Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
iata lista se-nnoieste
cine mai doreste
cine mai pofteste?
bravo fetelor, felicitari, incepem galeriapentru bb 2
noi suntem bine, si la noi rasfatul este la "greu" dar ne straduim sa-i facem fatza...daca suntem sanatosi toate se rezolva, pe mine taaare ma oboseste sa fie unul dintre ei bolnav...in rest sunt rabdatoare
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, Dana, dar voua nu va e teama sa-i lasati singuri in camera (pe post de pedeapsa). Al meu baiat cred ca ar fi fericit ca poate sa faca tampenii fara numar fara sa fie vazut, asa ca nu ma incumet.
Si Mihnea s-a facut cam razgaiat, imi cere sa stau cu el seara cate 10-15 min pana adoarme, el care se culca singurel fara probleme, mai nou ii face si bonei chestia aata la pranz uneori. In plus, ma dispera cu suzeta, nu stiu ce are frate de s-a indragostit asa brusc de ea. Am interzis tuturor sa i-o mai dea in afara orei de culcare, chiar daca il mai apuca bazaiala.Pana la urma ma enervez si le tai, dar inca nu am starea de spirit necesara sa rezist la cateva zile de urlete.

Try, ma bucur din suflet ca Adrian e bine, cred ca esti super-fericita ca ati scapat de stres in privinta anemiei! Sper ca totul sa fie bine si de acum incolo.

Ieri am fost cu Bianca la stomatolog, are 2 frumoase carii in 2 masele de sus, din care una s-a si infectat un pic. Ieri a fost doar prima vizita si dr nu i-a facut nimic, cica prima vizita e doar de imprietenire- ete scartz, eu o pregatisem si ma asteptam sa-i faca ceva. Nu va mai spun ca imprietenirea a costat 80 lei noi., si a constat in a o plimba sus-jos cu scaunul, a-i arata instrumente si a-i studia cu atentie toti dintii. Peste o saptamana cica se apuca sa-i si lucreze ce se poate, depinde cum va coopera.Deci, daca vreti un cabinet stomatologic unde sa nu mergeti, dati-mi de stire si va deconspir numele!Restul de tarife sunt ca si in alte parti, numai cel initial e lipsit de orice bun simt, parerea mea.

Dana, cred ca ai pretentii cam exagerate pentru un copil de 2 ani,inarmeaza-te cu rabdare ca urmeaza alta varsta " minunata" , intre 3 si 4 ani jumatate mi s-a parut cea mai crancena perioada la Bianca.Eu de chestii de genul faramitat sticksuri si altele de gen nici macar nu ma mai stresez. Le explic de 100 ori, poate la a 101-a oara reactioneaza.
La mine cea mai mare pedeapsa e sa nu-i bag in seama, cel putin la Bianca functioneaza perfect,Mihnea e inca mic si nu merge, deci, cand ma supara rau (nu la orice prostioara) o tratez ca si cum nu ar fi in casa, ii satisfac doar nevoile esentiala- mancare, baie, altfel nu ii vorbesc. Sa vedeti ce se schimba imediat.
De fapt e o chestie care ma enerveaza in mod deosebit, si ma scoate din minti faptul ca imi face mereu in ciuda in privinta asta: majoritatea datilor cand vorbesc la telefon cu cineva, chiar daca pana in momentul ala a fost liniste si pace, incepe sa faca ca toate animalele pamantului, tipa , canta de o aude tot blocul, si alte prostii zgomotoase, bineinteles il zgandare si ep Mihnea, astfel incat de cele mai multe ori interlocutorul percepe o atmosfera de gradina zoologica, care inceteaza imediat ce am pus telefonul jos. Eu inteleg ca nu-i convine ca mai vorbesc la telefon in detrimentul jocului cu ei, dar , palaria mea, putin respect.. I-am explicat ca cel cu care vorbesc o sa inteleaga ca sunt prost crescuti , etc, pricepe, dar cu proxima ocazie face la fel.
Solutii?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Vai, sunt pe lista cu bb2?!? Si n-am aruncat decat o vorba... Era doar un gand, uliilor! Acum ma simt de parca diseara ar trebui sa onorez intr-un fel prezenta pe lista aia...

