Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

ROSERB, DANA eu asa il pedepsesc pe Paul cand e crizat rau, il evit, il ignor si se supara rau, trage de mine sa il bag in seama, dupa care se cuminteste.....de fapt, cam de la inceput am aplicat regula asta, ignorarea, am vazut ca merge si m-am multumit cu asta....taica-su in schimb, daca il vede crizat si nu ma bag eu sa fac ceva, il duce in camera lui sa se linisteasca, dar la el nu functioneaza asta deloc, ba mai rau face....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Da eu ce sa ii fac lui Mihai ca daca indraznesc sa ii zic NU E VOIE reactioneaza ... ASA DE PERETE, GRESIE, cele mai bune locuri pt el sunt cele mai tari Am incercat toate variantele... Nu renuntza la acest prost obicei... I-am zis sa nu mai dea= tot a dat, sa dea in continuare= tot a dat, sa rad, sa nu il bag in seama... nimic. Mi-e mila de capusorul lui... Si daca ii zici NU E VOIE cd il tii in brate si nu are unde sa dea cu capul, ori incearca sa iti tea un cap in gura si daca nu are nici aceasta posibilitate isi da cu pumnul in cap...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Gata acum scriu ca doarme fii-meu si din fericire nu am momentan nimic casnic de facut, desi as dormi si eu de-as rupe pe vremea asta de rahat (aici ploua de zici ca s-a spart cerul).

Merci pt complimente la toata lumea, stiam eu ca o sa va placa de noi.

Ionela, cuminte zici? in poze poate...desi tre' sa fac 100 ca sa iasa 2 bune (ca altfel in miscare ies tremurate si ajung la pubela) si apoi nu am vazut copilas care sa para nazbatios in poze. Si in principiu ma refeream la faptul ca nu apuc sa pun fundul pe scaun in fata calculatorului, ca el se si infiinteze sa ma destituie si ma invita la activitati ce-l privesc pe el.

Ha, ha, subiectul bb2 ma intereseaza si pe mine, desi cam aceeasi stare psihica si fizica ca cea a Danei o resimt si eu.
Ma inscriu totusi pt concepere anul asta mai spre sfarsit cu DPN pt 2008 (daca imi iese pasenta). Amatoare pt 2008?

La noi inca scenele de genul trantit pe jos si urlat nu au atins cota alarmanta, dar cred ca sunt pe vine...si la noi functioneaza foarte bine chestia cu ramasul singur in camera lui si din fericire numai 1 din 5 cazuri se lasa cu nerespectatul regulei de catre pedepsit. In general se cuminteste si revine mai senin dar peste juma de ora reincepe. Singurul moment de pura calmare la el, e cand urmareste la TVceva ce ii place mult. Dar din pacate si asta se face cu masura si program si pt ca i se pare insuficient timpul de vizionare, face scandal. Atunci cautam alte puncte de distractie, sedinte care sunt de scurta durata ca nu are stare.

Try, ma bucur tare pt voi si pt Adrian ca aveti asa o evolutie buna. Sa va ajute Domnul si de acum incolo si totul sa fie din ce in ce mai bine.

Adreap, nu cred ca nu stii tu cand se fac vaccinurile, ci pur si simplu in alte parti se face altfel. Uite si noi am facut ieri Priorix-ul tot pt 2 ani pt ca asa se face aici. Si David a trebuit sa indure 2 intepaturi caci dr a decis sa-i faca si pe cel de meningita ... pana la 6 ani am terminat cu vaccinurile.

In rest suntem bine sanatosi, am fost chiar laudati ca vorbim destul de bine si de mult pt varsta noastra (si mami care avea un fix cu asta)...mai avem o mic problemuta, nu ne-am decalotat suficient si asa ca o sa intervina tanti dr data viitoare

Dana, si eu ma intreb uneori daca nu ii cer lu' fii-meu prea mult la varsta asta...inca nu am raspuns pt ca in momentele respective nu gandesc asa, ci pretind (si ma doare gura de cate ori ii zic sa nu faca aia, sau aialalta).

Iar m-am intins la scris ca pomana...dar daca am timp, profit si eu cum poci.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

Da' n-ar fi cazul sa te trecem si pe tine pe lista,Felis ?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Intrebare buna peste vreo 2-3 luni... pana atunci nu pot sti nimic: moralul mi-e la Pamant. Am renuntzat la servici ca ma termina psihic: 31 ian e ultima zi...... Am sa lucrez acasa si am sa vad cum merge... Daca ma simt in stare...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Roxana, am ras cu lacrimi la descrierea scenei cu telefonul...ce dulci pot fii astfel de situatii si copiii cand sunt ai altuia. La noi problema e cam asemanatoare...cand vorbim cu cei de acasa pe Skipe e durere, ca si David vrea sa vorbeasca cu Buli (buni a lui) si incepe sa tipe de nu ne mai auzim nici noi pe noi, dar pe ceilalti de pe linie. Chestia e ca daca il las sa conduca el videoconferinta, nu-l mai intereseaza...dar nici pe noi nu ne lasa.
Si eu astept nerabdatoare solutii la asta.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ma bucur ca v-am distrat. Azi am cam tras chiulul la ce aveam de facut pe la servici si iata, ma intind la povesti.

Dragelor, nu mi-ati raspuns cum de nu va e frica sa-i lasati singuri in camera?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb
Dragelor, nu mi-ati raspuns cum de nu va e frica sa-i lasati singuri in camera?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

daca as sta sa ma gandesc... cred ca mi-ar fi frica... asa ca il las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Sau cine vroia sa se mute la 3 camere, dar sa fac si bebe2, eu caut din toamna, tocmai pentru ca vreau bebe2, 4 camere.
Din pacate nu gasesc l aun pret convenabil in zona 1 Mai, unde stau acuma sau b-dul Unirii sau Cotroceni. Cam aste ar fi zonele,dar fireste luind in calcul o arie mai mare nu doar bulevardul.

Avem numai promisiuni, dar nimeni nu se muta concret.

Se pare ca astea de 4 - 5 camere se gasesc mai greu.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

M-as muta si maine ca timpul e frumos!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina, asa cand citesc la altcineva...imi vine si mie sa rad...dar cand ma gandesc ca si la noi e la fel...imi vine sa
amandoi vor sa vorbeasca cu persoana respectiva la telefon, se cearta care sa vorbeasca mai intai, fac ca toate animalutele...dupa ce inchid promit(mai ales alex) ca nu o sa mai faca asa data viitoare dar daca in 5 min sun a iar telefonul...zici ca are amnezie

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by andreap

Miag,bafta la vaccin!
Fetelor,sunt dusa rau.."cu puta",vb Mariucai,adica cu pluta,sa nu intelegeti altceva..dar ce vaccin la 2 ani????Eu am urmat schema clasica,gratuita,suplimentar numai cel de meningita.Si in carnet scrie ca se mai face intre 30-35 luni,adica in jur de 2.5 ani.Mai e altceva si m-am tampit asa tare???
[
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Andreap si Felis, noi ii facem Priorixul. I-am mai facut odata pe la un an parca si acum cica se repeta. Cel putin asa ne-a zis noua pediatrul.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput