Bebei cu alergii (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Eryteea ce ne spui? Ca nu pricep!
Rosudaria, nu am auzit ca laptele fiert ar fi mai altfel.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
eryteea spune:
Cer scuze am scapat-o pe Ingrid la calculator .A scris si ea in japoneza.
Ingrid amore di mama
gama spune:
BUna ziua,
am scapat de vaccin !!!A fost f cuminte copilul, nu s-a suparat, nu a plans...s-a masurat singur, s-a cantarit, a cooperat.Imi permit o sugestie pentru cei ca inca n-ati trecut de vacc.de 2,6 ani: faceti-l in manutza, e mult mai simplu pentru ei, si chiar daca-l doare nu schioapata!Cat depre ideea cu laptele fiert, e chiar dragutza,dar din pacate nu si eficienta la cei alergici la lapte, si cred ca nu se aplica la laptele praf.
si Matei(2.aug2004)
eryteea spune:
Pepsi cum mai merge cu moralul ,mie mi-a mai trecut un pic .NUmai bine.
Rosudaria daca apuci sa-i faci analizele la copil m-ar interesa si pe mine sa stiu unde le faci (eu sint din Iasi)ca s-ar putea sa fac un pic de vacanta la vara prin Iasi si as vrea sa i le fac si acolo si sa le confrunt.Merci.Gama o sa i-au aminte ce ai spus ,noi urmeaza sa-l facem.I-am dat lui Ingrid ptr, a doua oara iaurt si nu sa intimplat nimic ,nici pete nici bubite nici rosu in jurul guritei .Doamne ajuta o sa mai incercam .Va pup pe toate.
Ingrid amore di mama
dia_b spune:
Ramona, la ce lapte special te referi? Eu nu stiu sa existe lapte praf pt copii care sa nu aiba nici lactoza, nici proteina din lapte.
In ce priveste tratamentul homeopat, l-am facut cand a inceput totul, si a fost diagnosticat cu dermatita atopica. Bineinteles ca nu a dat rezultate pentru ca era alergenul prezent. Numai mai tarziu i-am facut testele. La inceput i-am dat NAN HA si tot facea alergie.
Mi-a trecut prin minte: laptele de , oaie sau alt mamifer se poate da? Sau contine aceeasi proteina? De capra am incercat si nu merge.
Dia & 1+2
pisicuta si matei spune:
Dia b este Humana de soia si Pregomin de soia si special pt alergici din amidon-acestea sunt praf pt bebelusi
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ramona J spune:
Dia b, ti-a raspuns pisicuta. Chestia e sa nu fie si alergie la soia, ca se poate si asta. Eu ca sa fiu sigura i-am dat lapte de orez.
Cu laptele de capra am incercat si noi si n-a mers din pacate. Am mai auzit acelasi lucru si la alte persoane, tot fara succes.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Pepsi spune:
asiza, sint de acord cu fetele in legatura cu bubitele.dermatita arata altfel!
dia, noua ne-a precizat clar alergoloaga ca nu are voie produse fara lactoza, ptr ca lactoza e un zahar, asta nu inseamna ca proteina nu mai e in laptele fara lactoza!si eu zic ca si ramona ca e alergie si nu intoleranta.este la Nestle, lapte fara proteina lapte si fara lactoza, ii zice hidrolizat, nu stiu sub ce nume e comercializat in Ro.sau ai ala de soia tot de la Nestle.noua alergoloaga ne-a spus ca este si la lapte de oaie, sau capra. bineinteles ca Toma necredinciosul din mine, acuma cind a zis sa-i dam produse i-am dat si brinza de oaie, a facut aceeasi reactie ca la lapte vaca!sau poti sa-i dai lapte de orez, dar nu este lapte praf de bebei de orez.
eryteea, cu ce te-am suparat?sau e fetita ta?si eu sint mai bine cu moralul, multam fain, sint mai bine si cu boala, azi e ziua sotului, asa ca e bine!ce mult ma bucur ptr voi ca poti sa-i dai iaurt, abia astept si eu sa-i dau, ca am vazut ca i-a placut f mult!
gama, aici dupa ce bebei umbla nu le mai da vaccind in picior tocmai ca sa nu schiopateze!la fel zic si eu ca nu ajunge sa fierbi laptele ca sa nu mai aibe copilul alergie, si laptele de bebei nu se fierbe!
Flavia
22+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
gama spune:
Buna ziua,
Pepsi, Multi Ani traiasca .....sotului, si intregii familii, sa fiti fericiti si mai ales sanatosi, si mai ramane de vazut cu incercarea de-a face si o fata !!!!!
si Matei(2.aug2004)
Pepsi spune:
gama, merci mult esti o draguta, la fel si voua va doresc!da, asa l-am convins pe al meu sot de un al treilea, ca daca acuma aveam fata nu stiu cum reuseam sa-l conving!de mic copil mi-am dorit trei!avem prieteni care erau trei, si era tare atipic ptr o familie din timpul meu in Ro, dar uite ca aici ma incadrez bine in decor! acuma, sanatosi sa fim!
Flavia
22+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie