzi,iar azinoapte a baut si un bibe de lapte de 150 si unul de suc tot de 150 ml

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput