Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Ne-am inscrie si noi pe listuta cu burtici de anul asta daca totul e bine. Si mai ales cand va vad asa de orpimiste si de pline de viata mai mai ca m-as mai incumeta la un bebic.
Intre timp mai avem niste pozite noi cu flacaul nostru. Speram sa se vada.
http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/?action=view¤t=S6001161x.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna dupa ceva vreme, fetelor.
Wow, ce vant de bb2 sufla .... Noroc ca ma imbrac cu atentie, am mijlocul acoperit, si nu ma atinge Ca ideea de bb2 nu-mi surade deocamdata. Va am pe voi aici, dornice si pregatite, asa ca .. e ca si cum l-as avea eu!
Raportez si eu una bucata Bianca rasfatata, cu manifestari predilecte catre istericozenii si fitze, cu preferinte si antipatii clare ..... si care mi s-a cam "urcat in cap" .... Nu stiu daca dorinta mea de a o educa este exagerata data fiind varsta ei, nu stiu nici daca metodele mele sint bune .... De fapt am aproape siguranta ca nu sint bune, intrucat nu au nici un efect!
Intr-o zi am certat-o ca arunca jucariile prin acsa, si am trimis-o la colt. A stat cateva secunde, apoi a inceput sa alerge de la cosul de jucarii (din care selecta cate una si o arunca pe perchet, cu zgomot) pana la coltul pedepsei, tipand cu incantare "la cotz, teci la cotz !!!! " Na, mai fa-i educatie!!!
In rest e isteata si sprintara, vorbeste mult, canta si spune poezii ..... Cam astea cu noi.
Va pup pe toate cu mult drag.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

cassandra, imi pare rau ca e bolnavior dargos...uram insanatosire grabnica.
Atunci can e bine, sanatos, tu pe unde il mai scoti prin oras? Ai prieteni care au copii de varsta lui....ca eu nu am pe nimeni. Si pe a mea nu am unde sa o duc sa se intalneasca cu alti copilasi....cred ca si asta e unul din motivele din cauza caruia nu vorbeste inca.

N-am nici cea mai vaga idee pe unde sa o duc...am mers o data acolo lana MC, unde a fost Reiffeisen si era un balamuc total....era cred o aniversare....asa ca am mers in spate la cuptorul de aur unde era ok dar nu erau decat 3 copilasi care au bagat-o in seama prea putin, caci erau mai maruti si aveau jocurile lor. Chiar nu stiu ce sa ma mai fac....in parc nu poate fi vorba acum, nu e nimeni la ora la care iesim noi de la servici, e prea frig.
Copilul meu deci nu are cu alti copii cu care sa se joace....stiu ca e o problema dar nu stiu cum sa-i dau de capat...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

ionela,deci dupa bb2 o sa ajung si eu la 51 kg???Ca ajutor de la sotul meu nu am nici eu aproape deloc,mai ales ca de obicei ajunge acasa dupa ora 20.Pupma cucuiete dragute!
Cassandra,pupam puiut bolnavmsper sa va treaca repede..repede.Am vazut si poze cu scumpic mic.
Try,ce vesti bune!Bravo,sa o tineti tot asa!cat despre istericale,nervi si trantit pe jos..avem si noi gramezi.Are zile bune,zile cand imi vine sa o.In alta camera nu am unde sa o trimit..eventula sa plec eu din casa!
Ioana,stai linistita..si Mariuca e la fel.de fapt cred ca marea majoritate faca asa la varsta asta.Dar ma uimeste uneori cat de inteligenta este,ce figuri ne face ca nu ne putem abtine sa nu radem..si ea exploateaza.
danette,iti trimit eu o scrisoare,dar tot in engleza e.
In rest suntem bine sanatoase,azi mergem si noi cu paxela la Stanciu,control de rutina as zice.Sper sa fie bine dupa raceala aia de acum 2 saptamani.Ma laud cu o zi fara sa faca pipi pe ea.Si mai nou nu prea mai vrea pampers pe ea!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Eveline, multumim pt urari. Nici noi nu prea avem copii de varsta lui Dragos. asa ca noi preferam plimbarile destul de lungi (Dragos e mare amator). In rest mai stam prin fata Casei de cultura pt ca Dragos iubeste porumbeii si avem mereu ceva de papa pt ei sau prin parcul de la universitate desi e cam departe pt noi. Dragos e mare fan autobuze asa ca luam unul si ajungem si pana acolo.In parcul de la BCR nu prea stam pt acolo sunt copilasi mai mari si nu prea se joaca cu el in plus se mai trezeste si apostrofat asa ca mai evitam zona. In weekend cand e tati acasa mai mergem sus in parculetul de la cetate. Ne place acolo pt ca e liniste si aer curat.
Imi pare rau ca nu reusim sa ne intalnim pt ca Dragos si Bia sunt de aceeasi varsta si probabil ar gasi ei o cale de comunicare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Care va sa zica lista pt BB2 arata cam asa :

-Andreap
-Raluca-Gabriela
-Miria-Cristina
-OtiliaV
-Eveline
-Cassandra
-Jasmine

Cine se mai inscrie?Hai curaj!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare fetelor!

Ca de obicei harnicutze, harnicutze.
Noi maine facem vaccinul pentru 2 ani ca si asa suntem in intarziere cu 2 luni. Cand trebuia sa ii facem Priorixul, la 2 ani , i-am facut antigripalul, apoi o luna nu am avut voie sa ne mai 'intepe albinutza' si apoi au fost sarbatorile...Dar maine, asta este... iar 'vine albinutza'.
Ca la fiecare vaccin eu am emotiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miag,bafta la vaccin!
Fetelor,sunt dusa rau.."cu puta",vb Mariucai,adica cu pluta,sa nu intelegeti altceva..dar ce vaccin la 2 ani????Eu am urmat schema clasica,gratuita,suplimentar numai cel de meningita.Si in carnet scrie ca se mai face intre 30-35 luni,adica in jur de 2.5 ani.Mai e altceva si m-am tampit asa tare???
Jasmine..bravo cu listuta!..eu deocamdata visez..visez....si astept sa ma mut,sa conving sot din dotare....asta e!

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miria, Andreea, Eveline, va multumesc mult petru modelele de scrisoare int. si pentru link-uri... am rezolvat-o pana la urma. Am facut o compozitie cu inspiratii din diverse scrisori...
Cici, Andreea in romana imi trebuia, era pentru post de administrator cont la o banca. Si am fost anuntata de urgenta sa o trimit.

Am citit listutza cu noile aspirante la burtica... va felicit pentru curaj! Eu sunt fericita posesoare a unui proaspat test de sarcina negativ! Dar am trecut prin niste stressuri...
Este evident ca nu ma simt in stare pentru inca un copilas acum. Desi imi plac tare mult si ma emotioneaza la maxim cand vad un nou nascut. Dar... eu sunt cu nervii cam in pioneze si sar in sus uneori din orice prostie sau greseala de-a lui Iris... cred ca si al doilea potential copil al meu merita o mamica devotata si iubitoare (dispusa sa nu doarma noptile) nu una 'dusa cu pluta'...jumate zombie... extenuata de shperla asta mica (dar pe care o ador evident).

Am citit si de Alex al Andrei... eu am fost nevoita sa adopt mai demult treaba cu "treci in camera ata si nu iesi de acolo pana te potolesti si nu ne mai sfidezi".
Pot sa spun si eu ca a functionat fiindca la cata energie are, o terorizeaza sa stea intre 4 pereti... a invatat cu ocazia asta sa spuna: te rog iarta-ma!.. si .. "nu mai fac".
Dar desigur sa nu credeti ca acum este cumintenia pamantului... doar ca si-a mai potolit din nervishori si din accesele de personalitate.

Andra, ma bucur pentru Adrian si pentru voi!

Am vazut-o pe Ana si pe David al Damei... sunt frumosi, dulci si zambitori!
Oti mi-ai facut o pofta de cumparaturi... la reduceri.. prin magazine de copii. Si te-ai rezumat la 2 sacose?
Glumesc... mie mi-e tare greu cand merg la cumparaturi pentru Iris. Efectiv as cumpara tot magazinul, aproape.

Pe Iris am invatzat-o recent sa spuna "Inger, ingerasul meu"...i-am si povestit cam care e ideea si se pare ca e foarte marcata. Adica nu se mai culca pana nu-si spune rugaciunea, iar pe parcursul zilei ma intreaba pe unde e ingerashul? o vede? are grija de ea?
E asa de scumpa cum isi impreuneaza manutele si spune "... pentru sufletelul meu"...
Nu credeam ca o sa inteleaga asa de repede aspecte de acest gen.

Unele lucruri insa nu le inteleg... cum ar fi : de ce nu vrea sa faca pp si kk la Wc.
sau... faza proaspata: "Mama am facut prostie!"
ce? - intreb eu"..Iris: "haide mama.. vino... sa vezi!"
Aruncase sticksuri pe jos, pe covor in living si le calcase cu papucul... deci erau doar farmituri. Tot covorul era farmituri si seminte de susan.
Asta nu inteleg, daca stie ca e o prostie ce a facut... de ce a mai facut-o si de ce vine sa-mi arate dupa?
Ii cer prea mult?.. vreau sa fie mai inteleapta decat poate fi un copil de 2 ANI?

Mergi la inceput

Danette, pt Iris cea vorbareata si sugubeata.Nu cred ca exagerezi cu nimic.Avand in vedere progresele pe care le fac piticutii nostri intr-un timp atat de scurt probabil avem tendinta de a cere prea multe de la ei la capitolul intelegere.
In plus cred ca Iris e in perioada de testare: vrea sa vada reactii la actiunileei si in felul acesta te obliga sa nu o ignori nici un moment.
in legatura cu bb2, eu tare as fi vrut sa vina si pana sa implinesc eu 30 de ani, dar am lasat cam mult timp pana sa apara Dragos.oricum as vrea ca diferenta intre copilasi sa nu fie f mare, chiar daca asta inseamna mai multa bataie de cap pt mine.

Mergi la inceput