Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Crissulina, felicitari pentru
piticuta draguta si zglobie ![]()
N-am simtit nimic de cutremurul de care ziceti,eram la birou, probabil ma fatzaiam pe acolo, nu stateam pe scaun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OlgaTarziu spune:
La multi ani Isabella Antonella si Iulia Antonia!
La multi ani puiului meu drag.
Deci v-am zis ca trimit cv-uri... Luni l-am trimis pe al 3-lea dupa o ora ma sunau. Azi am avut interviu si fetele s-au dus pe pustii planurile de vacanta.
Am luat jobul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De luni incep trainingul part time, din februarie incep propriu zis jobul. Deci pozitia e de therapist pentru copii cu autism, am munca de teren si in centru. Sunt super incantata mai ales ca am lucrat in viata asta cu toate deficientele mai putin cu autism.
Asa ca Olga si Fran am dat de
. Saracul Tony ce va mai suferi. Am o saptamana sa fac trecerea treptata de la part time la full time. Vai de copilul meu drag, bine ca am gasit job dupa o saptamana de cautari. Doamne ce mult ma poate iubi DD. Ii multumesc. Asta e cel mai frumos cadou de Sf. Antonie si de ziua mea.
Olga nu ti-am zis ca Maya e amanta oficiala? Si stai ca Adina lu' tamar e amanta neoficiala. O sa le cunoasca pe toate si o alege pe care o place ![]()
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
crissu spune:
Mickyy eu stiu sigur ca si la extrauterina iese la testul cu urina (Barza cica ar fi cel mai sigur, facut dimineata).....dar simptome de sarcina ai, intelegi tu ce vreau sa zic.......Doamne ar fi super!sa ne dai de veste si nu te mai gandi la extrauterina.
Nelia ma gandeam eu ca asa va fi 

mai ales ca o sa am doua fetite in zodia Gemenilor si e de jale cu personalitatea lor.Daca nu inebunesc pana nasc cu hormonii astia si cu fi-mea pe cap sigur dupa, trebuie sa iau ceva pastilute roz ![]()
Gabitza mersi ......s-a vazut super la eco si se pare ca seamana cu Iulia cu exceptia nasului care e mai ascutit.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
crissu spune:
Aaaaa si am uitat sa va spun ca ne-am hotarat si asupra numelui va fi AMALIA.
Va place?
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Cloreta spune:
Hello!
Mai dar mult mai scrieti, ia sa imi fac si mie cineva rezumat![]()
Androix, bine ca te-ai linistit cu gogoneatza din burtica. Cu spalatul de dinti e un pas inainte, o sa invete el pentru ce e de fapt si nu o sa mai rontaie la ea. De cuvinte noi nu poti sa spui ca repete dupa voi si atat, e clar ca invata ca doar asa bagam la cap toti. Teodora are momente cand se uita la gura mea sa vada cum pronunt unele cuvinte:)
Bafta la examene!
TDI, am observat la multi copii cu personalitate puternica faptul ca devin cuminti si ascultatori cand se maresc. Da' ce pitica mare ai, 15 kg!!!! Noi suntem balerine:) Am vazut si ce frumos deseneaza, mult mai frumos ca Teodora:))) A mea daca depaseste hartia zice nu, nu si arata unde a facut. Din fericire in utlima vreme nu a mai facut nici o isprava de genul asta.
Are Alyssa niste falcute de imi vine sa le musc![]()
Denisa, multa sanatate iti doresc, sa se trmine totul cu bine!
Andutzy, felicitari pentru scapatul de suzeta, cred ca incet si cu rabdare o sa ii scapam de tabieturile bebelusesti.
Florentina, mi s-a facut un gol in stomac cand am vazut manuta Mayei:( . Stiu ca trebuie sa ferim de ei toate astea, Teodora a pus niste degete pe talpa de la filtrul de cafea dar nu se compara cu fierul de calcat. Il ascund si eu cand termin de calcat de zici ce e asta, cel mai des il urc pe mobila unde nu poate ajunge, mie mi-e teama si de el rece ca se poate lovi in el si e periculos rau.
Newmami, sa stapanesti sanatoasa masina, numai maine nu-i poimaine, cum zice o vorba:) Mai ai putintel si o sa te bucuri de ea.
Monicica, sa va fie de bine cu concediul! Despre activitatile insotite de miscare, pai nu asa trebuia?:) Iar de legume si fructe bio ce sa mai vorbim, la bunica la tara poate. Struguri eu as manca si in somn, piticei nu i-am dat.
Simona, ma bucur nespus ca tatal tau e bine, e cumplit sa iti stii parintii bolnavi, toata viata am trait cu senzatia ca paritnii traiesc vesnic dar D-zeu mi-a aratat ca nu e asa:((
Mikky, esti mortala! de ce nu trimiti asta la festivalul de umor? AI talent sa stii. Si poate ar trebui sa iti faci niste conrtoale amanuntite, nu e normal sa ai starile astea daca testul e negativ.
ChrisDun, lasa ca are nume foarte frumoase ptitcutza. Bravo tie cu ochii, o sa imi schimb si eu ochiosii si va trebui sa fac musai control inainte.
Robotica, felicitari pentru noua slujba!
Olgutele, are dreptate Loreen, viata sociala te pune in miscare, mai vezi si altceva decat copil si tot ce tine de el, e greu la inceput e adevarat dar pana sa avem copii aveam si altfel de viata nu?![]()
CRissu, felicitari pentru fetita, important e sa fie sanatoasa!
Cutremur nu am simtit, am auzit si eu la tv, cred ca leneveam in pat si eram cam adormita.
La multi ani sarbatoritilor!
LA noi nici o schimbare majora, doar ca i s-a trezit la sae dimineata plangand ai am potolit-o greu, somnu meu s-a dus pe apa sambetei.
Ah, ce haioasa a fost astazi. Eu eram in sufragerie si am auzit cum ma striga: mama, m-am dus dupa ea, era intr-un dormior si imi arata la geam: musta (musca) :)))))))))
Pozele mele
gabitzam spune:
Crissu, e frumos numele, e mai putin folosit zilele astea, mi se pare foarte feminin. Nu stiu care este originea lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Felicitari Olga pentru job.Ai vazut ca am tinut pumni bie stransi.
Denisa multa sanatate si sa vii sa ne scrii cum iti e.
Crisu felicitari pentru fetita.Sa stii ca numele e tare frumos.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
OlgaTarziu spune:
merci Gusta pentru pumnii stransi. Se pare ca a folosit.
Si acum fa bine si hai la o berica. 
Crissu felicitari pt fetita. Imi plac teribil cateva nume: Amalia, Iulia, Cezara, Malina, Sophia si Anna.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
Cloreta spune:
Acum am vazut, OlgaT, felicitari pentru job!!!!!
Gusta, ce faci, asa scurt? Da si mie niste bilce de la Ruti a ta
ca gargarita mea are par putin.
Pozele mele
nelia spune:
OlgaT, felicitari pentru job!!! Sper sa-ti aduca satisfactii si sa fii multumita de ceea ce faci. Mititica de tine, sa treci de la furtuna de Tony la munca, dar o munca unde sa lucrezi cu alti copii si inca cu probleme... Esti tare!
Robotica, felicitari si tie pentru noul job. Iti doresc multa bafta, sa faci fata la toate sarcinile care ti se dau.
Of, abia astept sa ajung si eu sa spun ca trimit CV-uri si inca cu folos. Dar la mine mai dureaza un pic, poate un an sau poate chiar doi, oricum, cred ca dupa clasa I a Agatei, ca vreau sa lucrez cu ea cit mai mult in primul an de scoala si un servici nu mi-ar permite acest lucru.
Aici e frig! Nu frig, foarte frig! -20 de grade!!!!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA