Mamici de ianuarie-februarie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna fetele,

Maria, eu ma simt oricum mai bine de pe la 34-35 de sapt; am mai iesit pe afara unde aveam treburi, am mai stat si in pat, insa la ultimul control, cand ma apropiam de 37, am informat-o pe dr ca nu mai stau si saraca a mai avut incotro? A zis ca pot sa fac ce vreau eu, pericolul a trecut. Incet-incet am facut una-alta si am vazut ca e ok si ca rezist, am continuat. Ma gandesc si sa nasc usor, ca daca stau in pat prea mult imi intepenesc toate cele. Partusisten n-am mai luat din ziua in care am facut 37 de sapt ca eu sunt patita de la sarcina trecuta cu col care n-a vrut sa se dilate la max din cauza de gynipral luat la 38 de sapt si nu am mai vrut sa risc nimic.

lili, felicitari!!! Sa-ti traiasca bebelusul!!!

Eli, poate n-avem noi bafta sa stam prea inghesuite pe acolo desi cand am nascut am stat 14 ore la sala de lauzie ca nu erau rezerve. Nu stiu cum e cu rezervele cu plata; daca e full spitalul e ocupat si acolo oricum. Eu sper numai sa fie bine si sa gasesc ceva max de 2 paturi ca am oroare de vizitatorii inoportuni.

miha, eu am strept in antecedente si din acest motiv fac mereu culturi (acum daca nu-mi iese nimic repet sapt viitoare). oricum dr mi-a promis ca la nastere imi baga o doza de antibiotic ca sa fim siguri.

Nu mai spuneti despre viroze, va rog eu, ca asta e stresul meu cel mare, cu copilul la gradi. oricum intentionez sa o iau o sapt-doua de acolo dupa ce nasc pt siguranta. dar ma tot intreb; asta e lumea in care traim, cel putin de 2 ani incoace la gradi sau nu fie-mea face o viroza/luna. acum daca o tin in casa toata ziua si o scot o ora afara prinde tot ce se poate. nici nu stii cum e mai bine. offf. vreau sa vina frigullllllllllll.

Tare faza cu Columbeanca; ca tupeu pe capul lor sa vina asa sa viziteze, bleah...imi amintesc cum eu la prima nastere am plecat cu nr de la protv in adresa telefonului just in case.

Dana, tinem pumnii, tu urmezi!!!

Va pupam

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Felicitari,Lili!
Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.
Sa-ti traiasca bb-ul si sa va intoarceti repede acasa.

Luminita34+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari LILI - nici nu se putea intampla altfel la ce stare de spirit ai avut toata sarcina! Felicitari inca o data si ma bucur din tot sufletul pentru familia ta!

Gabriela- fetita e superba, sa fie sanatoasa si sa creasca frumos.

Marina- curaj, astazi cu siguranta iti vei tine fetita in brate.

Roxie - felicitari pentru baietel.

Facem galerie pentru toate fetele care se pregatesc de marea intalnire.

Fetelor pe voi va dor genunchii? Am niste dureri, de abia pot merge - cred ca e de la lipsa de miscare, pentru ca in ultimile 2 saptamani nu am mai pus niciun kg (bine in total am pus 17 kg)dar nici nu m-am omorat cu miscarea. Mai e putin si scapam de toate ... bebele sa fie sanatos.

Raluca 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

FELICITARI LILI!
Recuperare rapida si un bebe mancacios!

Ma bucur ca nu a fost nevoie de cezariana .. mi-a placut si amenintarea cu bataita

Urmeaza Dana, Marina... fetelor facem galerie sa nasteti usor!

Dana, multumesc de raspuns pt biberon... nu cred ca ajuta f. mult si de aceea nu l-am cumparat ... la al doilea copil cred ca esti mai ponderat; ca la primul "mi-am dat in petec" si am cumparat o gramada de chestii total nefolositoare ...

Aelita, din partea mea tot respectul! Cum reusesti sa fii atat de activa - si pe forum si cu Sofia - nu stiu, insa ai toata admiratia mea!

Dragelor, cele care urmeaza sunt cu sufletul la voi! Ma bucur de fiecare data cand aceasta minune se intimpla si se termina cu bine!

Sa fim tari!

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lili, felicitaaaaari, mami!!!

deci ai nascut cand ai zis tu! asta da hotarare!!

criss, chiar daca nu nastiin WE ar trebui ca dr sa-ti ceara acordul daca vrea sa vina cu grupa de studenti...stiu ce zic! noi in stagiul de gineco nu am fost la nicio consultatia/nastere fara acordul pacientei! si nu mai mult de 1-2 studenti deodata..

unele mamici au fost chiar incantate, ca stateam langa capul lor mai mult, le mai umezeam buzele, ne mai strangeau pe noi de mana, le mai tineam de vorba (mai ales la cusut ca ala dureaza si doareeee)

aelita, ce misto e la voi, ca nu ia bebelusul de langa tine..si ca tati poate sa stea si fara sa cotizeze si sa isi faca mega-obligatii.

revin cu o intrebare pentru eli si cele care se intorc rapid la activitate (messa?)..cu cine lasati bebelusii? bona sau mama? o sa intrerupeti alaptatul deci dupa 1-2 luni sau lasati portiii de laptic acasa?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

meg, eu nu vreau sa-mi mai amintesc de cusut, pt ala vreau acum epi!!!!!sa o inchida in travaliu&nastere, sa-i faca ce vor, numai la cusut sa o dea la maxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. ca daca mai suport o ora si jumatate de cusaturi pe viu ca data trecuta....cu toata xilina de 2 lei care n-are nici un efect........

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ylilimic,felicitari supermami!
Multumim Alinatxa si la tati se mesaje!

Vroiam sa raspund la citeva fete,dar normal ca am uitat ce si la cine.Fara suparare...inca nu m-am trezit bine.
Multumesc de galerie,dar o las pe Marina azi si eu sper sa scap maine.

Asa ca Marina,galeria e cu tine!

Dana 41 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata supermamici,
Gio se poate sa iti dea epidurala la maxim sau ce trebuie sa faca doctorul sa nu simti cusatura?Ptr ca eu am inteles ca nu se poate face mai nimic decat xilina.Si mie tot de aia imi e groaza.Taiat si cusut.Sa imi spui si mie daca se poate sa spun si eu doctoritei ce doleanta am!!

35+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In legatura cu inducerea m-am mai documentat si nu ma mai sperie asa tare.Adica in prima faza imi vor rupe membranele si asteptam sa vedem poate apar contractiile,iar daca nici atunci nu se intampla nimic imi vor da ceva pastiluta.
Oricum stiu multe cazuri si in Ro cind s-a rupt apa dar contractiile nu s-au instalat si fetele au fost ajutate...sa zic asa.Sau invers aveau contractii si a trebuit sa le rupa membranele.Deci tot un fel de inducere e.

Levi,mi-am trimis sotul dupa ulei de ricin,ca am vazut ca nemtoaicele il lauda mult si chiar a dat rezultate.Mai incerc si asta sa vedem ce-o fi.

Tzuchi,mersi de explicatii...cam asa e si pe aici cu inducerea.

Dana 41 fix,fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, tot pe aici esti?

gio, sincer si eu tot pentru cusatura de dupa m-am decis pentru peridurala..mamicile pe care le-am vazut eu nascand erau femei echilibrate, nu tipasera in travaliu, se vedea ca incearca sa se abtina cat pot dar nu reuseau..si daac te coase dr frumos dureaza multisor, mai....mie mi-e groaza doar de partea asta, de dupa ce iese bebe..cat impingi si te scremi si te dilati e alta poveste, ca muncesti cot la cot cu bebe, ai un scop, psihic suporti mai bine, sunt sigura..dar dupa, cand il ia pe bebe de langa tine si eventual nu e nici tati sa te tina de vorba si sa te alinte si incurajeze..si esti doar tu cu dr care te coase..

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput