LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Madau, gand la gand cu bucurie cum se spune.dar nu e chiar asa.nu am nici un semnal de la ei si chiar acum le-am trimis un mesaj prin care le cer vesti despre comanda mea te(va)anunt cand primesc sau daca mai primesc

fab

Mergi la inceput

madau acum am vazut ca tu ai comandat dupa mine pe 18 (eu pe14),poate primesti tu inaintea mea.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

eu am comandat pe 17, aseara am primit avizul si azi am duc la posta sa le ridic. Si la mine la "suivi de la comande" inca scrie "en preparation", asa ca...

va scriu amine impresiile. eu am comandat numai haine de copii.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Karfe chiar sunt curioasa ce iti raspund pe mail....eu la franceza stau cam prost...asa ca nu le pot scrie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu....fug la cutie..poate, poate

Carolinah tu ai verificat la banca daca ti-au "tras" banii de pe card? Ca io n-am facut asta, dar banuiesc ca imi aparea acolo ceva la comanda, sau nu puteam s-o finalizez, nu?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

carolina daca tu ai comandat dupa mine,si deja ai primit inseamna ca este o problema cu comanda mea,sper sa primesc un raspuns cat mai curand.madau noroc cu sotul meu in privinta limbii franceze,ca am fost obligata de el sa invat

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

eu am verificat daca mi-au luat banii din cont ca imi venise tampenia aia cu validarea comenzii si comanda mea era vesnic in pregatire. mi-au luat banii din cont exact in ziua comenzii, mai ales ca atunci am primit si emailul de confirmare a comenzii si nu iti confirma nimeni o comanda pana nu vede daca o poti si plati.

oricum, parerea mea este ca odata ce ti-au luat banii, trebuie sa iti vina si comanda, aprox in 2 saptamani.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu am facut comanda pe 15 01 2007,banii au fost luati din cont si inca nimic.ma tot uit la Cutia postala doar -doar si nimic....
Si la Yves Rocher am facut comanda in decembrie si au venit abia acu 2 zile.Deci mai trag speranta ca apar.Poate n-oi fi eu cea mai ghinionista,nu?

Monikka

Mergi la inceput

monica,e posibil sa fim amandoua cele mai "ghinioniste",mie-mi pare rau ca daca nu-si onoreaza comanda eu nu mai am incredere sa comand de la ei,si pusesem ochii pe niste chestii f dragute mai ales ptr copil.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am facut comanada pe 17,a venit acum doua zile!Dintre obiectele pe care le-am luat o haina de copii nu arata deloc ca in poza,ma refer la aspectul fasului,acolo aparea lucios,oricum deosebit,de fapt e un fas ordinar,cu aspect f. ieftin.In rest erau conform site-ului.Calitatea oricum,putin sub asteptarile pe care ti le faci cand comanzi si astepti,dar era de asteptat,asa e peste tot cand comanzi fara sa vezi,mai rar sa fie peste asteptari,cel putin in cazul meu!
Va urez surprize placute!

Mergi la inceput