PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
oanaalex spune:
Mada suntem binem mersic de intrebare. Voi mai aveti probleme? Faza e ca inca nu indraznesc sa-l scot afara ca pe la noi a venit iarna si ma gandesc sa nu cumva sa ni se intoarca raceala
Fetele care ati avut puiutii bolnaviori dupa cat timp i-ati scos la aer? La noi sunt cam -5 grade ziua de aia ma gandesc daca nu cumva nu e prea frig.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
mishi spune:
buna seara mamici!
la capitolul "bucatarie" ma bag si eu ca-mi place. ador gatitul pentru bb si mai ales "moaca" lui cand ii dau ceva nou.
eu ii dau supa de legume de la 4 luni. la inceput ura supa si am renuntat cam o saptamana si am incercat iar. a inceput sa-i placa, mai ales daca are mult brocoli. eu fierb multe legume in putina zeama si cu carnea, astfel incat cand le pasez sa folosesc toata zeama si sa iasa de consistenta unei creme. carnea o pasez separat pentru ca se satura repede de ea si continui masa cu crema de legume goala. un alt motiv pentru care pasez carnea separat este sa o ascund in iaurt sau in fructe cand n-are chef de ea......e tare buna solutia...garantat.
branza calcica o fac cu 5pastile la 1/2 litru lapte de 3,5 grasime si tine la frigider 2 zile. ce nu mananca el, mananc eu.
de fructe, nu va mai spun, ca mihnea ar manca numai fructe si ar bea numai sucuri facute de mine. combinate cu iaur sau nu, cu cereale sau branzica, sunt un deliciu.
voi galbenus de ou si ficatel cand dati, ca pediatra mi-a dat ok-ul pentru ele.
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 6 luni si...
Mia. spune:
Multumim pt urariile pt 5 luni de pe 14, ca abia azi am citit! ca noi l-am sarbatorit pe 15 pe baiat(Luca- 5 ani), deci a fost o coincidenta , baiatul 5 ani si fata 5 luni!
De citeva zile am inceput cu lingurita cite putin sa papam dar nu prea mult, tot tzitzi e baza, tot sculat noaptea de 2 ori, in fund doar sustinuta cu o mina sta...parca i sa albit si ei gingia dar nu-s prea sigura ca nu ma lasa sa ma uit , o acopera cu limbutza.
Azi am reusit sa citesc mai mult pe aici , de obicei n-apuc, pe mine mai mult ma solicita baiatul decit bebelusha...
Sanatate la toata lumea!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
codritu spune:
Simona, eu pe Tudor il duc la gradi. Si el aduce acasa tot felul de pe acolo si s-a imbolnavit si Petra, dar nu pot sa il tin acasa ca nu ma pot ocupa de el, Petra mea nu da nici un semn ca s-ar cuminti. Tu ce faci cu amandoi toata ziua?
Legat de somn eu continui sa zic ca depinde de copil, cu Tudor a mers cu pus in pat si adormit singur dupa putina frichileala, cu Petra nu tine, zbiara si o ora daca ma tin pe mine nervii sa ii fac educatie. De fapt cu Petra nu tine nimic la capitolul adormit, nu la tzitzi, nu in brate, nu in pat, se zbate si plange si se frichileste pana plang si eu de suparare.
Ma simt complet neputincioasa cu ea, nu stiu daca mai sunt copii asa agitati ca ea si nelinistiti.
Comorile lui mami
oncicu spune:
Buna dimineata mamici! Haideti la o 
Bulinuta, Consi, ildiko, katik, poliana sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi.
oncicu spune:
adelapop eu in primele 3 zile i-am fiert carnita separat, de ieri o fierb impreuna cu legumele, totusi capata si supa aia un gust...Ii pun cam 2-3 lgt de carnita cam la o cana de legume.
codritu nu dispera, am si eu zile d-astea cand o iau pe aratura rau de tot, ma gandesc ca am cel mai rau copchil de pe pamant, dar avem si zile bune cand imi pare rau ca am gandit asa de el. Toata lumea imi zice ca trece perioada asta si o sa uit dar eu stiu...
Apropo, copii vostri sunt nervosi/agitati, cateodata isterici
? Am crezut ca totusi crizele astea apar mai tarziu dar vad ca Robert e precoce![]()

Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by andreea25
fetelor voi faceti supa zilnic sau merge sa i fac mai multa sa i dau si a doua zi cum fac cu branzica?
pupici ,gata la cratita
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
Buna fetele!
Andreea eu ii fac supa pentru 2 zile. Adica o fac azi de exemplu de dimineata. O termin pe la 11.00-12.00. El mananca pe la 14.00 numai bine ca se raceste. Apoi o pun in frigider si maine o scot pe la 12.00 cand doarme el si o pun la fiert ce a mai ramas cu mai multa apa. O las sa dea in clocot vreo maxim juma de ora apoi o las sa se raceasca. Cred ca as innebuni sa fac zilnic spe. Mai ales ca nu am ajutoare. Ma bucur ca ii merge bine lui Ari!

Noi suntem tare maraiti cfred ca in ceva timp o sa avem si noi un dintisor. E tare marait si plange dintr-o data asa de rau...el care nu plange de fel. Si noaptea se trezeste oracaind. Ii trece f repede, dar e clar ca ceva il deranjeaza. M-am uitat eu mama nestiutoare si vad ca are gingia umflata. Mi-e asa de mila de el, saracutul!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
maryion spune:
Si eu pe fuga!!!!!!!!!!!!
- pt cele 6 lunisoare
Eileen Nicole, fetita lui Alexia27
Sofia, fetita lui Zuzunaki
Nicolae, baietelul lui eugcem
- pt cele 5 lunisoare
Clara Ileana, fetita lui tweety
Felicitari pt toate mamicile de:
- dintzosi
- papaciosi
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
mamidestefan spune:
Astazi am lipsit la
![]()
![]()
.
Dar noroc cu vintul asta de afara ..ca nu am mai iesit la plimbare
sa fac si eu prezenta pe DC.
Save,Andreea25,SimonaU,a.cicel,ralu80,iulenca Multumim de sfaturi 
Nu ma pot lauda ca am reusit mare lucru aseara cu adormitul puiului.
Ce sa spun ...dupa ce a terminat de papat pe la 21.30..s-a jucat pina pe la 22.15 cind l-am pus in patut si l-am lasat pe tati sa il adoarma.S-a chinuit tati pina la 23 ..si mi-am pierdut rabdarea ..ca plingea de mi se rupea sufletul.L-am pus in leagan si a adormit cu mine dupa vreo 20 de min..dar cind sa-l pun in patut s-a trezit
.Adevarul e ca m-am cam grabit ..asa ca am luat-o de la capat si dupa alte 20min dormea saracutul de ele ..dar ce tipete a tras pina sa adoarma ..era atit de oobosit si de suparat ca nu poate sa doarme ca mi-a sfisiat sufletul.Dupa ce a adormit el m-a luat pe mine plinsul.

Mititelul s-a trezit abia la 3 ..deci a avut o pauza de 5ore jumate de la ultima papica.L-am testat cu apa dar nici vorba ..si m-am gindit ca totusi ii e foame.Am renuntat pe moment sa mai insist si i-am dat tzitzi.Dar la 5 si la 7 a dat din nou trezirea.Si l-au apucat tipetele cind i-am dat bibe..asa ca am cedat din nou.
Greu de strunit bebelusii astia ...mai ales cind ii vezi ca pling asa cu patima..ti se rupe sufletul.
Ceea ce ma mira este ca am reusit de aproape o saptamina sa testez metoda de adormit singur in patut (ii pun si un cd cu cintecele) dar numai dimineata pe la 11 imi reuseste intotdeauna. Vreau sa spun ca imediat ce se termina CD-ul este adormit ..dar de ce nu functioneaza si seara nu inteleg??
Oau cit am scris ..ma opresc aici ca va fac capul mare ![]()
mada_max Felicitari pentru Tata
pika_pika
pentru voinicuta ta care s-a ridicat in picioare.
codritu Cred ca si Stefan e la fel cu Petra ta.Aseara dupa 2 ore de chin cu adormitul lui ...am plins si eu de suparare 

ca mi-am chinuit puiul 

.Mi-a trebuit o ora sa imi revin ..asa de suparata am fost pe mine ca l-am chinut.
Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)