PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
pika-pika spune:
Am intrat si eu pe fuga sa va salut si sa va arat cum s-a ridicat mandra in picioruse http://www.dropshots.com/day.php?userid=202057&cdate=20070118&ctime=081449
Acum fug la nani.V-am pupat!
Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi
adelapop spune:
mamici cum faceti cu carnita din legume???
eu am inteles ca e bine sa le fierbi separat, dar apoi le mixxati pe toate odata sau mixati carnea separat si puneti in piure/supa de legume?
please RASPUNDETI
scumpei
Bianca Maria
arghirmonica spune:
Eu fierb totul ,adica carnita cu legumele impreuna apoi le mixez si mananca asa amestecat.Dupa ultimele descoperiri ,am citit pe aici pe forum ca zeama de morcov nu-i buna..te ia cu durerei de cap.in fine fiecare face cum doreste.Pe mine ma lasa masca invetiile secolului 21.Monica
arghirmonica spune:
Mada,..tata?
Mama doamne sper ca macar de al doilea sa aud si eu mama..ca pana acu numai tata am auzit.Io nu am nimci impotriva da sa -l strige si cand tre schimbat de pampers,laptic,mancare etc![]()
adelapop spune:
andreea25 cum faci branzica si cum io dai? combinata cu fructe? o lingurita doua????
noua pediatra ne-a zis ca branzica ii dam dupa 6 luni.....
eu supa io dau 2-3 zile, e ok
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
dariana pui 2 pastile de calciu lactic, dar la ce cantitate de lapte????
si cu ce amestecati brnaza???
quote:
Originally posted by dariana
andreea, tcm-ul il gasesti dupa ce treci de parc, pe mihai bravu, la parterul primului bloc.
supa poti sa o faci si sa ii dai si a doua zi, o pui la frigider intr-un borcanel. eu personal ii fac in fiecare zi, nu i-am dat niciodata papa de pe o zi pe alta, atat cat o sa pot o sa-i fac in fiecare zi. cu branzica eu chiar am avut probleme la inceput, nu-mi iesea si pace, dar pana la urma tot de la forumistele noastre am invatzat. eu o fac cu calciu, pun laptele la fiert si inainte sa inceapa sa fiarba pun 2 pastile de calciu lactic, mai las putzi pana se branzeste si apare zer, iau de pe foc, las 2-3 min sa se mai raceasca, strecor prin tifon si gata. spor la treaba!
Dariana si Darius (30.07.2006)
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
si cata carita le puneti???
eu i-am dat cate o lingurita de carne sau doua la masa si cad am pus 3 lingurite nu a vrut sa mai pape deloc si ma gandesc ca a fost yeeeackksss
a spus si bianca dada da da dta dta ta ta ta...... va dati seama tati ce mandru a fost
ma rog mai mult zicea da da da da dar il las si pe el sa se bucure ![]()
quote:
Originally posted by arghirmonica
Eu fierb totul ,adica carnita cu legumele impreuna apoi le mixez si mananca asa amestecat.Dupa ultimele descoperiri ,am citit pe aici pe forum ca zeama de morcov nu-i buna..te ia cu durerei de cap.in fine fiecare face cum doreste.Pe mine ma lasa masca invetiile secolului 21.Monica
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
vad ca pun cam multe intrebari ![]()
ar voi nu va suparati...ori nu e pediatra mea explicita

ori sunt eu zurlie...
scumpei
Bianca Maria
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by dariana
andreea, tcm-ul il gasesti dupa ce treci de parc, pe mihai bravu, la parterul primului bloc.
supa poti sa o faci si sa ii dai si a doua zi, o pui la frigider intr-un borcanel. eu personal ii fac in fiecare zi, nu i-am dat niciodata papa de pe o zi pe alta, atat cat o sa pot o sa-i fac in fiecare zi. cu branzica eu chiar am avut probleme la inceput, nu-mi iesea si pace, dar pana la urma tot de la forumistele noastre am invatzat. eu o fac cu calciu, pun laptele la fiert si inainte sa inceapa sa fiarba pun 2 pastile de calciu lactic, mai las putzi pana se branzeste si apare zer, iau de pe foc, las 2-3 min sa se mai raceasca, strecor prin tifon si gata. spor la treaba!Dariana si Darius (30.07.2006)

. 2 pastile la cat lapte? eu pun 4 la 250 ml lapte fiert si iese destula adika nu ramane mult zer.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by adelapop
andreea25 cum faci branzica si cum io dai? combinata cu fructe? o lingurita doua????
noua pediatra ne-a zis ca branzica ii dam dupa 6 luni.....
eu supa io dau 2-3 zile, e okscumpei
Bianca Maria
branzica din 250mi lapte (dorna 3.5% grasime) il fierb,il dau deoparte ,pisez 4 pastile de calciu le pun amestec putin iar pe foc putin ,apoi in tifon la scurs zerul.branzica o pun intr o cutiuta de plastic cu capac si in dau si a doua zi.
eu ii dau in piureul de fructe (mar ,para ,banana).pediatra mi a zis sa i dau si cu iaurt dar eu nu i am introdus inca iaurtul si cred ca o sa mai astept .in supica inca nu am bagat si carnita dar o voi fierbe separat si o sa o mixez separat ca sa pot sa i dau treptat(1 lingurita in 1zi ,2 ling in a2zi...) in "mama si copilul" scrie 2-3 lingurite carne de 4ori/saptamana.
mada_mxm
ms de raspuns si eu citisem cred ca tot pe forum ca se poate pune la congelator si parca scrie si in capraru.eu m am gangit ca dc un borcanas de legume(dala gata de la nestle,humana..bla bla) se poate consuma jumate azi si jumate maine nu vad de ce nu ar merge si cu legumele facute de mine,nu? aaa si felicitari ptr tata a tizei noastrenu mai sta frate locului fiimea asta...nu mai pot sa scriu ca da din craci
va pup
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)