Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
andutzy spune:
Lucas, credeam ca sunt eu nebuna...a anuntat pe undeva oficial?
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
lucas spune:
"Cutremur în zona Vrancea
Miercuri 17 Ianuarie 2007, 15:40
Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea.
Cutremurul s-a resim#355;it slab la Bucure#351;ti.
Sursa: Realitatea TV"
slab pe naiba! sau oi fi eu mai sensibiloasa din fire.
loreen spune:
Buna ziua la lumea buna
LA MULTI ANI IULIA ANTONIA,ANTHONY SI ISA...
Nu mai stie nimeni nimic de analizele Monicai cu transaminazele?!
Io am dat din lac in put...m-am tot tinut de capul Deliei sa nu-si mai suga degetul...80% mi-a reusit si adoarme fara el,in schimb s-a facut pielea pe el foarte urata...parca-i deshuamat, ars, zbarcit, lovit...toate la un loc...sa fie consecinta dezvatului sau face nu stiu ce balarie creata?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Brrrrrrrrr .....cutremur
Flori
pe manuta Mayei sa-i treaca repede.Am vazut pozele lui Patrick...e o scumpete.Tare mult imi place poza in care suge.
NewMami sa stapaniti sanatosi masina cea noua fara evenimente rutiere.
Teddy zici ca nu se mai ia carioca de pe canapele? Oricum trebuie cultivat talentul micilor artisti nu? Si Dragos are pasiunea de a picta orice, oriunde si oricand.
Denisa multa multa sanatate.
Nelia imi pare atat de rau pentru prietena ta. Viata e uneori atat de nedreapta.
Olguta din Canada iti doresc bafta multa.Sa ai noroc sa-ti gasesti jobul pe care-l doresti.
Cuscra tot am vrut sa-ti spun dar m-a luat valul cu ultimele evenimente si ...am uitat
.Baga-ti mintile-n cap si nu te mai considera mamica incompetenta.Fiecare copil se dezvolta in mod diferit asa ca nu-ti face probleme ca ma superi
Daca tot s-a discutat despre biberon...eu nu sunt pregatita sa il scot inca. Poate putin mai tarziu. Oricum e o placere pe care nu i-o refuz nici lui Dragos si nici mie.
Despre pedepse.Singurul mod in care-l pedepsesc pe Dragos e trimisul la colt.Sta cam 2-3 secunde la colt cu mainile sus si apoi vine si-si cere iertare.Daca arunca intentionat cu jucarii le iau spunandu-i ca-s suparate pe el si ca nu se mai joaca cu el pentru ca au facut buba si le doare. Vad ca pricepe.
Tot vroiam sa va intreb ceva. Le dati muraturi la copii?Dragos daca vede borcanul cu castraveti ma tampeste pana-i dau.
Simona si
Dragos Octavian
crissu spune:
Abia acum reusescsi eu sa intru si vreau in primul rand sa urez sanate Monicai si puiutului mic care arata foarte bine, e o frumusica.
Cutremurul nu l-am simtit ca ma toaca Iulia la creieri cu tampeniile ei: mi-a scos tot dintr-un dulap si nu a mai pus nimic la loc, mi-a oprit laptop-ul chiar cand citeam si eu mai cu foc, s-a descaltat si umbla craina parca se gandeste ce dracii sa mai faca.......dar sa lasam astea ca sunteti obisnuite cu asa ceva si mai bine sa va zic ce am facut ieri la eco????
Bebelusul meu este tot o FETITAsi cel mai important e sanatoasa si are tot ce-i trebuie, in sensul ca are cate 5 degetele la ambele manute, are toate organele formate bine si la locul lor. Facea tumbe de zor in burtica,ducea mana la gurita isi punea manutele in cap si cel mai haios i-a aratat taticului semnul acela cu degetelul asta poate cumva ar fi suparat ca e fetita
.
Mickyy fii mai explicita sau apuca-te de treaba ca nu e de gluma........Doamne m-ai pus pe ganduri cu testele de sarcina?? ![]()
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
crissu spune:
Mickyy abia acum am citit din urma. Eu am programare la R vinerea viitoarela 16:30la CMU Enescu si poate ne vedem acolo daca reusesti sa vii.
Auzi stii ce cred eu ca voi incercati sa faceti si un baietel nu-i asa????![]()
![]()
![]()
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
nelia spune:
Monu, am vazut pozele cu Iulia Antonia! Superba! Sa va traiasca!
La multi ani, cu intirziere pentru Antoni si Antonele! Eu nici nu am stiut ca e, asa ca sper ca-mi acceptati scuzele.
Crissu, felicitari pentru fetita! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa. O sa vezi ca e bine si frumos (ma rog, cu exceptii, vezi mai jos) si cu doua fetite.
Simona, la colt inteleg, desi se spune ca nu e bine sa-l pui cu spatele la camera, ca ii atinge personalitatea, dar de ce cu minutele sus!?! E cam mult pentru un pui atit de mic. Un scaunel pus intr-o pozitie strategica, cu fata la camera, de unde nu are voie sa se miste maxim doua minute pentru virsta lui, e suficient sa-l faca sa inteleaga ca a gresit. Normal, ca trebuie sa stea cam de multe ori pe acel scaunel, pina intelege, daca intelege...![]()
Am citit tot, dar pe fuga si nici nu am timp sa scriu asa cum as vrea. Martea la mine e zi de cursuri, iar miercurea Agata are program scurt la scoala, deci nu o mai duc nici pe Tudora. Asa ca e zi de copii, curatenie, gatit si seara am inca un curs. Asa ca, ma duc la treaba, nu inainte de a va spune ca la noi nu s-a schimbat nimic, prietena mea este tot rau, doar ca teoretic este in afara pericolului cel mai mare, dar sufera mult. Iar la noi in casa e o nebunie, ca nu ma mai inteleg cu fetele, nici ele intre ele. Agata e obraznicuta foc, cooperare dificila, intelegere ioc, ascultat nici atit, i-a intrat in cap ca e mare si stie tot, deci nu mai are nevoie de
mea, se crede mare domnisoara si face numai timpenii, de-mi vine sa o
. Tudora a depasit clar perioada de
si vrea neaparat sa fie ca sora-sa si nu-i iese intotdeauna, tipa de-mi tiuie urechile cind nu obtine ce vrea, danseaza pe loc de zici ca face step si urla din toti rarunchii, se trinteste cu fundu' de pamint, se ridica, mai danseaza, iar se trinteste, mai da si un cap de ce nimereste... si tot nu termina ce are de spus... Asa ca, la noi e cam teren de
sau
, de ne vine si mie si lu' tati sa ne cinstim cu o
si sa ne
, lasind copiii sa faca ce vor sau mai bine sa ne luam
si sa plecam undeva la soare si la mare sau in virful muntilor, sa ne mai gindim la ce-am facut si la ce vom face.
In aceasta perioada ni s-a cam luat sa mai facem unul... chiar si lui tati, care sta mai mult cu ele acum, eu avind doua cursuri seara.
Slava Domnului, ca sint macar sanatoase... la corp, ca la minte am niste banuieli!
Va pup si va doresc sanatate multa! Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Mickyyy spune:
crissu, felicitari pentru fetita. Nu stiu daca mai astept pana vinerea viitoare, ca nu mai am stare. Deja mi-a mai venit o idee tampita, cum ca as avea extrauterina, ca la aia sunt simptome de sarcina normale, dar testele pot iesi negative din cauza ca hormonul bcg e in cantitati mult mai mici!
La multi ani sarbatoritilor de azi, n-am prea priceput eu ce sfant e....ca's cam imprastiata....oricum, La multi ani tuturor
!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)