Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aime, Miha, am vazut pozele, sunt ca fratiorii ei doi. Dar mi-a placut cum va ocroteati puii, o mama in spate, o mama in fata (evident ca eu m-am chiorat si la craci de mamici in poze ) si cei doi tatici flancau puii.
Mia, hai nu te supara, eu habar nu am ce si cum, stiu doar ca Paxela l-a operat pe Silviu si a fost totul ok, a avut anestezie generala si si-a revenit repede.
Hai mai Eveline, auzi tu sa plangi, eu de abia astept sa inceapa Ana gradinita.
Onitza, am vazut si ratusca mica la baita, bine ca nu ii este frica de dus. Ce bine ca aveti cada, noi avem doar dus .
Andra,eu sper ca am reperat pozele desi unele sunt de la sedinta foto a lui Alex cu ursuletul, incep cumva de aici, mi-au placut mult pozele de album .
Cookilina, Dana, frumoase fete ati mai facut si mai au si ochi albastrii .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Da, asa-i, am uitat sa le fac publice, de fapt. am crezut ca odata albumul creat public, orice adaugari ulterioare de poze se presupun a fi publice, dar m-am inselat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Da, Cici, am rezolvat cu restaurantul. Am negociat 70 cu open bar toata seara cu tot cu taxe, mancare cat cuprinde, ne lasa si pe noi sa aducem sarmale si tort/prajituri. Speram sa iasa ok.

Pipi la sticluta, hmmm? Pai doamnele cu fetite, lasati-ne si pe noi, soacrele mari, sa avem un avantaj: voi cu dezvoltarea mai rapida, voi cu copiii mai isteti, macar sa avem si noi un castig din faptul ca purtam putza.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici... Eu ca de obicei ... Si pic de somn...

ONITZA... am primit mail... deocamdata nu e nevoie...

Of... nu mai am chef ... m-as duce la somnic... si cat mai am de treaba...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY ce dragalas e Adrian, si foarte simpatic si expresiv, parca ar zice: "Zau ma???" mi se pare ca s-a implinit, are falcute bune-bune de pupacit!!! sa fie sanatos!!! apropo, mai e vreo problema cu Adrian?? sau e sanatos tun acum??? mai sunt teste de facut???

Am vazut si pe cei doi flacaiasi, Vladut si Robert, tare frumusei in prima poza, hihihi, dar ce paziti sunt baietii mey, si din fata si din spate!!!!!!!! fetitele nu au sanse sa pupe baietii decat daca se fac placute de mamicile-soacre!

FELIS

Mey, eu mi-s suparata rau: Paul plange rau cand il duc la cresa....ajungem acolo linistiti, il dezbracam, il imbracam, el cuminte, il incaltam, ajungem la usa si incepe copilul sa se agite si sa se tarasca pe jos de urlat...oare de ce? el nu stie sa spuna ce se intampla...azi l-a dus tati cu masina ca e in drumul lui spre sv...prima tentativa a fost esuata, s-a dus cu tati spre usa, si sa intors inapoi , asezandu-se pe o canapea de pe hol, tati dupa el, incercand sa discute cu el, il intreba: ce e tati cu tine? de ce nu mai vrei la cresa? Paul se uita mirat la tati dar nu ii rpasundea! mie mi se pare ca astea sunt niste semne din partea lui Paul el asa se exprima, plangand, ca nu stie sa spuna ce il doare! oare ce sa fac? nu ne permitem gradi particulara

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

am vazut poze cu Adrian, arata tare bine, e grasunel si cu Paulica la baie (sa se fi plicti de gradi?), dar si cu Iris care e ca un personaj de film, ce joaca mai multe roluri ...am vazut si samuraii lui Bits, scumpi si tare frumosi in poza cu tati, abia astept poza in 4 , Bits si spor in toate.
Otilia, mey...pai noi incercam sa-i prindem cat de cat in poza ...faza: in fata unei alimentare, tatii inauntru, mamele afara cu cupiii, cupiii in usa magazinului strigau tati, tati (fiecare pe-al lui...) si o vanzatoare la noi, mamele "nu va suparati is gemeni?"...raspuns "nici macar frati"...erau scumpi tare, nu depaseau linia de intrare in magazin, ca asa au primit comnada, dar strigau cat ii tinea gura
O zi buna va doresc

