Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Tot eu ![]()
Robotzica nici motzata mea nu are in repertoriu prea multe cuvinte, as putea spune ca are chiar putzine, in schimb sta bine la pashi de dans
. Dupa cum m-au incurajat si pe mine fetele, itzi spun sa ai rabdare ca o sa ne ciuruiasca urechile cu cuvinte cind or sa-si dea drumul la limbutza.
Olga M eu am vazut ca se incuscreste lumea in absentza ta, dar nu m-am bagat, sa nu cumva sa se dea Teddy la ginerele meu. ![]()
Laura vezi sa nu-i iasa ceva la degetzel, nu poate fi zbircit de la faptul ca nu-l mai baga in guritza.
Simona gata mi-am bagat mintile in cap
. Sa stii ca nora ta e foarte ordonata, daca vede vreun covoras ca nu-i asezat bine, scoate franjuri tot si-l pune in ordine. Si... e foarte cocheta, ieri cind ne-am intors de la plimbare, si-a luat caciulitza de pe cap, s-a dus in fatza oglinzii si-si aranja parul la spate
. Cit despre biberon, stai linistita, ca eu inca ii mai dau tzitza
, nu noaptea, dar ziua suge de trei ori. Muraturi nu-i dau ca n-am, in schimb daca vede borcanul cu masline, il goleste daca nu sint atenta.
Crissu felicitari pentru fetitza, sa dea Dumnezu sa fitzi sanatoase si sa ai o sarcina ushoara in continuare.
Nelia 
pentru cele doua motzate si felicitari lui tati ca rezista cind lipsesti tu.
Mikkky e sfintul Anton, astazi, sau mai bine zis a fost, ca ziua e cam pe terminate ![]()
Olga T felicitari, nu stiu cit o sa sufere Tony, dar tu sigur o sa suferi.
-ici si gindeste-te ca totul o sa fie bine.

patriciaRO spune:
Fetelor am vorbit cu sotul Monicai. Este binisor in sensul ca o doare operatia dar a zis ca va fi ok. Ei cred ca vineri vor fi acasa sa mai ia Iulia in greutate.. In rest sunt ok!
uitati si ceva poze:
IULIA
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
monu-este asa de draguta Iulia si nici nu zici ca-i prematura. Pe cuvant! Arata exact ca un copil nascut la termen. INca odata ma bucur mult de tot pentru tine si astept sa o cunosc in persoana la vara in parc la noi in cartier.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
NewMami spune:
red]Danelutza,
sorry mii de scuze n-am stiut ca pe frumoasa Isabella o cheama si Antonella.
Antonella, sa cresti mare, sanatoasa, fericita iar cel de-al doilea nume sa-ti aduca numai noroc in viata asa cum i-a adus mamei tale.
Uauuu cate vesti bune pe ziua de azi ...
Crissu, felicitari pentru samburica din burtica. Sa fie sanatoasa, mancaciosa caci de frumoasa sunt mai mult ca sigura ca va fi caci are cu cine semana
. Numele pe care l-ati ales e foarte frumos si deosebit.
OlgaT, FELICITARi pentru job - uauuuuuu ce rapid, bravo tie
sa fie cu noroc. O sa vezi ca Tony va fi in regula iar schimbarea va fi benefica pentru ambele parti. Iti va fi greu la inceput si chiar daca vei mai avea doar 3 ore/zi + weekend-uri cu Tony o sa ai mult mai multa rabdare cu el si o sa fie foarte frumos. In ce priveste vacantele - inca o'tara de rabdare sa se mai adune la "ciorap" si o sa ai parte si de alea mai multe si mai frumoase.
Robotzica, curaj, o sa vezi ca va fi bine. Orice job nou ni se pare imposibil, dar cu timpul te vei invata. Stai linistita caci nu dau astia afara asa usor, mai ales persoane ca tine.
Elisor[/red], sunteti bine? Please, da un semn mic, mic, mic dar sa stim ce mai faceti 
Am mai vrut sa spun una alta, dar ma lasa memoria rau de tot, am avut o zi infernala azi. Maine sunt plecata din oras, vineri se anunta o zi incarcata asa ca ma gandesc cu dor la weekend si mi se pare asa de departe 
NewMami spune:
Ups ce mesaj ciudat am trimis si cu mult, mult rosu
.
Am uitat sa va spun ca ieri a nascut si o prietena de-a mea de aici un baietel de 4240 kg !!!!!!!!! natural cu epidurala
. Ma uitam la poza lui si pot sa-l compar cu Patrick al meu la 3 luni. Facea misto tati al lui ca azi il aduce acasa iar la cat e de hotarat mai ca o ia la picior deja.
nelia spune:
Am venit de la curs si am capul plin de droguri!
Si vad numai neuroni electrizati de acestea si numai la ele si la saracii oameni dependenti ma gindesc. Asa ca, am citit mesajul Danelutzei si... eu nu am inteles, dar nu e vina ta, ce legatura are Antonella cu rugaciunile!?! Adica rugaciunile erau pentru sf. Anton!?! Iar chestia cu postul 9 marti poate il incerc si eu, sa trec examenele la acest curs!![]()
Am vazut zi pozele cu Iulia Antonia in brate la tati! Chiar ca nu arata a copil prematur si e frumusica foc.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Oana C spune:
Monu, felcitari pentru fetita grasunica si frumoasa!!!! Am vazut si eu pozele cu Iulia
Este superba, ca o papusica dulce si arata mult mai mare decit 2,5 kg. Oricum, pentru 35 saptamini este maricica tare
Refacere rapida si mult laptic pentru hranit scumpetea de fetita!
Crissu, felicitari pentru fetita #2!!! Si imi place f mult numele Amalia! Cind eram mica aveam o prietena foarte frumoasa si de treaba cu numele asta. Maaaaaaiiiii, spuneti-mi si mie cum ati facut sa aveti 2 fetite? Ca daca stiti vreo reteta sigura, cine stie, poate-poate ne hotarim si noi la bb2. 
OlgaT, felicitari pentru job!!! La multi ani lui Toni, de ziua numelui.
Danelutza, La multi ani frumoasei printese Antonella!!! Ieri seara m-am uitat la pozele voastre, ce maricica si frumoasa este Isabella
Laura, ce mai face Delia? Ca abia acum m-am dezmeticit si eu ca a avut citeva problemute. La cit de "activa" mai sint si eu pe aici si cit de rapid umpleti voi paginile, vad ca am pierdut o gramada din urma (chiar daca aveam impresia ca am citit tot) 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Acum putin despre Eva. Joia trecuta, pe 11 ianuarie, a avut un test pt refluxul la rinichi. Noi am sperat sa inceapa sa ii treaca, dar nu a fost asa. A fost diagnosticata la 7 luni cu reflux de gradul 2 la rinichiul sting si toti doctorii ne-au spus ca o sa ii treaca in timp si nu o sa se inrautateasca. Acum surpriza foarte neplacuta e ca a trecut la gradul 3, care e mult mai rau ... Azi mergem la un pediatru urolog sa se uite la radiografii si sa ne spuna ce e de facut ![]()
In rest, invata o gramada de lucruri, vorbeste toata ziua, cinta o gramada de cintecele pt copii (normal, in cuvintele ei), stie sa cinte alfabetul (dar recunoaste putine litere). Cinta si jingle bells, ceva de genul "gica-du, gica-du, gica-du, ha ha ha" de te apuca risul.
Stie toate animalele domestice, salbatice, marine (le spune pe nume de una singura). Stie formele geometrice de baza (le spune singura, in engleza): cerc, triunghi, patrat, stea, octogon, dreptunghi, oval, diamond.
Afara recunoaste multe obiecte din natura, inclusiv stelele, luna si soarele de pe cer (le spune singura si ni le arata), ploaia, zapada (desi a nins de 2 ori, a doua oara am avut surpriza sa spuna singura "snow")
Ii place sa citeasca din carti toata ziua, recunoaste culorile de baza, face puzzles (cu 1-2 piese) cu forme geometrice si animale, danseaza, coloreaza tot ce apuca, inclusiv peretii si televizorul.
Ieri m-a vazut plingind, in depresia mea, si mi-a adus de una singura un servetel si m-a sters pe fatza.
Ma ajuta la strins lucrurile prin casa, dupa care le scoate inapoi.![]()
Am facut prostia sa ii spun o data, in joaca, de "boobies", iar acum, de fiecare data cind ma vede fara sutien arata cu degetul si le spune pe nume, zimbind.
Cere singura cind are nevoie de apa, cind ii e foame sau vrea ceva.
Si multe altele, care am vazut ca sint normale si comune tuturor copilasilor de aici.
Noi s-ar putea sa ne mutam inapoi in Florida, pentru ca eu nu mai suport statul degeaba toata ziua; nu e mai nimic de facut cu copiii prin zona, decit de mers la magazine, la mall si restaurante. In Florida sint o gramada de playgroup-uri de muzica, story time, joaca, gimnastica, inot, parcuri, gradini zoologice si botanice, Disney, plaja, muzee de copii, biblioteci, toate f aproape de casa noastra de acolo ... Asa ca abia astept sa mergem inapoi (in ciuda serviciului f bine platit al sotului, de aici, si el e de acord ca pe primul plan acum e educatia si socializarea Evei).
Cam atit deocamdata.
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
gabitzam spune:
Bravo, Oana! Cat e de activa si isteata Eva ta. Te-ai ocupat foarte bine de ea si probabil este si ea foarte receptiva.
Bea, am vazut pozele Iuliei! Doamne cat e de frumoasa! Si Marius se vede cat e de emotionat, iar pe fata Monicai se vede multumirea, fericirea si mandria
Si eu as fi cu doua printesuci frumoase! Astept sa vedem reactia Alexiei, sper sa nu fie prea geloasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Bea, multumim din inima pt pozele Iuliei! Doamne, e superba! Ma uit la ea si inca o data imi fac curaj sa trec cu bine petse perioada asta nenorocita! Aseara ajunsesem sa tremur din tot corpul, eram galbena ca ceara si varsam intr-una...sotul meu deja nu mai stia ce s afaca...nu stiu unde o sa ajung asa...
Crissu, felicitari iubita pt fetita, esti o mamica FERICITA!
La multi ani sarbatoritilor de ieri, sincer eu credeam ca Sf Anton este doar la catolici, dar uite cum imi imbogatesc cunostintele...
Fetele, va las ca incerc sa mananc ceva, nu de alta dar mi-e ca deja afectez copilul cu atata inanitie, dar culmea, daca nu mananc, nu am arsuri si parca dupa ce vras mi-e mai bine
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)