Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Iulia Antonia !
La multi ani, Tony de Olgutza !
La multi ani, Isabella Antonella ! fetitza lu'mami

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aaaaa, nu stiam ca si principesa Isa este sarbatorita azi, ce dragut! La multi ani! Pupe mama pe ea de zapauca mica, sa se faca mare si sanatoasa, sa bucure mami si tati de printesa mica!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

la multi ani si lui Isabella lui Danelutza.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza, Gusta multzumesc. Poate intr-o zi, cind am chef, am sa va povestesc, de ce i-am pus numele si Antonella, ca eram datoare la Sf.Anton, care m-a ajutat mult.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sa ne traiasca Iulia Antonia, Tony al Olgai si Isabella Antonella! La multi ani si celor dragi voua care poarta aceste nume!

Pana sa povesteasca Danelutza de ce i-a pus Isei si numele Antonella, va povestesc eu pe scurt de ce mi-am botezat fata si cu numele Elena: aveam DPN pe 21 mai, si eram in parlamentari cu sotzul ca e musai s-o cheme Elena. Pana la urma a fost ca el, fata s-a nascut pe 26 mai, si pe certificatul de nastere nu e decat Carina Emilia. Partea haioasa a venit la cateva saptamani dupa ce nascusem, cand mi-au picat okii pe un calendar religios : pe 26 mai e trecuta Sf. Mucenita Elena !!!! . Deci trebuia musai s-o cheme si Elena… asa ca am botezat-o Carina Emilia Elena !
Andutzy : aquadoodle e 70 ron !!
Multa sanatate Denisei ! Cine mai are vesti despre ea ?
Ralwca – eu stau la capatul lui 90. Asta vara mergeam in parcul Moghioros – acolo pe peluza dintre Lac si Piata...ca sa zic asa ... unde se strangeau toate mamicile cu copii mergareti Acum ne multumim sa mergem la parculetul de langa bloc si, ocazional, in parculetul de langa Mega Image.

Am fost ieri la oftalmologie, si am fost placut surprinsa sa constat ca am aceleasi dioptrii ca inainte sa raman insarcinata. Asta in conditiile in care am nascut normal... dar n-am dioptrii prea mari : 1.75 si 2.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI pentru micuta IULIA ANTONIA (Monu), domnisoara ISABELLA ANTONELLA (Danelutza) si cavalerul ANTHONY (Olga Tarziu)!

Am vazut pozele cu papusica lui Monu, e tare frumoasa si bine facuta, nu pare deloc un bb prematur, speram sa le dea repede drumul acasa!
Noi tocmai ne-am intors de afara, am dat o tura la supermarket sa iau de mancare apoi in parc...proasta idee am avut, Alyssa s-a umplut de noroi pana la urechi alergand pe acolo (se fac amenajari si in unele locuri lipseste iarba) iar eu m-am tzinut dupa ea cu caruciorul...daca n-aveam de lucru acum am, in plus tre sa spal si 'patrupedul' ca i s-au impotmolit bine toate rotzile.
Ma duc sa muncesc...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Felicitari, Monu, sa ajungeti repede acasa si sa fiti toti patru fericiti! Papusica intr-adevar arata ca un copilas nascut la termen si mi se pare ca seamana cu Monu!

La multi ani, Tony, Isabella Antonella si Iulia Antonia!

Florentina, cum mai e manuta Mayei?

Am vazut ca OlgaT m-a dat disparuta. Eu cam fac parte din categoria aia nefericita care isi vede copilu' 3 ore pe zi (ma rog, aproape 5 -asta e singurul "avantaj" al faptului ca puiuca noastra nu se lasa cu nici un chip culcata inainte de 10-11 seara!). De la inceputul anului am un nou job. Combinatia de avantaje/dezavantaje s-a schimbat fata de precedentul job: acum nu mai fac naveta, nu mai transpir langa pasteurizatoare de bere (lucrez pentru aerospace, in "fabrica" e mai curat decat acasa, cu rusine recunosc), ma incalt in incaltari normale, nu safety shoes, dar... ma simt ca picata din luna in fata noilor atributii. Imi crapa capul incercand sa inteleg ce trebuie sa fac. Am sentimentul ca o sa fiu fired foarte curand... In orice caz, Loreen are 100% dreptate: viata sociala (mai exact existenta unei activitati in afara casei) face bine.

Sunt uimita de cat vorbesc copilutii vostri. Maria nu are mai mult de 10 cuvinte in repertoriu, si alea nu le spune decat cand e in the mood. Sunt o mama incompetenta, practic tot ce spune e in englezeste, invatat de la babysittera, ca noi nu vorbim decat romaneste cu ea.

V-am pupat.

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ISABELLA ANTONELLA (Danelutza),IULIA ANTONIA (Monu), si ANTHONY (Olga Tarziu)!

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nu am ajuns decat la pagina 6, dar deja vad ca in absenta mea OlgaT si Tdi ma lucreaza pe la spate si o pun de o incuscreala . IN cazul asta eu ma retrag .

Tdi-pe mine ochiul ma doare exact asa cum spui tu cateodata in avion. Dar ma doare atat de tare de simt ca-mi iese din orbite. DE obicei iau Sudafed pentru sinusuri si-mi trece. Eu cred ca este de la sinus. Eu m-am sculat azi dimineata cu o durere la osul nasului si mi-e sa nu fie sinuzita. Sanatate! Si tot tu parca intrebai de miere. Eu ii dau Mayei de mult, ce-i drept rar, dar nu a avut nimic de la ea. Eu ii dau si prajituri cu nuci, alune, etc. Vad ca nu este alergica.

OLgaT,fran- eu imi plang de mila de pe acum legat de dusul la cresa. Cred ca imi va fi groaznic de greu. Eu am mai lasat-o pe Maya cu Mircea si cate 5-6 ore, dar asta a fost cel mai mult si ma uit numai dupa copii cand sunt plecata. Stiu ca ma gandeam ca nu as vrea niciodata sa ajung ca soacra mea, care a trait numai pentru copiii ei si nu a stiut altceva si cand au plecat amandoi in State a cazut in depresie. Acum si-a revenit ca lucreaza si in atatia ani si-a gasit alte preocupari, dar de 1 an si jumatate, cum spuneati si voi, tot ce fac este legat de Maya. Aproape ca nici nu mai stiu sa gasesc alte subiecte de conversatie.

OLgaT-La multi ani pentru Tony, sa fie sanatos ca frumos este si sa aiba mult, mult noroc in viata. Si sa fie cuminte!!!!!!

La multi ani tuturor care poarta numele de Anton sau Antonia!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tdi-acum am vazut pozele. Mi-e mila de canapelele tale. Sunt din piele? CE i-a crescut parul lui Ali! Si se face tot mai frumoasa.

Hai ca m-am rasfatat destul cu Internetul in dimineata asta.

O zi buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput