Bebei cu alergii (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sigur, poti folosi orice fel de orez. Asta brun cica e mai sanatos. Reteta e de fapt dintr-o carte cu retete pentru cardiaci (deci tot sanatos trebuie sa pape si ei). Pentru mine a fost OK, ca eu oricum cu din asta gasesc. Dar nu vad de ce nu ar iesi bine si cu cel alb.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

`Neata!
DIA, bine ai venit, parerea mea este ca ai un diagnostic corect pentru intoleranta la lactoza, deci laptele fara lactoza merge.
Cat despre celelate alergii, incearca sa-i mai faci si testele din sange la toate acestea, ptr.ca din cate stiu de la medici, multe teste cutanate facute timpuriu nu sunt chiar corecte, si-ar fi pacat sa te chinui, mai ales tu cu prepararea mancarurilor.Cat despre ou, de unde stii ca face soc anafilactic?Cat despre diagnostic:paraziti sa stii ca am trecut si noi pe la 4 luni ,si chiar am fost suficient de naiva incat l-am si tratat!!!Apoi am aflat ca euzinofilele din sange sunt specifice existentei parazitilor dar si alergiilor, iar medicii trateaza f usor prima cauza.
Diana21, bravo, bine ca te-ai linistit, acum e mai usor.
Noi maine mergem la medicover sa ne vaccinam de 2,6 ani, sper sa fie bine, sa nu faca febra.
Pepsi, imi pare rau, e greu cand cade ....psihicul, dar incearca sa-ti revii, cere-i sotului sa te ajute, gandeste-te la ceva ce te-ar bucura, o iesire, o vizita....si spune-i!In rest, multa limonada si vit c, pe noi ne-au ajutat in acest sezon.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Pepsi nu pot sa-ti urez decit multa sanatate si moralul sus,si eu sint in aceasta perioada cu moralul la pamint asa ca sus tu ,sus si eu.Apropo de probleme de sanatate cu copii alergici la mine Ingrid nu a fost niciodata racita sau alte probleme de cind am nascut-o si acum are doi ani .Mie mi-a spus medicul alergolog ca deobicei copii alergici nu prea se inbolnavesc si din puntul asta de vedere avea dreptate(cel putin in cazul meu).Coincidenta azi are nasul infundat si stranuta.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, fetelor!

Scriu si eu la voi deoarece se pare ca bb al meu are o alergie (nu se stie la ce)...asta a spus-o azi-dimineata un pediatru, dupa o privire fugitiva (cel putin asa mi s-a parut mie), si mi-a dat sa-i dau 0.5 ml Aerius timp de 10 zile. Este al treilea medic care-l vede, dupa ce initial l-a vazut un medic neonatolog si un medic de familie, ambii dandu-si la fel cu parerea: adik bb nu are nimic, sa nu-i dau cu absolut nimic, ca trece, ca o fi de la caldura sau mi-au mai recomandat sa schimb detergentul etc etc. Acuma e adevarat ca eu ii faceam masaj dupa baitza cu ulei de la Nivea...s-ar putea sa fie si de la ala, asadar am decis sa schimb gama, probabil voi lua Mustela.

Bb are niste bubitze rosii cu cap alb, mai multe pe partile laterale ale corpului si pe spate, dar are si pe picioruse sau pe fata. Dispar si apar.

Intrebare: a mai folosit cineva Aerius? Cum a reactionat bb?

Multumesc muuult de raspunsuri. Va pupacesc anticipat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

mdaaa...tocmai ce am citit pe net despre aerius asta si iar m-a luat cu calduri la adresa sistemului sanitar romanesc si la superficialitatea cu care esti tratat de medici...Aerius se recomanda la copii peste 2 ani, in nici un caz mai repede,iar bb meu are abia 7 saptamani! ...nici nu stiu ce sa mai zic sau sa mai fac, la ce medic sa mai merg...in nici un caz nu-i voi administra acest antialergic!

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

asiza-daca il alaptezi poate fi intr-adevar o dermatita de contact de la detergent,sapun,cosmetice pt bb-ei.Noi cand eram de cateva luni am luat Romergan ca si antialergen sau ii poti da pastile de calciu/fiole astea sigur sunt ok si inlatura orice efect al alergiei.Matei a facut o dermatita in spital de la scutecul lor in care am fost obligata sa il tin cateva ore.Si apoi facea bubite cum spui tu la muscaturi de insecte.
Pepsi mult mult sanatate

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Asiza, zic si eu ca poate este acneea bebelusului(bube mici rosii cu varf alb, preponderent pe fatza/nas), o sa-i treaca, tr.curatat cu apa si mai putine sapunuri/creme, si cum zice si Pisicuta, niste fiole de calciu nu strica.Poti cauta pe internet despre ea.Ac.acnee se spune ca apare pe fatza-gat,dar ....Cat despre medicamente, sa stii ca o sai ntalnesti destule cazuri cand vei primi sa le administrezi sub limita de varsta inscrisa, in gen pe prospecte se trece varsta de 2,3 ani ptr ca studii la nevel mai jos nu sunt, iar riscurile sunt mai mari,dar sa stii ca si noi am luat aerius si altele, nu te grabi sa judeci asa, caci aerius este unul dintre cele putin grave!Bucura-te ca nu este nimic grav si nu esti obligata sa-i dai ceva ce poate sa-i dauneze.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asiza, si eu cred ca medicul a gresit cind a prescris un antialergic. La virsta asta unii bebelusi au acnee. Este de la hormonii care trec din placenta la bebe in timpul nasterii.
Cred ca produsele de la Mustela sint bune. Nu folosi ceva foarte gras, uleiurile nu sint recomandate acum.
In mod normal chestia asta trece de la sine, dar ar putea sa dureze o vreme. Daca se agraveaza cred ca exista vreun tratament mai serios, dar asta nu e alergie.
Parerea mea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramona, asa si Dominic, imi zice ca-l doare in ziua cind i se sparge!pai eu as plinge si m-as urca pe pereti...ultima data eram deja bolnava, si se trezeste si dupa 1 ora cind vede ca eu nu ma scol imi zice ca-l doare urechea, credeam ca se preface, ca sa stea acasa, pe urma mi-am zis, stai ca are numa 2 ani si 8 luni, copii nu stiu sa minta, si-l intreb din nou dupa o pauza, si atunci mi-am dat seama ca real il durea!imi vine sa rid cind spui ca erai copil cuminte, ar trebui sa-i intreb pe parintii tai

gama, merci mult de urari, vom iesi ca-i ziua sotului joi, asa ca in weekend facem ceva deosebit!(sper ca ma voi simti mai bine)cu vaccinul, eu, tot timpul inainte sa mergem cu 20 minute ii dadeam o doza de paracetamol, si apoi inca una la 4 ore, si daca avea dureri alta la alte 4 ore!dar nu a trebuit sa-i dau niciodata mai mult de 2 doze!o asistenta medicala m-a invatat!

eryteea, hai ca te iau si pe tine de mina,sus amindoua, ca tre sa ne ocupam de bebei, nu ne permitem sa fim la pamint!interesant ca fetita ta nu s-a imbolnavit, al meu a cam fost bolnavior, si mai ales dupa 1 an jumate cind l-am dus la gradi!acuma, sa bat in lemn ca de cind a venit sezonul rece mi-a facut 2 otite si 1 virus!ii dau picaturi de propolis si echinaceea, + vit A,d,C

asiza,cind Dominic a fost mic, si el facea tot felul de bubite in primele luni, ba albe, ba rosii de la caldura, si nu era alergie, si nu i-a dat nimeni tratament! uleiul in schimb nu e bun deloc!de nici o marca....eu, ii puneam ulei de masline in apa de spalat!nu direct pe piele!

pisicuta, merci

Flavia 22+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri...Ramona, gama, pisicuta, pepsi...

Nu cred ca este acneea bb-lusului, deoarece bubitzele sunt cu preponderenta pe spate si pe lateralele corpului; are si pe fata si in cap dar mai putine si mult mai estompate...Aici aveti poze cu bubitzele!

Deja am cumparat Dermalin detergent si am dat toata gama Nivea cadou la un bb care le tolereaza. Deocamdata am decis sa nu-l dau cu nimic si vom vedea cum evolueaza lucrurile. Pupici la mamici si multa sanatate la bb-i.

Varsta Denis

Mergi la inceput