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Am vizionat o gramada de poze frumoase: pe Paulica la baie, pe cei doi prieteni ieseni, tare draguti sunt ei impreuna, ,pe Irisina fotomodel, si nu in ultimul rand pe flacaii tai, Try, care sunt niste frumosi. S-a implinit bine Adrian, nu? - se vede dupa falcutze, cate kg mai are acum, ca din poze pare tare maricel?

Noi nu avem nimic palpitant de "raportat", Mihnea vorbeste din ce in ce mai bine, scoate tot felul de fraze elaborate, ma si distreaza, si a inceput sa mai manifeste si el oarece interes pentru carti, ca pana acum nu se prea omora.
Bianca e pedepsita o saptamana fara povesti seara si fara dulciuri, sper sa reusesc sa ma tin pana la capat si sa nu cedez, a vorbit si s-a purtat urat cu bona, asta e, acum sa patimeasca
Fug si eu la munci!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA inainte nu era asa pudic! :D
OTILIA , lasa ca va faceti voi mari si va luati si cada, nu-I asa??? Dar la dus ii place?
Cecilia incearca sa ii faci mai des dusuri, fara spalat pe cap, sa se joace mai mult in apa, sa nu mai fie stresata ca o speli pe cap…si Paul mai miortzaie cand il spal pe cap, eu il las pe spate sa fie cu capul aproape de apa si ii dau usor pe cap sa nu ii intre in ochi , e mai greu la clatit , e adevarat, uneori ne folosim de o craticioara si tot asa lasat pe spate , sau cu dusul :D
ROSERB

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna!

Bits sa va bucurati de Amon.

Va doresc la toate aspirantele reusite in anul acesta

Si noi suntem la stadiul sa vorbim limba pasareasca, cu olita stam bine cind sunt eu acasa. Am intrat la cura pe tinctura de propolis ca sa scapam de raceli si pt pofta de mincare.

Onitza, ce sa zic, cu Maria am patit la fel, apoi peste vreo 2 luni s-a obinuit, dar tot mai smiorcaia dim, ii ducea la cresa si paturica cu care dormea, asa se mai linistea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

hai ca destul am stat deoparte de forum!!! mi-a fost dor de voi foarte tare dar...nu stiu chiar numai eu sufar de lipsa de timp? mai ales ca sunt din nou mama de week end , copiii sunt la parintii mei de la Craciun eu merg vineri seara acolo si stau pana dumninica seara. mor de dorul lor si mi-e foarte greu dar m0-am gandit ca le e "putin" mai bine acolo decat la cresa . cres cu fiecare saptamana care trece, sunt draguti, ma sperie cate lucruri invata, acum cel mai mult le place sa cante! au si doua "preferinte": Multi ani traiasca" si "vine vine primavara" cantata bineinteles in "dialectul" lor . cu olita nu se impaca deloc si ma complexati rau de tot cand va aud ca nici seara sau la plimbare nu mai puneti pampers
hai ca s-a terminat pauza, eu nu stiu ca nu se mai termina lucrul asta niciodata si sunt si termenele astea acum (25!!!)....poze nu am apucat sa vad, poate mai tarziu. de acasa nu mai intru de mult ca ajung tot tarziu si nu mai am timp asa ca tot de la serviciu o sa ma uit.
fulguletz

aaaaa si sa nu uit!

bine ai venit pe lume bebe AMON!!!
sa cresti frumos si sanatos si sa fii fericit

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
An nou fericit!!!

Mergi la inceput