LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by viermisor

Eu nu am comandat de pe ele, poate stie cineva daca livreaza in RO:
www.promod.com
www.bonprix-shop.de
www.feminiweb.com
www.otto.de
www.daxon.fr

Conform site-ului lor Promod ar trebui sa livreze si in Ro. Livrarea se face la adresa indicata, prin UPS, dar costa 30 euro ptr. Ro. Pe mine m-ar tenta sa comand la ei, preturile de pe site sunt oricum mai mici decat la noi in magazine, in perioada reducerilor mai ales diferenta e chiar considerabila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

....as!eu nu am primit nimic inca,nici coletul nici mesaj de la ei.mi-au scris ca mi-au notat cererea cu un nr de dosar si ma vor contacta ei cand au un raspuns. vad catoata lumea care a comandat dupa mina(14 ian)au primit deja.monica, ce faci?in aceeasi situatie ca mine?sper ca nu.

fab

Mergi la inceput

madau scrie-mi cum se numesc balerinii si ce nr ti-ai comandat merge cu nr. noastre?si eu am pus ochii pe unii dar astept coletul

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Da de unde?Si eu chiar in aceeasi situatie karfe.Tot dau tarcoale la posta si nic!Acu n-o fi bai de 67 euro dar nu pot suporta ca La Redoute ma poate deziluziona in halul asta!
Ma gandesc poate ca-s din focsani si ajunge intai la Bucuresti si mai dureaza dar daca ma pacalesc pup si simplu nu mai pupa ei comenzi...Oricum am o cunostiinta in Franta ,deorece eu nu cunosc bine limba franceza si am sa o sun sa o rog sa clarifice situatia comenzii mele.Mai astept totusi pana pe 10-15 daca nu......ma pun pe facut "scandal" nasol oricum sa stai sa tot astepti ,plus ca deja am mai pus ochii pe una alta.Chiar Madau care sunt balerinii si te rog spune-mi daca se respecxta numerele cu ale noastre?
Ma bucur pentru cele care au primit pachetul si sunt multumite.Hainutele de copii pe care le-a comandat madau sunt superbe iar de preturi nu mai vorbim.Asa ca traiesc in continuare cu speranta!Ea moare ultima nu?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Scuze fetelor..am promis linkurile si m-am luat cu treaba prin casa. Deci balerinii sunt www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098521&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">acestia. Culoarea argintiu, ptr ca aveam o bluza haioasa argintie si chiar nu gasisem nimic care sa nu para vopsit cu vopsea de sobe. Sunt foarte foarte comozi, exact ce aveam eu nevoie ptr plimbarile lungi prin parc cu copilul. Masura e 38,luata dupa ce ziceau ei acolo. Deci mi-am masurat piciorul cu cm si apoi m-am uitat pe tabel.

Pantalonii sunt www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104992&documentid=473706&categoryid=22905179&single=&hasNext=1&hasPrev=0" target="_blank">acestia. Materialul este foarte bun, rezistent,cu intaritura intre picioare ca sa nu se toceasca. Cel mai mult imi place talia ptr ca e din elastic si vine bine pe orice silueta.

Monica, karfe tinem pumnii sa ajunga si ale voastre cat mai rapid. Eu imi pregatesc deja a doua comanda, ptr ca-s tare multumita.

Aaa, am primit si cuponul ptr ramburs, si un cupon cu un cod ptr oferta speciala intre 20-40%, dar numai ptr anumite colectii, inca n-am apucat sa vad care sunt.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

monica eu stau in bucuresti si tot nu a venit,oricum si eu mai stau pana saptamana viitoare si daca nu il pun pe stul sa sune ca el vorbeste franceza perfect,dar nu cred ca se va rezolva ceva.
madau,super hainele ptr fetita iar de balerini din poza nici nu mi-as fi dat seama ca sunt asa misto. sa le purtati sanatoase si cu tati mandru de fetele lui.
nu-mi e de bani doar 40euro imi pare rau cum am mai spus ca vroiam ptr baietel niste lucruri dragute si in vara ma mut la casa si deja imi alesesem niste lenjerii de pat super. c'est la vie!

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by Lorenza

Fasul este:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103203&DocumentID=473706
Eu am dat 9,99 euro,acum e mult mai ieftin!(culoarea albastra)

E frumusel foc fasul ala.Vad ca acum costa numai 5 euro.

Eu am o nelamurire : sunt 2 etape de reduceri?La a doua etapa sunt reduceri mult mai mari decat la prima?
Sau tu ai comandat fasul inainte sa inceapa perioada de reduceri?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

L-am comandat inainte de a doua reducere,dar nu e frumusel deloc!E chiar oribil!

Mergi la inceput

madau,scuze .am uitat tu porti tot 38 si la incaltamintea din romania?ca eu ma incadrez dupa marimile la redoute intre 38si 39,si port 39.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Karfe port cam 37.5 - 38 depinde de model. Dar astia-s 38. Deci io zic sa-ti iei 39..e mai sigur. Mai..dar la tine nu scrie nimic la comanda, apare acolo tot? Ca e ciudat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

imi spun ca e "en preparation" si ca se livreaza la domiciliu,m-am uitat si la adresa poate am scris-o gresit dar nu,ceva sigur se intampla

fab

Mergi la inceput