Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Iancuta si al meu bebe plange la san cand e foarte obosit.Probabil ca ii e lene sa suga si ar vrea sa ii curga laptele fara nici un efort.

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Iancuta, am vazut si filmuletul cu baietelul tau. Ai reusit sa-l fotografiezi zambind. La noi are o saptamana de cand a inceput sa rada si sa zambeasca mai des, dar la pozat... se face serioasa si atenta cand vede aparatul.
Cat despre intrebarile tale, nu prea stiu sa-ti raspund. La mine se linistea in bratele sotului cand avea colici. La mine plangea pentru ca eram eu stresata dupa o zi de stat cu ea aproape numai in brate.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

GATAAAAAA!!!! Am inceput proba suptului...asa cum ne-a recomandat pediatra. E momentul adevarului.(pana acum a papat: 140, 100 si 50 la primele trei mese) O sa vedem de ce fata nu ia in greutate.... Ha!!! De parca nu as stii de ce. Dar sa ne-o spuna si cantarul. O sa vedem daca mai papa numai tzitzi sau si formula. Ce sa facem...Trebuie sa o incercam si pe asta.

Daca ar sta la tzatza si ar papa ca azi dimineata ar fi totul ok, dar ea, dupa 2 min de papa incepe si urla sau vorbeste...si nu mai este nici un chip sa o intorc la tzitzi. Nu stiu ce nu ii place.

E si normal ca, daca nu papa, nu ia in greutate!!!

Acum am trecut peste faza ca nu am lapte...pentru ca in mod sigur am...doar ca ea nu vrea sa il pape. Abia astept sa diversificam!!!!!!!!!!! Sper sa pape

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by GETY

Lakioana, eu cred ca n-o sa se termine repede confruntarile pe forum. Uite, si eu sunt suparata ca fata ta are parul mai lung decat Maria mea. Plus ca la spate, unde-si freaca capusorul de paturica, are o portiune unde-i aproape cheala. Ce zici?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)

Mergi la inceput

Tanana... Lakioana, esti pe urmele ei... Descopera adevarul! Eu nu o pot cantari ca am cantar din ala vechi.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ca a mea, dupa vreo 2 minute se crede Nadia Comaneci la san.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Iancuta ceea ce descrii tu la pielicica lui bebe este dermatita atopica, zic eu. Nu ti-a zis pediatrul ce este? Nu este din cauza laptelui tau este genetica, daca aveti alergii in familie se poate mosteni si sub aceasta forma. Incearca sa nu il mai speli pe bebe cu solutii care contin sapun, fa-i mai rara baita si hidrateaza bine pielea. Si noi avem probleme de acest fel.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna Bucurii,

LALIQ- nu stiu daca ii e frig, dar tinand cont ca la 24 grade eu dorm invelita pana-n gat si nu mi-e cald, presupun ca nici lui nu-i e cald cu mainile afara si invelit cu paturica subtire. Inca n-am gasit sac de dormit cu maneci, dar mai incerc. Nu se vad pozele

Vazut toate bucuriile anuntate. Suntem niste mamici taaaaare norocoase cu asa frumuseti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by GETY

Ca a mea, dupa vreo 2 minute se crede Nadia Comaneci la san.

Ce m-ai distrat! Sa stii ca si pe mine m-a facut invidioasa Lakioana, ca si al meu e chelios pe portiunea unde atinge perna.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by iancuta

tudor a facut un fel de alergie...pete rosii si aspre la atingere ...de luni facem tratament cu hidrocortizon si zyrtec si deja vad ca trec, dar habar nu am de la ce a facut. u alaptez si nu-mi amintesc sa fi mancat ceva ce nu mananc de obicei. voua vi s-a intamplat?

Si noi am avut asa dar nu cred ca erau de la ceva ce ai mancat tu, noua ne-a zis dermatoloaga ca si fiica ei a avut pana la un an bubitze, poate fi de la orice: detergent, cosmetice, praf si multe altele... e greu pt. bebei asa de mici sa-si dea seama de la ce anume. La noi au aparut acum din nou, dar mai putine ca prima data, nu-l mai dau cu nimic.

am si eu o intrebare pt cele care alaptati.
de doua zile mi se smiorcaie la san. n-a mai facut asa niciodata. aseara am inceput sa plang de necaz ca nu mai stiam sa interpretez comportamentul lui. a fost prima data cand n-am stiut ce vrea
si mi-am verificat sanii de lapte si aveam..deci exclus ca nu se satura. era obosit ce-i drept, dar de obicei asa adormea cel mai repede si mai usor..la san. sotul meu cand m-a vazut ca plang l-a luat imediat si culmea..la el n-a mai plans..chiar a ras..si a stat asa la el vreo 10 min..dupa care a supt un pic de tzitzi si a adormit bustean pana la 8 azi dim.
nu stiu ce sa mai cred...voi ce ziceti?

La noi oboseala era de vina, acum a mai crescut si nu mai face asa, in total au fost vreo 10 zile de plans.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput