Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
marchplayer spune:
Ma rupe in doua Ioana, de cand a descoperit scarile numai acolo vrea!! Arunca orice prinde in mana numai ca sa avem motiv sa coboram la demisol
. Cred ca vrea sa ma mentina in forma.
daniela
11w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
marchplayer spune:
Hai ca ies si eu putin din topic...
Eu am o pasarica, cu politica, mai este cineva pe aici cu asemenea inclinatii?
daniela
poze
maraki spune:
Cu ce partid esti March?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
marchplayer spune:
liberala sunt![]()
ma duc sa-i fac baie ioanei
la toata lumea si in special la bb raciti ca sa se faca bine mai repede!!!
daniela
poze
Biancas spune:
March...urasc politica
Sincer nu ma intereseaza.
Maraki, poate Giorgos are ceva de mutat prin casa si deaia a luat macaraua aia
E interesanta.
Mie mi-a luat ieri sotul camera web care face filme si poze
Nu aveam si s-a gandit sa avem si noi cu toate ca daca o sa o folosesc o data pe luna e mult
. Dar poate creodata o sa imi prinda bine. Oricum nu imi place cum scoate pozele, nu se compara cu un aparat foto.
Giova, si eu zic ca 100 E e mai mult ca suficinet, sau cum spuneai tu, o haina ceva si 3 mil. Daca meniul e 800.000 X 2=1.600.000 si le ramane dublu, eu zic ca e foarte bine.
A ajuns botezul ca nuntile, mare tam tam pt ce??

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
doina_laila spune:
LA MULTI ANI SCUMPILOR PUIUTI CLARA SI MARK! SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
Giova spune:
Bianca cam asa e nunta = botez.
Maraki vai de mine, pai Giorgios a luat-o pt. el, nu pt. Angelos.
Daniela si mie mi se pare mult 150. daca nici meniul nu e mult, si eu zic ca e ok 100 si un cadouas simbolic, ca amintire.
Uitati si la Marco www.dropshots.com/day.php?userid=210798&cdate=20070112&ctime=101438" target="_blank"> cum papa spaghete .
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
doina_laila spune:
Ne inscriem si noi in lista puiutilor bolnavi. 

Theodor nu are temperatura dar de sambata tot auzeam uneori cand inspira un harait ca o insuficienta respiratorie (nu stiu cat de clara am fost) si de 5 zile nu manca bine, probabil avea dureri in gat. Asa ca ieri am fost la doctor. Doctorul ne-a felicitat ca am mers repede si am luat boala din faza de debut. Diagnosticul lui nenea doctor ar fi: laringita si angina cu puroi in gat. Asa ca ne-a trecut pe antibiotic. 
Eu sunt tot la cura de slabire si sunt cu moralul la pamant. N-am mai tinut cura de slabire pana la varsta asta, si ma simt ca si cum as fi pedepsita. Si chiar sunt, as putea spune. Tanjesc dupa toate bunatatile din lume. N-am cazut in ispita inca, sper sa rezist pana sambata, cand trebuie sa mergem la o petrecere si apoi o voi lasa mai moale cu dieta.
MULTA SANATATE PUIUTILOR DIN SECTA! PUTERE MAMICILOR SA IA CELE MAI BUNE DECIZII PENTRU COPILASII BOLNAVI!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
Giova spune:
Maraki ghici ce am mancat de 10 minute?
AMANDINE
Asta asa...ca tot vorbeste Doina de cura de slabire.
Sanatate lui Theodor!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
ralirali spune:
Na, ca ne inscriem si noi in clubul "febrosilor"

.
Cred ca a luat strumfa de la Ovi niscai virusi ca acum i-am oblojit pe amandoi cu febra peste 38 juma. Off, ce ma oftic. Anastasia in rest e vesela, papa mai putin dar papa si a balotat azilapte la greu ca mancare nu a prea vrut. A mai incercat-o pe ea febra acum vreo cateva zile, dar a fost de la dinti ca urocultura i-a iesit ok si sambata cand am fost la control nu avea nici un semnd e rosu in gat sau de raceala. Sper sa treaca cat mai repede si sa nu iau si eu.
Pup bebelacii bolnaviori si tin pumnii sa treaca cat mai repede.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul