Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
[b][orange]Floricel bine ai revenit!Mai sunt topita toata de mutrita lui Roxi a ta!!E intr-adevar frumoasa!Ne primiti in petit cand venim la Cj?
Va asteptam la noi sa facem chef
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
laliq spune:
,
Putzuruca - tare frumusica Bucurie aveti!Cat despre stresul de dupa nastere... bine ca totul e doar amintire!
Alessia - Am vazut ca vrei sa-i iei puiului tau sac de dormit cu maneci. Si eu m-am gandit ca lui Matei i-ar putea fi frig noaptea acoperit doar cu o paturica subtire infasata si am inceput sa-i pun inca una, dar mainile (si piepul) nu i le acopar pt ca in somn si le duce spre gura si mi-e teama sa nu se sufoce cu patura. Nu-l bag in saculet pt ca se uda f. frecvent (doarme pe o parte si pipi trece usor prin scutec).Tu cum iti dai seama ca lui Armand ii este frig noaptea?
mesajul asta l-am inceput aseara dar din motiv de bebe demanding n-am apucat sa-l trimit.
Daca vreti sa ne vedeti aici sunt niste pozici cu Matei facute ieri si azi.
Acum ne pregatim sa iesim in parc pt ca afara e f. frumos.
Va dorim o duminica placuta.
Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
gripo spune:
SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!!!
Am vazut un SEBI frumos(mi-au dat si lacrimile, e de vina si melodia aia) si o ROXY falcoasa si frumoasa.
LALIQ nu se vad pozele.
iancuta spune:
pupici la bebici si mamici!!!
revenim si noi dupa o lunga pauza de sarbatori.
intre timp am trecut si printr-un tratament de piele.
tudor a facut un fel de alergie...pete rosii si aspre la atingere ...de luni facem tratament cu hidrocortizon si zyrtec si deja vad ca trec, dar habar nu am de la ce a facut. u alaptez si nu-mi amintesc sa fi mancat ceva ce nu mananc de obicei. voua vi s-a intamplat?
am inceput si noi sa bem suculetz de morcov...am incercat si cu mar dar se pare ca nu ne prea place ca e mai acrisor..asa ca am facut o pauza si incercam peste cateva zile iar.
apropo de subiectul asta fetelor..eu am citit f mult...la fel ca si voi sunt sigura...dar pana la urma tot cum simt eu o sa fac...o sa incep sa il hranesc cu hrana solida cand vad ca e pregatit. nu vreau sa fortez nota in nici un fel..o sa incerc sa-i dau cu rabdare cate un aliment pana cand o sa le accepte si o sa le manance cu pofta pe toate. fiecare copil e diferit si sunt convinsa ca ne da semnalul la fiecare cand e momentul. nu degeaba avem instinct matern
am si eu o intrebare pt cele care alaptati.
de doua zile mi se smiorcaie la san. n-a mai facut asa niciodata. aseara am inceput sa plang de necaz ca nu mai stiam sa interpretez comportamentul lui. a fost prima data cand n-am stiut ce vrea
si mi-am verificat sanii de lapte si aveam..deci exclus ca nu se satura. era obosit ce-i drept, dar de obicei asa adormea cel mai repede si mai usor..la san. sotul meu cand m-a vazut ca plang l-a luat imediat si culmea..la el n-a mai plans..chiar a ras..si a stat asa la el vreo 10 min..dupa care a supt un pic de tzitzi si a adormit bustean pana la 8 azi dim.
nu stiu ce sa mai cred...voi ce ziceti?
lakioana spune:
Salutare tuturor!!!
Si Reby mica mananca doar cate 5-7...foarte rar 10 minute la san. Dar m-am cam obisnuit cu asta. Problema noastra e ca nu ia in greutate...asa ca incercam sa ii dam si cate o masa doua de formula. Asta este.
Iancuta...Reby plange asa la san cam de la 2 luni jumate...ii mai trece din cand in cand...dar din nou revine la vechile obiceiuri. Acum de exmplu...tot incerc sa ii dau de vreo ora si jumatate...dar nu vrea nicicum...desi e maraita ca si cum ar vrea sa pape...si cand o pun la san, papa 1 minut si dupa aceea urla. Le trece lor...important este sa ia in greutate (a mea nu a prea luat). Cand or da de papa solid uita ei de fitze. Sa mai avem putintica rabdare :)
LASATI MAI FETELOR CONFRUNTARILE...SI HAIDETI SA NE BUCURAM DE BUCURIILE NOASTRE!!!!
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)
lakioana spune:
Na...ca iar am dat-o in bara cu linkul...de data asta cu ticker-ul....O remediez eu alta data
Va pup
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)
GETY spune:
Eu am venit de la plimbare acum. Sunt cam somnoroasa...
Multumesc mamicilor care m-au linistit in privinta agitatiei la san. Nu plange intre mese, sper sa se sature. Peste 3 zile, poate o sa vad ca a si luat in greutate. Eu o cantaresc din 6 in 6 zile.
Mexxa, am vazut filmuletzul. Se face greu? Primul parca l-am vazut la Alexxia.
Maine mergem la dr. Vreau sa ma asigur ca-i bine totul, chiar daca procesul de vindecare este mai indelungat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Lakioana, eu cred ca n-o sa se termine repede confruntarile pe forum. Uite, si eu sunt suparata ca fata ta are parul mai lung decat Maria mea. Plus ca la spate, unde-si freaca capusorul de paturica, are o portiune unde-i aproape cheala. Ce zici?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Floricel, vazut si eu fetitza. Tu ai laptele buuun, ca si Mephala 30.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA