Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti draga, eu zic ca-i firesc sa-ti 'iesi din pepeni' dupa o zi de munca, obosita, copilu' nu intelege ce-i spui, ba din contra se face ca nu te aude si pe deasupra galeria sta sa-i cada in cap!
Pai eu ce sa zic dupa cate si-a luat Iris la fund...
Si tot degeaba...
Ca ea incearca mereu altele si altele...senzatii tari, ma refer.

Singura chestie pe care poti s-o faci este sa ai muuuuulta muuuulta rabdare si sa te gandesti ca fiecare vorba, fiecare explicatie, fiecare clipa petrecuta cu Ana, e ca o investitie. O investitie in copilul tau. Si atunci poate iti calmezi nervii.

Miag, e foooarte dragutz Roli. Ce mortal e el cu coditele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sunt si eu pe aici,am vazut Robert si Vladut ca doi prietenu la plimbare,Adrian care e asa de mare si frumos...
Nu am noutati,suntem santoase,nebunici..
oti,sa stii ca si eu tip la Mariuca,uneori ii mai si dau una la fund..si nu cred ca sunt nebuna..asta e,uneori ma exaspereaza si nu mai pot.Incerc calm,calm...iritata,nervoasa..dupa 10 "nu" imi ies din fire.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
otistai linistita ca nu ai nevoie de psiholog, se mai intampla si vorba adrianei decat cu draperia in cap, mai bine cu o palmutza la funduletz
mialui roli, Doamne ce ochisori poate sa aiba...iti vine sa-l mananci nu alta...si e tare simpatic cu codite, il face mami
aime, esti o mamica modelauzi tu sa nu-ti scape niciodata o palmutza...bravo puiutului cel cuminte si lui mami rabdatoare o
mariucai nebunica
noi suntem bine, peste 2 zile luam rezultatele lui alex si mergem la dr...ruxi nebunica ca de obicei....dar e bine ca e sanatoasa,a sta este cel mai important
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

Doamne miaq dar de ce i-ai facut codite lui roland? ea atat de dulce parca ar fi o fetita

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

I-am facut codite pentru ca nu i-am luat inca motul si, prin urmare, nu l-am tuns niciodata .Oricum in aprilie ii luam motul si gata cu pletele in vant.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti stai calma, se mai intampla, chiar si mie mai imi scapa, dar efectul e 0 la fimiu merge doar faza cu "nu mai vorbesc cu tine" asta e sfarsitul pamantului, ma implora imi zice te iubesc, plange si tot asa
alea de la cresa sunt intrigate, " dar acasa ce faceti cu el?, stati la curte?, cum va descurcati cu el ca aici nu sta locului o clipa"
pai auzi cum ma descurc cu el, pai ce sa ii fac sa il leg de calorifer?, sa ii dau drumul pe strazi, auzi la ele, eu cum ma descurc cu el acasa, sunt duse femeile astea

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor sunteti dragutze, dar eu am cam sarit calul, ma rog adica niste limite care mi le impusesem eu si niste principii pe care nu as fi vrut sa le incalc niciodata, pentru ca i-am dat peste obrajori nu la funduletz cum ar fi trebuit. Si am procedat asa ca palma la funduletz are efect zero (o fi ceva specific generatiei "pampers"). De ceva vreme tinea faza cu "ma supar pe tine" acum insa imi raspunde si ea la fel "Ana suparata pe tine" si tranteste cu tot ce apuca. Si nu imi este de jucarii ca sunt bune si rezistente, dar cam nu se uita cu ce arunca si mi-e ca intr-o zi va da cu mancarea pe pereti, va sparge un geam sau cine stie ce idei ii mai vin, si va dati seama cum o sa ma simt ca nu-i casa mea. Zic mersi ca pana acum doar ce a dat putin pe tapet in sufragerie cu creioane cerate. Iar asta cu tipatul cand nu mai are argumente iar nu imi place ca proprietara are mai mereu musafiri si cam neplacut in toiul discutiei brusc sa auzi asa un tipat de copil rasfatat caruia nu i s-a intamplat nimic, doar are bazdaci in fund. Stresata sunt, acum sunt inca la servici ca am un deadline maine, asa ca D-zeu cu mila cand voi ajunge acasa, plus ca maine mergem cu colegii la intalnirea lunara si o sa vin tarziu in noapte. Ceva nu-i convine clar de cand vine baietelul. Dar ma mir ca a avut criza asta dupa ce am stat cu ea in we si luni am venit devreme acasa si m-am jucat cu ea vreo 3 ore, am mers cu ea la nani, am petrecut toata seara cu ea iar ieri am mers acasa la 6.30 deci nu foarte tarziu.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

am apucat si eu in sfarsit sa recuperez, mai putin poze.
Ma bucur sa aud ca printesele noastre s-au facut bine, bravo Ruxi si Maria.
ati discutat multe intre timp..nici nu-mi amintesc tot, oricum mi-a ramas aia de la Roxana cu sariturile periculoase...pai Alexander se arunca intre fotolii in cap, pentru ca stie ca acolo sunt jucariile lui de plus si cade pe moale..insa uneori le ravaseste si se mai casca cate-o gaura direct spre parchet..sa te tii atunci cand o da cu capatana.
Apoi de listuta...n-am iesit de pe lista pls !

Sa v spun ce ''duda'' am fost aseara: am vrut sa-l tund, incerc asta de vreo saptamana, iar el ma tot amana si imi zice maine ne tundem...in fine, ma apuc sa-l frizez cu masina, fac pe toti care-mi veneau in minte, stau in cap, ii dau bobo, el nu si nu, se misca..si i-am tras in cap niste dungi chelioase, printre randuri de plete, de arata exact ca un rocker cu creasta.Dupa opera, nu am mai reusit sa ma ating de el nici moarta, asa ca am o aratanie de copil.Sper sa mai corectez ceva, macar cu foarfeca.

va pup, ma duc sa plang neconsolata ca mi-am facut-o cu mana mea...macar daca era ta-su sa am pe cine da vina...

dupa 2 anisori.

DEC 2006.

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Otilia draga...nu te invinovati...se mai intampla sa ne mai iesim din pepeni,doar oameni suntem,ce Dumnezeu! La noi,de obicei,Robert intelege de vorba buna (sau foarte hotarata ) dar s-a mai intamplat de cateva ori sa o ia si la fund.Si el nu are pampers. Si sa stii ca nu am rezolvat nimic.Am avut doar un copil mai isterizat cu care nu ma puteam intelege si eu sufletul rupt in doua ca am fost si nu m-am putut abtine.Asa ca am renuntat...Daca se intampla sa nu mai pot il preia tati,eu trag o tura pan' la baie trag un urlet in prosop si ma intorc cu forte proaspete!

Miki,la frizer cu voi! frumosul rocker!

Un si pentru Roland cu codite!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna... mai trec si eu sa va salut...

MIKI... am vazut pozele tale de data trecuta de cand le-ai pus, dar am uitat sa comentez...... Auzi, sa nu zici ca e Alexander fii-tu, ca nu te crede nimeni... AICI cine va vede zice ca sunteti frati...... Cat despre poza in care il tii in brate si el te pupa... m-am topit toata de dragul vostru

quote:
De ceva vreme tinea faza cu "ma supar pe tine" acum insa imi raspunde si ea la fel "Ana suparata pe tine" si tranteste cu tot ce apuca.

OTILIA... te inteleg f bine, dar pe de alta parte... e tare haios tot ce ai povestit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetelor, exista speranta ! Andrei spune cind face kk (adica zice pisu ', dar ce mai conteaza )! Mai exersam cu olita si in curind poate scapam de pampers .Si inca ceva ,cred ca acum a fost el pregatit sa spuna pt ca eu nu am mai insistat ,doar am perseverat cu pusul la oala .

Oti ,te inteleg prea bine ,data viitoare cu siguranta vei fi mai rabdatoare !

Bits felicitari ,ai doi copii minunati !

Mergi la inceput