LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E clar...maine ma duc pana la banca sa iau un extras sa vad cum sta treaba. Cred ca depinde si ce am comandat. Dar poate maine gasesc ceva in cutie...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Lorenza zpune-ne si noua care e fasul cu pricina, macar sa nu luam toate aceeasi teapa. Chiar..uite mie-mi pare o idee buna sa spunem ce nu ne-a placut, ca sa stim dinainte de ce sa ne ferim

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fasul este:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103203&DocumentID=473706
Eu am dat 9,99 euro,acum e mult mai ieftin!(culoarea albastra)

Mergi la inceput

A venit coletul, a venit coletul. L-am desfacut..sunt SUPER!!! Ma duc sa hranesc fata si revin cu detalii complete, eu am comandat si ptr mine, si ptr tati..si Mirunei bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Si la mine a venit coletul azi (de fapt avizul in cutia postala)!! Am facut comanda, dupa cum v-am spus deja, pe 19.01. Maine merg dupa el la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Fasul este:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103203&DocumentID=473706
Eu am dat 9,99 euro,acum e mult mai ieftin!(culoarea albastra)

E frumusel foc fasul ala.Vad ca acum costa numai 5 euro.

Eu am o nelamurire : sunt 2 etape de reduceri?La a doua etapa sunt reduceri mult mai mari decat la prima?
Sau tu ai comandat fasul inainte sa inceapa perioada de reduceri?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Eu nu am comandat de pe ele, poate stie cineva daca livreaza in RO:
www.promod.com
www.bonprix-shop.de
www.feminiweb.com
www.otto.de
www.daxon.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by viermisor

Eu nu am comandat de pe ele, poate stie cineva daca livreaza in RO:
www.promod.com
www.bonprix-shop.de
www.feminiweb.com
www.otto.de
www.daxon.fr

www.daxon.fr livreaza doar in Franta,Corsica si Monaco.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Asa...deci:

am comandat ptr Miruna pantalonii www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112352&documentid=207607&categoryid=22910966&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">astia, care-s foarte frumosi si calitate buna, bluzele www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103749&documentid=201206&categoryid=22911139&single=&hasNext=0&hasPrev=1" target="_blank">astea si www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112833&documentid=207607&categoryid=22911341&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">astea La fel, bumbac, foarte bine facute. Fustitele www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103767&documentid=473706&categoryid=22911593&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">astea, grosute, bune ptr primavara, materialul e asemanator cu cel de jeans, putin mai moale, si mai subtirel. Si ghetutele www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324107356&documentid=473706&categoryid=22912106&single=true&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">astea. Foarte haioase, din piele intoarsa.

Ptr mine am luat niste balerini si niste pantaloni, de care-s super incantata. Pun si linkurile la ei imediat. Lui tati i-am luat un tricou cu maneca lunga de la Adidas, foarte misto, il vazusem si aici dar la ei e mult mai ieftin, si o camasa Wrangler..la fel calitate buna. Plus niste T-shirt ptr mine, bumbac, super

Nu merge site-ul lor...revin cu linkurile promise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Promod vad ca livreaza in Romania. Acum le verific si pe celelate.

Claudia

Mergi la inceput