Dana, da-mi o adresa de mail pentru scrisorica. Dar iti spun din experienta: scrisoarea de intentie nu e cea mai relevanta parte a unui CV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,mai..m-am prapadit de ras,atat pe seama sedintei de "terapie" la dentist(80 ron doar ca sa-i vada ochii aia frumosi??????),cat si de 'atmosfera de ZOO'.Sunteti de coma..sfaturi asteptam noi de la tine,ca esti mai cu experienta.Si mariuca face la fel daca vb la telefon,tipa vrea ea sa vb,apasa pe toate tastele...e circ.
Dana,am mai spus,toti fac la fel..sau aproape toti.Mariuca se uita la mine,eu ii spun clar 'nu ai voie',ea bitaie din cap si-mi spune 'am voie'..repetam figura asta la nesfarsit..Am incercat si faza cu "daca tu spui mereu 'nu vleau' cand eu te rog ceva,atunci cu prima ocazie cand o sa ma rogi si tu sa-ti cumpar ceva,o sa spun si eu la fel".A tinut un timp...pana s-a prins fata ca-i doar gluma.Si eu imi sar din minti cand ajung acasa la 18.30,obosita,lesinata de foame,nervoasa si ea imi imprastie pe covorul curatat cu 1 zi inainte toata punga de pufuleti de ex...imi vine sa o...mai tip,mai o ignor,uneori mai scap una la fund..recunosc.Curaj...nu poate fi mai rau...oare????
Pupici,ne auzim maine.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, DANA eu asa il pedepsesc pe Paul cand e crizat rau, il evit, il ignor si se supara rau, trage de mine sa il bag in seama, dupa care se cuminteste.....de fapt, cam de la inceput am aplicat regula asta, ignorarea, am vazut ca merge si m-am multumit cu asta....taica-su in schimb, daca il vede crizat si nu ma bag eu sa fac ceva, il duce in camera lui sa se linisteasca, dar la el nu functioneaza asta deloc, ba mai rau face....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Care va sa zica lista pt BB2 arata cam asa :

-Andreap
-Raluca-Gabriela
-Miria-Cristina
-OtiliaV
-Eveline
-Cassandra
-Jasmine

Cine se mai inscrie?Hai curaj!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

E-he-he!!!!!!!!!!.... Tineti minte ca parca ieri facusem eu lista de bb 2 zi TRY s-ar fi vrut prima pe lista dar nu indraznea sa spere si acum deja il are pe Adrian pt care ma bucur tare mult ca e bine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Vai, sunt pe lista cu bb2?!? Si n-am aruncat decat o vorba... Era doar un gand, uliilor! Acum ma simt de parca diseara ar trebui sa onorez intr-un fel prezenta pe lista aia...

mamica de Mamaruta

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag
Noi maine facem vaccinul pentru 2 ani ca si asa suntem in intarziere cu 2 luni. Cand trebuia sa ii facem Priorixul, la 2 ani , i-am facut antigripalul, apoi o luna nu am avut voie sa ne mai 'intepe albinutza' si apoi au fost sarbatorile...Dar maine, asta este... iar 'vine albinutza'.
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mey... ce vaccin la 2 ani?... Eu azi vreau sa ii cumpar VARILRIX-ul... ca ne-a pus dr Stanciu sa facem o serie de vaccinuri... Avem imunitatea la limita minima... Imunogram si IgE-ul m-au costat 1.200.000 lei vechi si vaccinul asta de varicela nu costa decat 1.500.000 lei vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana pe infundate,ca-s la servici,da e tare faza cu imprietenirea si cu galagia. La noi e numa unu si interlocutorul are bafta sa vorbeasca in direct cu el ,mai ales ca la el cand suna telefonul e clar ca e ori nanu ori bunica ,sau cel putin asa ar vrea el.
la toate si sanatate la cei bolnaviori!

PS:ati vazut odrasla Columbenilor? frumoasa mey, tare frumoasa si seamana cu mama-sa...chiar m-a impresionat bebe mic

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da' n-ar fi cazul sa te trecem si pe tine pe lista,Felis ?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput