Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 24
mariussimiuc spune:
Doua picaturi,una de lapte si una de cola
au iesit la plimbare. ![]()
Miha 
eveline spune:
Bits, am vazut in sfarsit si eu pozele cu micul Amon...sa va traiasca, e un scump!
In alta ordine de idei, sa nu radeti de mine...voi sunteti obisnuite cu cei mici ai vostrii, care mai de care e pe la cresa sau la gradinita...eu abia vineri mi-am inscris fetita la gradinita...evident, pentru septembrie 2007 (cu pile si interventii ca deja, chipurile, nu mai erau locuri), drept pentru care am bocit juma de zi...ziceau colegele ca-s capiata...si cand au auzit si motivul chiar s-au convins ca asa e...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri era Biutza mea cat o sticla de Cola si acu' trebuie sa mearga la gradinita...
Ana si Bianca-iubita
try spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Mai, fetelor, circ de circ a fost in seara asta in casa la mine.
Fii-mea vroia sa faca KK, dar nu suporta statul pe olitza asociat cu senzatia respectiva. Si sa vedeti voi cum incepea sa urle cand o puneam pe oala si sa fuga prin casa. Apoi, cand o lua senzatia din nou iar se aseza, dar nu pentru mult timp. Si tot asa, pana intr-un final cand am reusit sa i-l prind din zbor in olitza.
Astazi i-an pus pampersul cand am iesit afara si am stat cateva ore bune, dar vad ca n-a facut in el, in schimb, imi cerea pipi si daca ii ziceam "acasa" renunta.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Miria, exact asa se comporta alex, are o retinere fantastica sa faca kk la olita si din motivul asta nu mai face zilnic, ci la doua zile. Si tot asa, simte ca vine, se tzatzaie prin casa, se tien de putza si de fund, se aseaza cateva secudne, apoi se ridica iar si tot asa pana intr-un final cand ii trece senzatia. La prnaz ii pun pampers la culcare si de regula acum face dupa ce se scoala si nu apuc inca sa-i dau pampersul jos. Asa ca noi mai avem de luptat cu kk, dar cu pisu' suntem ok la olita.
Dama, eu pe alex il puneam la momentul baitei sa fac pipi intr-in pahar de plastic e-l am eu la baie. In apa si la baie era mai relaxat. Asa a invatat sa faca din picioare. Apoi Ii scoteam olita (adica tavita de olita) si-l puneam sa faca pisu in ea din picioare. De cele mai multe ori tot stand pe olita face, dar cand vrea face si din picioare. La veceu nu l-am pus din picioare ca nu am luat inca scaunel-treapta. Dar mori de ras ca a inceput sa-si scuture putza dupa ce face pipi din pozitia in picioare. Am facut e uasta de cateva ori si de atunci si-o scutura si el.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by try
Miha pe-aici e greu sa adopti metoda asta dintr-o data fara riscuri. Cand mergem cu masina intr-o vizita sa zicem in partea aialalta a orasului si esti pe autostrada nu poti opri cand vrei sau iesi de pe autostrada cand striga copilu' pisu. Sau cand ai ajuns in vizita nu poti risca sa-i uzi gazdei covoru' numa' pt. ca tu nu vrei sa-i mai pui pampers odraslei. Accidente se pot intampla oricand.Aici metoda la copac nu cred sa fie asa tolerata ca-n Ro (e adevarat ca aproape orice magazin mare are o toaleta si nu te intreaba nimeni de ce aduci copilu' acolo sa faca pipi, insa magazinele nu prea sunt in distanta de mers pe jos). Acu' daca oi fi cu alex in parc, udn-i iarba verde cat cuprinde, nu cred sa se uite cineva urat la mine ca-l duc mai departe si face pipi, dar pe margien strazii nu prea cred ca pot, eu una n-am vazut pe nimeni facand asa aici.
Andra,rezolvari se gasesc...totul tine de imaginatie.![]()
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Am gasit: il pun sa faca-n sticla in masina
try spune:
Bits, acum am vazut si eu pozele ca nu reusisem prima data. Dolofanel, dolofanel. Acusi il prinde din urma pe Kenzo.
Am mai pus si eu pozitecu Adrian ca tati a facut sedinta foto ieri.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
Avand in vedere ca sfatul vine din partea ta,care ai multa experienta in psihologia copilului,cred ca am sa aplic si eu metoda.
Miha

monica-elizabet spune:
hai ca sunteti tari cu pishu in sticla...mai dar noi cu fetitzele unde sa le punem sa faca?...ca doar nu au atata precizie sa nimereasca gaurica de la sticla![]()
try
astept solutii![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
"picaturile" am reusit sa le vad
frumuhseilor
dar pozele cu adrian nu mi se deschid
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by try
Avand in vedere ca sfatul vine din partea ta,care ai multa experienta in psihologia copilului,cred ca am sa aplic si eu metoda.Astfel tati nu va mai fi nevoit sa opreasca masina,doar ca va trebui sa conduca cu atentie,sa pot nimeri gaura sticlei.
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Avetzi grija cu diametrul gaurii
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina