LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 16
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by Lorenza
Fasul este:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103203&DocumentID=473706
Eu am dat 9,99 euro,acum e mult mai ieftin!(culoarea albastra)
E frumusel foc fasul ala.Vad ca acum costa numai 5 euro.
Eu am o nelamurire : sunt 2 etape de reduceri?La a doua etapa sunt reduceri mult mai mari decat la prima?
Sau tu ai comandat fasul inainte sa inceapa perioada de reduceri?
Jasmine si Radu (26.10.2004)
L-am comandat inainte de a doua reducere,dar nu e frumusel deloc!E chiar oribil!
Mai,in pozele de pe site e frumusel,eu asa il vad.
De unde putem sa stim cand incepe a doua perioada de reducere?Ma gandesc ca ar fi bine sa stim pt comenzile viitoare (de exemplu presupun ca la sfarsitul verii vor fi reduceri la articolele de vara,nu?)
pitzinuca spune:
fetelor, cand se trag banii din card? in momentul in care iti validezi comanda sau cand iti pregatesc pachetul?
eu as vrea sa validez comanda acum, dar banii imi intra pe 8.
multumesc mult!
b
Jasmine spune:
Eu cred ca e indicat sa ai banii pe card in momentul cand faci comanda.
madau spune:
Trebuie sa ai bani pe card ca sa poti plati comanda...altfel nu se poate
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Ura!!!!!!!!Fetelor ,am primit pachetul.
Sumt foarte multumita de hainute si chiar si de incaltari.Pentru cine e interesat eu port 38 iar la ei am comandat 29 si sunt ok .
Deci au cu un numar in plus fata de noi.
N-am mai platit nimic la ridicarea pachetului,iar hainutele imi plac foarte mult.
Karfe,tu ce faci? N-ai primit nimic inca? Sa speram ca au venit si ale tale.Astept sa-mi spui ce si cum.
Va pup!
Monikka
madau spune:
Pai Monica baga aici linkurile sa vedem si noi ce ai luat!!! Si incaltarile.
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
mergi la ei pe pagina, dai pe produsul respectiv asa cum faci sa alegi masura, culoare, etc apoi copiezi aici linkul ala de sus.
Bratu Monica spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324085936&documentid=359606&virtualtool=aubaines_domtom_ah06
asta ar fi unul.incercam sa vedem daca merge
Monikka