Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by GETY

la pozat... se face serioasa si atenta cand vede aparatul.

[b]Hihihi... si al meu la fel... i-am zis sa rada si el un pic ca nu prezinta stirile in direct...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by GETY

Ca a mea, dupa vreo 2 minute se crede Nadia Comaneci la san.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

HA HA HA!!!!! Esti mortala!!!!!!!!!!!!!!

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

incepand de aici am pus si noi poze noi! sa vedeti ce mari ne-am facut, cum stam noi smechereste cu mana sub cap, cum papam piureutz, cum stam in iarba, pe banca, cum vb la telefon....si muuuulte altele!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi, va rog!

David nu mai doarme noaptea cum trebuie, asta nu de acuma, de pe la 2 luni, dar in ultimul timp se trezeste din ora in ora, chiar si la jumatate de ora, nu plange, se foieste prin somn si se trezeste... uneori vrea sa pape, alteori nu, uneori il intorc doar pe cealalta parte si adoarme la loc... nu-l inteleg deloc... si pur si simplu nu mai rezist de oboseala... el doarme ziua destul de mult 3-4 somnuri de cel putin o ora, cel de la pranz e mai mare, de 2-3 ore. Daca nu-l pun la somn plange de ma stie toata scara... nu plange de foame cum plange cand e obosit...

Ce as putea sa-i fac, pediatra nu stie ce are, ma baga in ceata de fiecare data...

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Salutare!!!
N-am mai intrat de mult timp pe aici si nu mai stiu nimic de voi
de abia am citit ultimele 2 pagini
Mirabela, cred ca iti e tare greu si pe mine m-a ajuns oboseala, cand pun capul pe perna am si adormit
Noi am folosit babycalm pt agitatie si insomnie, este din plante si nu are contraindicatii

Martha & Darius
ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ralu, foarte frumosase pozele, nu mai zic de fi-ta! Cum stati cu mancatul?

Mirabela, nu stiu ce sa-ti zic de somn. Tu ii dai si altceva sa pape in afara de lapte? Am mai auzit de copii care au devenit agitati noaptea dupa inceperea diversificarii... Sau poate asa stie el sa doarma. Nu se linisteste singur dc il lasi sa maraie nitzel?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
Am revenit si noi... de vineri suntem plecati, am fost la Suceava la bunici cu bebe, prima lui calatorie . Pe drum a fost cuminte si a dormit nonstop si la dus si la intors. De vineri incoace a fost tinut numai in brate, alintat si dragalit. Acum doarme iar

Am citit in fuga ce-ati scris in weekend. Ati fost harnice, nu gluma. Imi pare rau de dispute... nu cred ca exista vreuna dintre noi care sa fie rau intentionata....

Lili deja am recunoscut pe cineva in poza de la botezul Lui Mathias. Se numeste tot Lili si e prietena cu cea mai buna prietena a mea din Sv, sunt colege la barou. Minunat tort ati avut! Cred ca era si delicios!

Ma apuc de vizionat poze ca am lasat ferestrele deschise...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martha78

Mirabela, cred ca iti e tare greu si pe mine m-a ajuns oboseala, cand pun capul pe perna am si adormit
Noi am folosit babycalm pt agitatie si insomnie, este din plante si nu are contraindicatii

Si eu ii dau babycalm dimineata, oare sa-i dau si seara la culcare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

A PAPAT SI A PATRA MASA!!!!!
SI GHICITI CAT???????
20 GRAME

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!

Nu stiu ce ma fac cu ea.....
Sa vedem ce zice pediatra. Oricum...deja am incercat sa ii dam si formula...dar se stramba ca la lamaie si scoate tot afara...si de e doar o picatura

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
www.baby-gaga.com/ > < img src= http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunadr20060916_1_Reby the baby.png alt= babies border= 0 /> < /a> " target="_blank">Cat de mari suntem noi :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Mirabela, nu stiu ce sa-ti zic de somn. Tu ii dai si altceva sa pape in afara de lapte? Am mai auzit de copii care au devenit agitati noaptea dupa inceperea diversificarii... Sau poate asa stie el sa doarma. Nu se linisteste singur dc il lasi sa maraie nitzel?

Nu ii dau nik in afara de lapte si daca-l las se foieste pana se trezeste de tot si cand ma apropii de patut si ma vede incepe sa se hlizeasca la mine... o fi smecherash...

Mergi la inceput