LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

monica mersi pentru sustinere.din pacate nu cred ca poti sa faci comanda daca nu ai bani in cont.eu am facut duminica comanda si luni dimineata nu mai aveam bani in cont, automat iti scot banii,cand ai facut comanda.nici sa ti le rezervi nu poti. exista optiunea articole preferate unde eu mi-am pus cateva,dar deja la 2 produse imi scrie epuizate, deci intre timp au fost comandate.

fab

Mergi la inceput

in cat timp ti-au raspuns monica,eu am scris pe 30ian. marti si nici un raspuns

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Cam in 3-4 zile daca nu ma insel.Am sters tot si nu mai pot vedea dar cam asa tin minte

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Lucrurile pe care le pui in cos(panier cum spun ei) ,raman acolo timp de 3 luni.Cand le loghezi,lucrurile din cos le gasesti tot acolo.Dai click din nou pe produse cand te-ai hotarat sa cumperi ca sa vezi daca nu s-a epuizat stocul sau s-a modificat pretul, dupa care dai click pe modifier panier daca sunt schimbari si apoi validezi!
Are cineva idee daca vrei sa faci retur cam cat ar costa,sa nu coste mai mult returul decat produsul!

Mergi la inceput

a veniiiiiiiiit!de fapt m-am dus eu dupa el.superidee ati avut fetelor cu mersul la posta si eu superdesteapta sa va intreb cum arata pachetul.m-am dus la posta si o intreb pe tipa daca nu mi-a venit un pachet alb cu picatele verzi din franta ,ea ma trimite la mesagerie externa in alta cladire si dau sa plec cand ma striga o tipa de la alt ghiseu care a auzit conversatia si-mi arata un pachet ca cel descris de voi.era acolo de pe 1feb,cica mi-au trimis avizul acasa de atunci.ma rog.
hainele sun f. misto nici nu se compara cu quelle. eu am luat ptr cel mic mai ales,ptr mine am luat o bluza care mi se pare f. bun raportul calitate/pret,la prima comanda nu m-am aruncat la ceva lux.f.buna calitate hainele maimutei.
multumesc ptr ajutor,acum ma pregatesc ptr comanda 2.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bravooooo!!!!!

Ti-am zis eu ca trebuie sa fi venit deja, era imposibil.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mai fetelor, apropo de linkuri, vi s-ar parea util sa facem cumva pe prima pagina sa apara linkurile cu produsele comandate si verificate a fi de calitate, astfel incat sa avem ca o "baza de date" asupra lucrurilor bune de comandat, cu impresii, etc?

Ma ocup eu de asta, nu as avea nevoie decat sa-mi dati linkurile cu produsele, dar vreau sa vad cum vi se pare ideea. Ma gandeam ca ne-ar fi mai usor..in loc sa stam sa cautam pe unde s-au postat toate.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va citesc de la inceput, unul din motivele pt care nu am comandat inca e ca nu am card cu euro si nu am inteles daca pun lei, fac ei automat transferul?

Ideea cu linkurile la produsele comandate, propusa de madau mi se pare super buna. E exceptioana ideea!

Va pupic si va citesc in continuare!

Claudia

Mergi la inceput

Claudia eu am card in lei, merg la banca, depun echivalentul in lei a cat am comandat, apoi isi fac ei conversia in euro. Te asteptam sa ni te alaturi..nu doar cu cititul, ci si cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Si mie mi se pare buna ideea.
Fac si eu comanda la ei sapt. viitoare, cand mi-e gata cardul in valuta.
Am inteles ca sunt reduceri pana pe data de 10, asa ca am speranta ca le prind.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput