Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Bits,felicitari!Sa-ti traiasca grasunelul si sa creasca mare si sanatos!Eu am vazut pozele,e un scump!
Cookie,am vazut si o fetita dulce si un tortulet frumosss.
Onitza,mai..am murit de ras cum tinea el mana....
Roserb,si eu ma gandesc mereu sa nu-si rupa nebunica ceva,ca sare in pat ca la saltelele alea de la mare....apoi se tranteste in fund..sper sa nu nimereasca vreodata cu piciorul sub ea.
Noi in we am fost plecati la bunici.In rest suntem bine sanatosi...
Pupici si o saptamana buna

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

miha,si noi afara si in somn folosim pampers.Nu vad cum as putea sa o pun sa faca afara..e frig,ea nu stie sa stea 'in pozitie',olita nu o pot lua dupa mine...la vara alta poveste,mai vedem pana atunci.La baieti mie imi pare ca e mai usor,haine mai putine de dat jos,pozitie mai comoda..etc..

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Inca odata Bits, sa-ti traiasca Amon! Acum am vazut si eu fotografiile. E intr-adevar un grasunel si jumatate.
Mi-a amintit de Iris... si ea a avut 4300 gr la nastere si era tot bruneta cu par zburlit si piele mai creola... la ea era de la icter probabil
L-am revazut si Ken si trebuie sa-ti spun ca e absolut superb baiatu' tau. Star de cinema sau reviste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SI eu treaba multa multa dar nu ma pot abtine sa nu o felicit pe BITSULINA pentru comorile ei si pentru ea cat e de viteaza! MEy OCTAVIA ce mult iti seamana KENZO acum ca s-a marit!!!! are ochisorii tai , are tot de la tine!!!!! cu o singura exceptie bineinteles iar de AMON ce sa zic??? poate o sa semene el mai mult cu tati, ....apropo de tati, pare cam obosit in poza!!

ANDREAP ma bucur ca ti-au placut pozele ...dar si mai tare ma bucur ca sunteti sanatoase, este cel mai important! Paul a inceput el acum cu raceala ...si tot a trebuit sa il duc la cresa azi ca am mult de lucru si de invatat ...dar maine nu se stie poat eil tin acasa, depinde cum evolueaza....noaptea poate dormi linistit, desi respira greut, in wee am stat de nasucul lui de l-am disperat sa scoatem mucisorii ...tuseste decat ocazional, dar se simte si dupa voce ca e racit ...speram sa fie o forma usoara......e si pe rybomunil, de-aia ma gandesc ca poate o sa fie mai bine....

ROSERB, ia zi le-au placut copiilor reptilele vii la Antipa?? sau ce a impresionat-o pe Bianca in mod deosebit? Pe Paul pestii... serpii aia imensi imi dadeau fiori , pe bune, sigur erau sedati, pai daca isi punea un boa mintea cu gemuletul ala din care era facuta "cusca" pai zbura instant! ..Paul voia sa le faca "mai-mai"

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la noi si o saptamana buna tuturor.
Va intrebasem de operatia de polipi, dar neprimind nici un raspuns am cautat prin subiectele vechi si m-am lamurit.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bits ti-am vazut puii; Amon ii asa de dulce, de-mi vine sa mananc monitoru`; seamana cu Ken destul de mult, dar ma rezerv sa spun cu cine seamana mai mult; in mintea mea cred ca mai mult cu tati, dar mai astept cateva luni!; Ken s-a facut un cretulin ffff. frumos, bun de pus pe coperta revistei!!!; o sa ai coada de admiratoare, si in curand se va mari si Amon, si sa te tii!!!
Sa va traiasca baietii si sa va aduca numai bucurii si fete frumoase!!!
PS.:
vai da` ce mare ai fost la burta!!!; cred ca nu mai puteai face nimic in ultima perioada!
Octavia deschidem lista ptr. bebe 3???; esti cap de lista!; mult noroc!!!
refacere rapida!!! si muuuulta putere de muca!!!, dar ia-o usurel!!!

Try ti-am vazut flacaul, care chiar are 2 ani???; frumos, frumos, frumos, flacau mai ai!!!; si la tine or sa stea fetele la coada, si-ai sa tai firul telefonului, sau ai sa stai paznic la pc!!!; si Adrian s-a facut mare si ii un dulcic!!!; sa va traiasca feciorii si sa va bucurati din plin alaturi de ei!;#12288;imi pare bine ca Adrian este mai bine, si sper sa nu mai fie probleme de-acum in colo!

Onitza frumos rau ochiosu` tau, Paulica; mey dar ce frumos face el baie!!!, si ce frumos isi ascunde el marea valoare!

Cookie tii c-am ascunsa fetita asta frumoasa; si zici ca este viitoare nora a` lui Vladut (de Aime)???
hmmmmmmm, yo cred ca o va sufla altul!!!; sper sa nu mi-a i-au pe cocoasa!; si mai spui ca nu esti pro-bucatareasa, la ce torturi faci???; ha.........; frumoasa fatuca ai!!![pup]

Danette mai ce gimnasta este Iris!!!; si fara pempers???; bravo!!!; imi place de ea cu degusta mancarica; ii sta asa de bine cu sortul cu capsuni!!!;

fata mea nu vrea sa faca la oala deloc, nici nu vrea s-o vada; am incercat s-o pun pe oala su cu forta, si cu blandete, nimik, nu vrea si pace, numa` cand o vede fugeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!; dar in schimb acum am alta bataie de cap cu Arisa, ii este teama sa mearga la wc singura, fie zi, fie noapte, asa ca facem la oala, deci nu va rugini cu siguranta, mai ales noaptea!!!, ca ma trezeste sa merg cu cea la buda, mereu la miezul noptii, asa ca ptr. linistea tuturor am ales metoda olita; poate asa Emily daca o vede pe oala pe Arisa s-o gandi ca oala nu este o prapastie, dar momentan se uita luuuuung si fuge discret, ca si cum nu ar fi ptr. ea; o mai las pana la vara, si apoi incep cat-un pic mai drastic!; cred ca inca nu este pregatita, ptr. ca daca o las fara scutec in casa nu se scapa, iar afara cand suntem la un moment dat imi spune pipi, kk, dar yo cred ca dupa ce face spune, ca a inceput sa nu mai suporte scutecul!, dar mai asteptam, ca mii asa de drag de ea cu funduletul in scutec!;
iar de virbit pana acum nika important, adica nivel de 1 an jumate; se pare ca intelege, dar nu vrea deloc s-o ia din loc; tot pe limba ei o tine

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

URAAA!!!! gata am vazut si eu pozele...bitsamandoi frumusheii, mai chiar seamana foarte bine amandoi, amon este deja un zambaretz...mami si mai ales tati nu-si mai incap in piele de fericire....sa fiti sanatosi cu totii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate fetelor sa aveti o saptamana minunata
special pentru felis

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

BITS, sa fiti sanatosi si fericiti! Sunteti niste frumosi !!!

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput