Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Bravo Marco...
Macaronar te face mama
Of Ralu si voi???
Sanatate multa sa treaca repede.
Se pare ca e epidemie ca prea multi copii sunt bolnavi.
Voi nu credeti asta???
Dani nu are la scaunel masa pe care sa ii pun mancarea, decat daca intorc scaunul invers si chiar nu vreau. Deci la noi nu se pune problema sa manance singur. Mai incolo cand va sta pe scaunul normal o sa manance si singur. Deocamdata ii dau iaurtul si ii pun mana lui pe linguritza si si-l duce la gura.
In seara asta l-am incaltzat de Dani si vad ca s-a desprins de mai multe ori decat daca era descult...Naiba stie ce e asta...
O sa il tin si maine incaltzat sa vedem. In seara asta iar a fost crizat la lapte, am vrut sa il asez si mi-a facut isterii, si se uita la tv si a baut laptele in picioare ...170 ml
si apoi a papat paine cu unt, sunca de pui neafumata si rosie.
Am gasit si eu cremvusti Fortzoso si i-am cumparat dar inca nu i-am dat...Giova parca tu ziceai ca ai cumparat.
Uitati cum se pupa Dani ieri in oglinda
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0010-1.flv
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
ralirali spune:
Multumim, Bia, sper sa treaca repede. Aice mama ca a vazut si la televizor ca e epidemie nasoala, cica prin jud. Bacau ar fi murit copii de gripa. off.. sper sa fie doar presa tabloida
Am terminat ceaiurile si acum ma duc la nani ca ma voi trezi idn 2 in doua ore sa o hidratez pe strumfa.
Pupam
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
anasebe spune:
poze http://new.photos.yahoo.com/ana_sebe/album/576460762385015341
filme www.dropshots.com/anasebe
revin mai incolo
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Am intrat si eu sa vad noutati si dau de alti bolnaviori 

Sper sa le treaca repede la toti si sa nu ajungeti si voi la + 39 si impachetari 
La Diana a coborat la 37,3 si dupa aia iar a urcat la 38,4.
S-a apucat sa manance cereale si dupa ce le-a mancat a varsat tot
pe urma i-a dat un pic de gris cu lapte - l-a vomat si pe ala 
nici nu-i de mirare,e plina de acid de la medicamente presupun,plus ... de la suc ca ma dispera maica-mea asta! Eu ii dadeam doar suc de grape si lamaie sa nu ii faca acid,iar ea aduce in draci clementine si mandarine si portocale - suuuper acide ... ca cica sa nu ii dea asa suc acru 

