LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 17
Bratu Monica spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098226&documentid=359606&categoryid=23112826&single=&hasNext=1&hasPrev=1 Nike 39.http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103947&documentid=473706&categoryid=22899678&single=&hasNext=1&hasPrev=1top portocaliuhttp://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324105208&documentid=473706&categoryid=22905241&single=&hasNext=1&hasPrev=1 fusta denimhttp://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324109126&documentid=473706&categoryid=22904502&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Cam asta ar fi! Problema cea mare e ca la haine n-am nimerit marimea.Imi sunt mari.Am comandat 46 dar cred ca un 42-44 ar fi fost Ok si mi-ar fi venit numai bine.
Asta e! Data viitoare stiu ce marime vreau.
Monikka
karfe spune:
deci sunt singura care a luat plasa.monica f. misto pe top pusesesm si eu ochii dar bye bye la redoute!
fab
madau spune:
Karfe imi pare rau...dar ceva ceva tot s-a intamplat cu comanda ta. Au fost ceva probleme parca la inceput? Sau confund eu? Poate totusi vine, ai fost sa intrebi la posta daca au primit vreun colet extern? Ca poate s-a gresit ceva la adresa, sa nu stea acolo degeaba. Zic si eu
Monica super hainutele! Mi-au placut pantofii aia de la Nike. Cum vin in picior? Sunt comozi?
Eu acum am dat a doua comanda, Doamne ajuta sa nu fie probleme!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Pantofii Nike sunt super si f comozi.Partea din fata e un material textil mai gros dar sunt ok.Eu am incercat pentru marime.
Karfe scrie-le un mail si intreaba ce se intampla cu comanda ta,de ce nu a ajuns coletul?Sincer sunt prea seriosi ca sa ne fraiereasca pe noi.Eu am incredere in ei dar si ei pentru inceput le-am scris un mail si am intrebat daca au primit comanda mea si daca o trimit.Mi-au raspuns si mi-au spus ca au trimis-o pe 16 si ca va ajunge cu siguranta la mine. Incearca si tu asa,poate te lamuresc ei.
Monikka
karfe spune:
am scris si uitati ce mi-au trimis :Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [708159-1170183594]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante : feli75abaab@yahoo.fr
Merci de votre confiance.
Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr
asta a fost pe 30 ian ieri le-am scris si mi-au dat ca nr meu de dosar(de mai sus)este in lucru si ma vor contacta
fab
karfe spune:
voi unde ati primit pachetul la posta de unde ridicati de obicei colete sau de la vama(nu cred ca suntem in ue si nu mai e vama),ca ma duc maine la posta si intreb.au venit in ambalaj pe care scrie laredoute ca la quelle sau in alt ambalaj?
fab
madau spune:
karfe eu l-am primit la oficiul postal unde primesc toate coletele. La cel cu vama veneau inainte, dar acum nu mai e cazul. Cutia mea era alba si cu niste bulinute verzi, si scria "REDOUTE" pe ea..in multe locuri...chiar vb cu sotul.."uite ce frumos, au si cutii personalizate"![]()
Io zic sa dai o fuga pana la posta...poate cine stie?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Si eu l-am luat tot de la posta unde veneau si cele de la Quelle,n-am mai platit nimic.Au fost ambalate intr-o sacosa mai mare tot cu bulinute verzi ,scria pe ea mare la Redoute ,par avion si cam atat.
Dupa ce-ai primit acel mail Karfe ,iti vor da si un raspuns cu numar de colet si data cand l-au expediat ei.Eu asa am primit.Deocamdata este numarul de dosar pentru cererea/intrebarea ta catre ei.Eu zic sa nu disperi.Mai ai putina rabdare..
Monikka
Bratu Monica spune:
Buna dimineata!
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine!
Daca fac comanda pe calculator azi ,fiind sambata,si-mi alimentez contul de card abia luni e vreo problema?
Nu mai ma nici un leu pe card si tare as vrea sa mai prind reducerile astea!Pot face asa voi stiti ceva de treaba asta? Ma gandesc sa nu incerce ei luni sa traga banii si eu sa am contul gol ca ar fi nasol.Stiu ca in cazul in care incearca o data si nu sunt bani in cont,La Revedere a doua oara nu mai incearca si trimit mail ca nu pot livra comanda.
Sau daca stiti voi cum sa fac sa-mi ramana in cos pana luni cumparaturile si sa nu dispara odata cu inchiderea calculatorului?
Va rog mult,LUMINATI-MA!!!!!!!!!!!

Monikka