Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Asiza, nu arata "rau", si noi am avut si chiar mai multe, ne-au disparut in vreo 4,5 zile.Vor trece, stai linistita, asa sunt bebelusii,multa sanatate.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asiza, chestiile astea de pe corp mie imi seamana mai mult a "heat rash" - de la caldura. E foarte cald in camera copilului, e gros imbracat? Tind sa cred ca de acolo i se trag.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

gama, exista si alte teste de sange pentru depistarea alimentelor la care este alergic?
Noi la inceput i-am facut cele cat de cat normale. Eozinofilele au iesit mari. Deci alergie sau paraziti. Am inceput cu testele pentru paraziti. Au iesit limbrici. Desi cred ca a fost eroare de lab., (avea doar 6 luni si nu manca decat ceva legume fierte, nu umbla cu mainile in pamant, etc) si medicul pediatru a fost nedumerit, i-am facut tratament. Bineinteles, fara rezultat.
Am zis ca face soc pentru ca, inainte de a-i face testele cutanate, i-am scapat putin albus impreuna cu galbenusul in dovlecel. Fiind o cantitate extrem de mica, nu mi-am facut probleme. La 30 min dupa masa, s-a rosit si s-a umflat tot. I-am dat peritol, calciu gluconic si l-am uns cu fenistil. I-a trecut in 2 ore. Am banuit atunci ca de la ou. La testul cutanat, unde a fost picatura de alergen, s-a umflat pe o suprafata foarte mare. Medicul a zis sa nu mai incerc sa-i dau albus.
In ce priveste laptele fara lactoza, nu stiam ca in zer se pastreaza proteina care da alergie. Nu stiu de ce mi-au recomandat laptele acesta.

Dia &1+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Dia, da, exista testele care se fac din sange,si sunt ceva mai concludente, zic ei!Eu de ex. ultima data i-am facut la lapte, praf, mucegaiuri, cacao, dar sunt multe alte grupe principale de alergeni.Din pacate recunosc problema cu parazitii, si eu sunt si acum frustrata ptr.ca am acordat credit 100%doctorilor atunci si i-am dat flagil copilului la 4 luni, pe motiv de giardia, tot dupa nr.de euzinofile diagnosticat, eu ma luptam cu ei sa-i "conving"ca este alergic iar dl.dr.mi-a zis ca ma pot duce si la lab.de la Paris ca tot aia este.In schimb, nu i-am reluat a doua oara tratam.cu flagil cum a zis el, ci din 2 in 2 zile, timp de aproape o luna am dus probe de kk la 8 lab.din tot Buc, unde nu a iesit nici macar o data ca ar avea paraziti, i-am facut la un lab.privat un test scumpisor si atunci mi-au zis sa ma potolesc ca nu are copilul giardia.
Din cate am inteles voi aveti intoleranta la lactoza, asa ca nu ai treaba cu zer-ul,parerea mea, mai ales ca banuiesc ca-i dai lapte praf de copii,lactoza este zaharul predominant din lapte.Uite mai jos un articol f usor de citit/inteles, despre intoleranta, sper sa-ti fie de folos.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Gastroenterologie/Intoleranta_la_lactoza_357.htm
Cat despre partea cu oul, intr-adevar aici tu ai ultimul cuvant, e bine sa te bazezi pe instinctul tau si pana ii faci testele si din sange, poti evita oul, atentie insa ca 90%din produsele semipreparate din comert contin ou sau praf de ou, dar e f. posibil la acestea sa nu-ti faca nimic.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

dia b ce virsta are bebe? Intoleranta apare mai tirziu, nu la bebelusii foarte mici. Daca laptele fara lactoza nu da rezultate inseamna ca e vorba de alergie si trebuie alt gen de formula.
Avind in vedere ca bebe e alergic cel putin la albus, nu ar fi exclus sa fie si la proteina din lapte - care e tot acolo la laptele fara lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_b spune:

Adrian are 1,6 ani. Problema cred ca e in primul rand de la lapte. Dupa 3 luni, dupa ce nu i-am mai dat san, a inceput sa-i apara dermatita pe fata. Initial au zis ca e dermatita atopica, am incercat cateva luni tratament homeopat. Intr-un final a fost mai rau si ne-a zis sa-i dam cu Elidel(medicul homeopat care e si pediatru si care il stie de la 3 zile din spitalul de prematuri).

Mergi la inceput

Pai aia e alergie. In primul rind ca a avut reactiile inca de la inceput si la intoleranta manifestarea e digestiva. Deci copilasul tau chinuie saracutul de peste un an.
In locul tau i-as da formula speciala. Asta fara lactoza nu-i ajuta la nimic. Lactoza nu are nici o influenta asupra starii copilului tau.
Cere si parerea altui medic. Tratamentul homeopat n-are cum sa ajute atita timp cit copilul primeste in continuare alimentul care-i dauneaza. Cel mai bun tratament este sa elimini alergenul.
Incearca la un medic alergolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosudaria spune:

daca incerci sa ii mai dai lapte ,firbe-l intai 10min si abia apoi dai sa bea
la fel a patit napotelul meu, avea 4luni ,ajunsese la reanimare cu el,din analize ii iesise ca totul era de la proteina din lapte,in cele din urma a fost bine si acum e sanatos,iar laptele il bea dupa ce a fiert 10min
sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosudaria spune:

Si Daria mea 1an8luni e alergica ,dar la intepaturi de insecte,ii apar niste blande mari care apoi se umfla,pt a reveni la normal ii fac injectabil dexametazona sau daca consider ca nu e f umflata ii dau peritol si isi revine,altfel nu
Am dat-o si cu Fenistil gel dar degeaba,e alergica si la acest produs umflatura nu cedeaza si apoi se formeaza niste pungute cu apa ,apoi arata ca niste cosuri si raman semne ce trec cam greu in 3-4 sapt.
Am vrut sa-i facem niste analize dar peste tot ni s-a spus ca e prea mica si sa mai asteptam,ceea ce si fac si o protejej cat pot
mai fol Pasta cu apa ,si macar nu se mai scarpina dar simptomele sunt la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

uknvddtghklò
ljgfdcffhvjik,lm bhkhfdgnjnlklkkmn

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput