Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Falcute mari nu prea a facut caci nu prea a luat bine in greutate in ultimele 5 sapt. Mi-a luat si 100 si 170g/sapt. ceea ce e destu lde putin, mai ales ca hemoglobina i-a crescut. Dar ce sa-i fac, nu se bun de carne baiatu' lu' mama. Pare maricel si grasunel in poze, insa e piticut si nu e grsut. E tocmai bine ca proportie, nccii gras, nici slab, insa fiind mic de inaltime nici kilogramele nu se numara prea multe. Avem probabil 5 kile acum la 3 luni si 3 sapt. corectate. Ca performanta pot spune ca la 2,5 luni si-a dublat greutatea de la "nastere" (adica data cand trebuia sa se nasca). Ceea ce e ok, zic eu.
Cu testele, Onita, in luna februarie am 5 vizite la medici diferiti: pediatru, inima, genetica, hemoglobina, dezv. psiho-motorie. Dar toate sunt vizite de rutina, face 4 luni de varsta corectata si majoritatea medicilor vor sa-l vada in jurul acestei varste.
Iar de bolnav... numai Dumnezeu stie cum e. El acum se comporta ca un copil sanatos, iar valorile ii sunt in limite normale. Dar, inca o data, pt. ca nu stim cauza probelemlor lui de dinainte, nu stim nici la ce sa ne asteptam pe viitor. Sa dea Domnul sa nu apara nici o surpriza si totul sa mearga bine, sa fims anatosi de-acum incolo. Dar sunt constienta ca oricand poate aparea un simptom, ceva... pt. ca nu stiu daca aceasta cauza necunoscuta a luat sfarsit sau dormiteaza pe undeva pe-acolo si cand intalneste momentul propice se manifesta. De-aia v-am spus la un moment dat ca el va fi urmarit indeaproape ani de zile de-acum incolo.

Onitza, imi pare rau de Paulica cu gradinita, nu stiu ce sa zic daca sa-l mai duci sau sa insisti. Tu trebuie sa simti ce e mai bine de facut. Poate fi o problema importanta pentru el sau poate fi doar un refuz specific copiilor ce incep gradinita. Tu poti sa-ti dai seama mai bine, instinctul tau de mama iti va dicta ce sa faci. Eu, dupa toata experienta asta cu adrian si intuitile pe care le-am avut nu pot sa spun decat ca mama cu siguranta simte ce e mai bine, intuitia de mama depaseste uneori stiinta medicilor. asa ca bazeaza-te pe ceea ce simti tu si ce-ti dicteaza inima.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza

TRY ce dragalas e Adrian, si foarte simpatic si expresiv, parca ar zice: "Zau ma???" mi se pare ca s-a implinit, are falcute bune-bune de pupacit!!! sa fie sanatos!!! apropo, mai e vreo problema cu Adrian?? sau e sanatos tun acum??? mai sunt teste de facut???

Onitza, aia e si poza care o avem pe desktop momentan si noua tot aia ne-a placut cel mai mult. Iar de expresivitate, eu fac numai copii expresivi (ca la fel imi ziceati si de alex cand era mic).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
acum am reusit sa vad si eu adrienutul cel mare si frumuhsel, Doamne ce repede a mai crescut, ohoo..eu zic ca are o greutate f buna acum...si sa cresteti mari
l-am vazut si pe paulica la baitza, tare ochios si frumos.
onitza, eu zic sa le intrebi ep d-nele de la cresa poate s-a intamplat ceva, le spui ca el plange si nu vrea sa mai vina...poate gasesc ele raspunsul la problema.
adriana, ma bucur ca gemeneii sunt bine, lasa ca daca stau cu mama ta le este super bine.
roserbinace dura estiglumesc si eu incerc sa ma tin de cuvant cu pedepsele lui alex dar el mai negociaza cu mineincepe sa zica mami dar daca fac litere in abcdar sau teme la matematica(noua lui pasiune sa faca adunari si scaderi pana la 10-15) imi mai scazi din pedeapsa?si uneori ma mai las impresionata si mai cedez
felistu cand te odihnesti? daca la ora asta lucrezi
noi suntem bine, azi mergem cu alex la radiografie si apoi il programam la dr sa vedem rezultatul....sper sa nu mai fie nici urma de sinuzita si sa fi scapat de tot de tuse.
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Multumesc de sfaturi fetelor....am sa il mai duc pana la sfarsitul saptamanii fiindca am si foarte mult de lucru si ceva urgent de terminat pana vineri, si vedem dupa...in functie de zilele ramase...mi-e ca daca il tin acasa o sapt , la intoarcere va face mai rau, nu stiu, vorba lui Try ma voi ghida dupa instinct.
MONICA ce sa le mai intreb cand ele il intreaba pe Paul retoric: " ce ai paul de ce nu vrei sa vii?" dar sotul le mia atinge cu o vorba, o data le-a zis: pai probabil pt ca a venit acasa cu buza sparta in 2 locuri" ...dar ma rog accidente se pot intampla si sub ochii nostri, ideea e ca ele nici nu sesizasera macar asta!!!! mey, dar ALEX e maaaaaare negociator!!! iti dai seama cum sa o sa stie el sa ameteasca fetele????

Azi ma simt foarte rau, in sfarsit si-au facut aparitia si "musafirii", de cnad ii asteptam ! MOnica, am luat no-spa si asa cum ma asteptam , am stari de voma, asta e , am sa stau in pat un pic , ca asa imi terce cel mai bine, cu genunchii stransi la piept. Asta e pozitia pe care o adopta si mama cand trecea prin crizele de genul asta.

ADRIANNA, iti doresc sa treci cu bine de 25 si sa ii pupi pe gemeni cand ii vezi din partea noastra! ne-a fost dor de voi! ma bucur ca sunt la tara copiii si ca se simt bine, acolo sanatate tata!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Wow fetele, da pe unde sunteti?
Bine, sanatoase?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, hai ca daca ai intrat si tu de la servici ma risc si eu .
Eu pe aici, va urmaresc din umbra. Sunt suparata pe mine ca iar mi-am batut fata, dupa 1 ora de neascultat i-am dat intai o palma la funduletz de avertisment si cum nu s-a simtit ca avea pampers, a continuat si ea sa traga si eu cu inca doua palme dupa ce-am tras-o brusc de sub galerie (tragea de draperii si galeria deja cedase, urma sa-i cada in cap), a ramas interzisa de cat de repede s-au petrecut lucrurile si s-a cumintit subit pentru restul serii. Ea a uitat de palme, acum repeta "cade peste tine" , eu in schimb cred ca am nevoie de psiholog .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Oti, sigur n-ai nevoie de psiholog, doar ca uneori ne mai iesim din pepeni si noi, ca oameni suntem...zic si eu, Vladut e destul de cuminte da mai face si el nazbatii,insa nu l-am atins, ca e nevoie doar de o privire mai dura si pricepe...da deact sa-i fi cazut galeria in cap, mai bine o palmutza
Hai ca m-am destrabalat destul pe DC, fug in laborator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Astazi am luat bilete la circ(pentru sambata) si ard de nerabdare sa vad ce va face juniorul. Este prima data cand il duc si am ceva emotii. Sper sa aiba rabdare sa stea pe scaun cat tine spectacolul.
Oti, merci pt raspunsul la intrebarea cu operatia de polipi. Am citit intre timp si eu subiectele deschise pe aceasta tema, dar tot mor de firca...Oricum nu e sigur ca il vom opera, in primavara va decide ORL-istul.
In legatura cu iesitul din pepeni...stai linistita....cred ca orice mamica mai are momente cand se 'zabrleste' la pui.

Am vazut o gramada de poze cu pui frumosi. Pupici la toti puii
De o saptamana avem si noi poze la semnatura.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Doamne miaq dar de ce i-ai facut codite lui roland? ea atat de dulce parca ar fi o fetita

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

otilia draga sigur nu ai nevoie de psiholog...daca era asa eu eramn de mult la usa lui . cred ca unul din motivele pt. care i-am lasat putin la tara pe ai mei este ca deja m-au adus in pragul disperarii, eu ziceam nu si ei uitandu-se peste umar faceau contrariul. si sa-i fi vazut apoi cu ce ochi se uitau la mine ca eu tzipam la ei si ei parca nici nu realizau ce se intampla...si tot cum voiau ei faceau. si bataita la funduletz nu si-a facut niciodata efectul la ei. dupa vce plangeau una buna se amuzau de mami care le-a dat "na-na". sunt niste incapatanati si jumatate. bianca cel putin daca are "nervi" nu ma pot intelege cu ea deloc, macar tudor tzipa si se tranmteste pe jos dar ea parca ma sfideaza

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput