Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andutzy, nu este doar la catolici, doar are si ditai biserica ortodoxa in Bucuresti, in spate la Hanul lui Manuc. Eu stiam ca este ocrotitorul fetelor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dragele mele, v-am citit, am tot vrut sa raspund una-alta, dar m-am luat cu gandurile mele si am uitat.

La multi ani (cu scuzele de rigoare pt. intarziere) pt. micuta Antonia, principesa Antonella si cavalerul neastamparat Tony!

Am vazut-o si eu pe Iulia. Ce bebe scump! Multa, multa sanatate! Si mamicii refacere rapida!

Oana, multa sanatate Evei! Iti tinem pumnii sa vii mai optimista de la urolog! Este o scumpa Eva si stie asa de multe lucruri.

Crissu, felicitari pt. fetita! Frumos nume, Amalia.

Simona, ma bucur ca tatal tau e mai bine. Doamne ajuta!

OlgaT, Robotica, felicitari pt job!

Mickyyy, am ras intr-o noapte de una singura citind odiseea sarcinii imaginare. Am ras si am si plans, a venit povestea ta intr-un moment in care ma gandesc si eu atat de mult la un bb3 si imi dau seama ca cele mai mari sanse sunt sa ramana doar o dorinta inabusita. Eu nu cred ca e sarcina la tine acum. Iti doresc multa sanatate si spor la facut un baietel!

Despre noi nu prea am ce sa spun, doar ca Stefan continua sa o terorizeze pe mama ziua si pe mine noaptea. Se plimba toata noaptea dintr-un pat in altul si eu dupa el . Nu plange, doar bazaie un pic, ma striga si il aud lipa-lipa pe hol. Daca ar dormi la noi in pat, tot ar fi ceva, dar nici aici nu are stare si dupa ce se foieste si se aseaza in toate pozitiile, se da jos din pat si vrea inapoi, cu mine dupa el, bineinteles si o luam de la capat.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

NewMami multzumesc, sa intzeleg ca pe mama ta o cheama Antonella ? Daca da, la multi ani !
Nelia de fapt asta era esentzialul, ca m-am rugat mult cind vedeam ca nu mai ramin insarcinata. De aceea i-am pus si Antonella, ca rugaciunile la Sf.Anton m-au ajutat mult in viatza.
Oana C multzumesc. Sanatate multa Evei, sa vii cu vesti bune de la medic.
Andutzy eu de la arsuri, mincam de-a cartofi copti in camin, in cenusha calda de la foc, ca facusem diabet. Doar aia nu-mi dadeau arsuri, dar si eu mincam cite un kg pe seara
Gabitza inseamna ca de asta m-a ajutat pe mine sf.Anton, ca ocroteste fetele

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Vad ca toata lumea se amuza cu odiseea mea imaginara, iar eu m-am framantat pe toate partile vreme de 2 saptamani! Dar gata, nu ma mai framant, am renuntat, nu sunt gravida, n-am cum sa fiu.
Si mi-a confirmat asta cineva de-aici, de pe forum, in care nu stiu din ce motiv, dar eu am o foarte mare incredere .
Mai vorbim peste vre-un an de sarcini si alti bebelusi, pana atunci am alte treburi de rezolvat .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari monu pentru fetita frumusica si mare in comparatie cu varsta sarcinii! Sper sa fii si tu bine!
Crissu felicitari si tie pt bebelusa din burtica!
Oana - multa sanatate evei tin pumnii sa fie bine.Felicitari pentru eva pentru ceea ce face si spune.Ma bucur tare mult ca si celalata problema s a rezolvat ma refer la hemangiom.

Si eu la randul meu sunt foarte fericita ca a inceput la bia mea sa regreseze, a inceput sa i creasca parul prin hemangiomul de pe cap si culoarea rosiatica a inceput pe o suprafata considerabila sa se albeasca.Sper din tot sufletul sa fie bine si sa scapam fara alte interventii.
La multi ani cu intarziere de sf. Anton pentru toata lumea cu mic, cu mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am mai pus niste poze intr-un album si am pus si o poza din duminica asta nebuna care am petrecut-o cu Andrei. Era intr-un moment in care fugise ca nu voia sa-l imbrac, era doar in pampers, intre timp luase si pompa de desfundat chiuveta si o plimba de colo-colo si tot atunci ii venise si ideea sa impinga bicicleta prin casa. Ii mai vine cateodata ideea si se mai si catara pe ea si vine gramada cu bicicleta peste el.

Aici se urcase pe birou numai sa nu ma lase la calculator si nu m-a lasat pana nu i-am pus "Old MacDonald", melodia din Baby Einstein - Baby MacDonald. Se batzaie si zice "ia, ia, ooo".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

monu, felicitari pr fetitza frumusica! Sa va traiasca, sa cresaca mare si sanatoasa si sa fie cuminte si sa se inteleaga cu surioara mai mare!
Refacere usoara!

Noi suntem bine, Sophia arata tot mai mult cand ceva nu ii place, in sensul ca se tranteste pe jos si incepe sa zgariie. Cred ca asta a invatat la cresa, ca am mai vazut copii la cresa care zgarie si in plus vine si zgariata de la cresa!! Si face tot mai multe fitze la mancare, ca nu mai stiu ce sa ii fac!
In rest, vorbeste tot mai multe cuvinte (romanesti si germane) si mai nou, canta!!
O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam- in curand va tb sa iei un nou calculator. Noi acasa avem doua(unul al nostru si celalat al lui cristi pentru jocuri si cd-urile lui).
Bia il prefera pe al nostru, cand are chef de calc. merge si l deschide si reuseste daca uitam cumva deschis opritorul din spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andutzy, nu este doar la catolici, doar are si ditai biserica ortodoxa in Bucuresti, in spate la Hanul lui Manuc. Eu stiam ca este ocrotitorul fetelor.

Era povestea mea preferata din copilarie, pe care mi-o spunea bunica-mea, femeie de la tara si fara carte dar care le avea cu biserica: era un negustor foarte bogat care intr-o buna zi s-a hotarat sa renunte la averile lui, impartindu-le saracilor si sa-si dedice viata lui Dumnezeu. Asa ca a inceput sa arunce pe geam bani pentru fetele sarace care nu se puteau marita din lipsa de zestre.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

cu mii de scuze:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de ieri!!!

ieri am fost bulversata de cutremur ziua, iar seara de stirile cu columbenii si biletu lu'basescu, sau tariceanu sau ce o fi ala!!!! nici n-am intrat bine in UE ca ne-am si ridicat poalele in cap!!!

crissu
felicitari pentru fetitza!! o sa fii o mama rasfatata.

OlgaT si robotica felicitari pentru job, chiar realizare.

newmami sa stapiniti sanatosi masina ca tare frumoasa este!

gabitzam vazut dijeu!! tare mindru este!

Monu superba Iulia, si repet nu prea arata a prematur! sigur au calculat bine saptaminile????

Nelia se spune ca trebuie sa te duci 9 marti la rind la sf. anton sa te rogi, si el te ajuta. cunosc o multime de persoane pe care Sf. Anton le-a ajutat. daca stii ce cozi sunt martea la biserica sf. Anton ai intelege.

eu cu Matei am alta experientza! nu stiu daca v-am povestit-o! prin 2003- 2004 aveam biroul la capatul troleibuzelor, o statie de la Kogalniceanu, mai incolo putin de stomatologie. acolo pe coltz este o biserica mica si veche. cind mergeam la servici treceam pe acolo aprindeam luminari si ma rugam. dupa ce am ramas insarcinata mi-am schimbat locatia biroului la cismigiu, dar cind aveam timp mai treceam pe acolo! ei bine, veni vremea sa nasc (eu am nascut la 38 de sapt.) si a fost exact de sf. C-tin si Elena. pentru ca noi fixasem deja inainte ca pe cel mic o sa-l cheme Matei, am zis sa-l pastram. (in ivrit Matei inseamna - dar de la dumnezeu).ok, trece timpul si a venit botezul. si atunci mi-am spus: vreau sa il botez intr-o biserica care are hramul "sf imparati c-tin si elena" si am inceput sa caut in Bucuresti. am sunat la patriarhie. si acum stupoare: Biserica cea mai veche din bucresti cu acest hram era biserica la care ma rugasem eu, pe colt, la fac. de stomatologie.
si acolo l-am botezat! iar preotul a zis sa-l botezam si C-tin daca tot e nascut atunci. asa ca numele lui de botez este Matei- Constatin. este o biserica mica din piatra, de-abea am incaput toti la botez in ea, mai cred ca are un CE biserica asta pentru ca toata lumea care a fost la botez si acum isi aduce aminte cu placere de biserica si preot. preotul a fascinat pe toata lumea, fara exagerare!

m-am intiiiiiiiiins o gramada!

Mergi la inceput