Si mie nu mi-a picat fisa,sa ii zic sa nu ii mai dea asa ceva acum.Eu pana la 10 luni i-am dat exclusiv grape si lamaie,tocmai dinncauza acidului,abia dupa aia i-am mai dat din cand in cand si restul de citrice.Acum i-am facut un instructaj de numa numa 
Pana la urma a ramas mai mult cu pufuletzii ca meniu azi,plus un pic de branza topita si corn dimineatza. I-am dat si antibioticul si iar nurofen,plus i-am mai pus niste sosete si compresa pe frunte preventiv.Sper sa nu mai urce la noapte asa tare,mai ales dupa antibiotic ar fi cazul sa nu.
Acum a marait si i-a dat Ghitza prin somn si lapte doar 50 ml dar tot e ceva
,ca noaptea trecuta nici prin somn nu voia.Ma calca pe nervi,daca ati vedea cum impinge cu mana bibe cu orice in afara de suc ! 
Revin
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Ralu sanatate Anastasiei!!! E crima si pedeapsa cum se imbolnavesc bebeii nostri.
Acina ma bucur ca macar Andrei si-a revenit.
Moni stai calma , ca va fi bine. Isi va face si antibioticul ala efect, iar cu mancatul...va papa cand e sanatoasa.
Bianca e mortal David in oglinda, stia ca este filmat si continua. eu trebuie sa-l filmez pe ascuns, ca de nu vine la camera cu degetul si nu mai face nimic.
Anasebe vazut poze si filme
. fara sonor, ca-mi doarme piciul, dar dim. le si ascult.
Se vede ca v-ati distrat, iar spiridusii...unul mai frumos ca altul.
Marco , in seara asta s-a asezat singur pe fotoliul ala, cam greu ce e drept, dar persevereaza.
Am tot uitat sa va zic: ne arata unde e becul, pe Winnie si pe tigrul de pe pereti si din banda, daca tot are camera plina de ei.
Ma duc si eu sa mai vad ceva din stirile de la ora 19, si pe urma la somn, caci...cu siguranta iar ne va trezi marco.
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
L-am trimis jos pe Ghitza si i-a luat debridat - am retinut ca e bun pentru varsaturi din lista aia a Ioanei 
In rest s,Diana s-a jucat ca si cum ar fi fost ok,tot asa activa a fost.
Am mai pus niste poze si un film de azi http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070116
Mi-am amintit ce zicea ASTERY ca nu au ce face acasa
Diana si azi a tot dus haina la usa sa mergem tai tai
Ciuciu tai tai deocamdata
Dar eu chiar as avea ce face acasa
Ne-am juca la greu.
Mai nou ne jucam dand bibe si papa papusilor si celorlalte animale,sau imbracandu-le
deocamadata ne-am limitat la ciorapi si caciuli - se vede si in drop 4 ![]()
Diana se distreaza de minune asa. Pe urma le tot arata nasul,ochii,urechile.coada etc.fiecaruia si daca pare ca nu ma prea baga in seama,m-am prins ca retine ea ceva acolo. Asa reusesc sa o mai tin in loc,pana se plictiseste,se pune pe burta ,se trage inapoi si coboara din pat sa plece. Cand o intreb unde pleaca imi zice "TA TA" cu o inflexiune super dulce
si fuge dupa el in bucatarie.
Eu mai am de lucru ceva,asa ca ma uit rapid la ceva poze si filme pe aici si restul maine sper.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
maraki spune:
Il vad pe Razvanel cu Astery la petrecerea lui Tibi 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Biancas spune:
Am vazut si eu pozele lui Tibi...Se pare ca a fost o petrecere reusita
Noapte buna la toata gasca, si santate la piticii bolnaviori.

Moni,
la isteatza ta .
Giova. multumesc 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasebe spune:
Da, Maraki au fost si Astery cu sotul si Razvanel.
Fetelor, Cristina exagereaza. Razvan numai bolovan nu e. E un copil plin de energie, care maine poimaine o va alerga pe Cristina prin tot Buzaul. A fost extraordinar de vesel, s-a jucat non stop, a vorbit....ce sa va spun fericit nevoie mare. Foarte fericit si foarte sociabil.
Ana de Bee a fost...alta Ana de Bee. Nu a plans deloc, dar deloc. Initial a stat cuminte intr-un colt, si a observat care...cine..cu cine...de ce...cum. Apoi a inceput sa se plimbe si sa se joace. Merge de rupe, ba mai avea putin si urca si niste scari. Insa in clipa in care l-a vazut pe Radu, s-a topit de fericire. Si are Bee dreptate, zice tata ca atat dragoste in voce.... e superba.
Daria de Nico....O fetita tare cuminte, mirata de ce se intampla pe acolo. Merge si ce m-a distrat pe mine, sta excelentpe vine . N-are nicio treaba. S-a jucat si ea, cred ca s-a simtit bine cu noi acolo. Nu va spun ce frumos s-a vopsit Nico si ce bine ii statea!!!
Nicolas de Liliana e superb. Are fata de baiat (adica de copil nu de bebe), si stie deja o gramada de lucruri. E un baiat mare deja. Merge, vorbeste pe limba lui, face tot felul de chestii haioase.... E mortal.
Daca imi mai amintesc ceva va spun, dar acum is prea rupta de oboseala.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
szaboali spune:
La multi ani!!!Emma
La multi ani!!!Andreea
La multi ani Daniel
La multi ani Andrei
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei