PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mamidestefan, la 6 luni un bebe are nevoie de aprox. 11 ore de somn noaptea si 3 ore si ceva ziua (astea de ziua, impartite in 2, 3 reprize). Mai putin de 3 ore de somn ziua nu ajuta deloc sa doarma mai bine noaptea, in nici un caz la un copil cu probleme de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

andreea, tcm-ul il gasesti dupa ce treci de parc, pe mihai bravu, la parterul primului bloc.
supa poti sa o faci si sa ii dai si a doua zi, o pui la frigider intr-un borcanel. eu personal ii fac in fiecare zi, nu i-am dat niciodata papa de pe o zi pe alta, atat cat o sa pot o sa-i fac in fiecare zi. cu branzica eu chiar am avut probleme la inceput, nu-mi iesea si pace, dar pana la urma tot de la forumistele noastre am invatzat. eu o fac cu calciu, pun laptele la fiert si inainte sa inceapa sa fiarba pun 2 pastile de calciu lactic, mai las putzi pana se branzeste si apare zer, iau de pe foc, las 2-3 min sa se mai raceasca, strecor prin tifon si gata. spor la treaba!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna seara,fetelor(la mine e deja seara)!
MAMALUIDAVID,scuze ca iti multumesc intarziat pentru mail

ANDREEA25 eu am pus intrebarea despre branzica.Iti multumesc mult ca mi-ai raspuns.
Felicitari piersicutelor pentru noile performante(dintisori,etc)!si LA MULTI ANI celor nascuti astazi!
Noi suntem necajiti ca am racit si acum luam medicamente.Si mai sunt si dintii care ne chinuie si nu mai ies,dar cu toate astea nu ne dam batuti,suntem tari.
Pupici tuturor!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mamidestefan inca un truc pt un somn bun. la noi functioneaza. Inainte de culcare cu vreo 2 ore fa-i program distractiv. Noi ne jucam mult cu Bianca si rade cel putin jumatate de ora inainte de culcare. Rasul ii consuma energia si il oboseste. cand o pun la ora 9 pe Bianca in pat, in 2 minute e adormita din cauza oboselii. Si ai grija ca seara sa il culci la aceeasi ora, ca si in cursul zilei, de altfel. Dau exemplu tot pe gaza mea, care acum parca ar stii cat e ceasul. La ora 10 deja cere in patut la somn. Azi, de exemplu mi-a dormit pana la 1 si ma gandeam ca va sta treaza pana la 4. Nici gand. la ora 3 deja vroia in pat. Cum am pus-o, cum a adormit, fara suzeta, fara pupicuri si fara mangaieli.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mai fetelor pe al meu ala de 5 ani il pun in pat la 9,ii urez somn si usor si ne vedem cand ne intalnim..adica dimineata la 7.Pe cel mic la fel..isi bea laptele ,pus patut si lasat la meditatie.In 10 minute amandoi dorm.La 10 am terminat cu pruncii si ne vedem de altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mamidestefan stai linistita ca nu renunta la san pentru un bibe dat noaptea, ai putea sa incerci niste ceai sau o suzeta, dar in niciun caz nu-i da ceaiul cu lingurita pentru ca ii fuge somnul...asa cum a spus si Simona trebuie renuntat la jucarii sau carusel noaptea.
Ai incercat sa-l lasi in patut fara sa-l bagi in seama? Poate adoarme la loc...nu mai stiu daca ai spus ca faci asta.
elyia ai un bebelus superb.

Poze cu noi
http://new.photos.yahoo.com/turbaturaluca

Raluca si puiul mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

emiliapop am citit ce ai patit cu puiutul tau sper sa nu fie ceva rau si sa fie bine
oricum ma ingrozesc cand citesc cum a cazut mititelul
trebuie sa fim ffff atente
eu o tineam pe bianca pe burta si cu o revista in fata si a mancat coperta si cateva pagini
am innebunit cand am vazut-o
dariana menajera a fost super nesimtita
eu zic ca 350.000 maxim 500.000 e super civilizat

quote:
Originally posted by dariana

adelapop, tu vorbesti? eu ieri am ars oala in care ii fierbeam carnitza, tot asa uitata pe foc pana cand m-am dus sa vad ce e cu fumul din casa!oala se prajea fara pic de apa
nici eu nu mai pot, as avea nevoie de o menajera, dar nu gasesc, mi-a cerut o tanti 1 milion pt o zi, mi se pare prea mult.offff, cand ne mai revenim si noi??

de Clucer nu stie nimeni?

Dariana si Darius (30.07.2006)

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani!Alexander, Eileen Nicole, Sofia, Nicolae, Clara Ileana La Multi Ani!
Am intrat rapid sa va salut ca eu nu am prea dormit azi noapte, fata am pus-o in pat la 10 noi ne-am ciondanit pana pe la vreo 1 si eu abia pe la 2 si ceva am adormit si fata s-a trezit la 4 sa ii dau papa si apoi iar la 8 jumate si eu am mai dormit din parti ca mie imi ia vreo ora numai sa ma linistesc sa pot adormi.
Monica si la noi la 10 se da stingerea si o lasam in patutz sa vb ea cu jucariile si sa mormaie pe acolo si adoarme singurica.
Andreea25 eu fac supa crema mai mult si pun in borcanele mici cu capac pt fiecare zi si congelez. Si o tin cam 2 saptamani la congelator si e f buna. Bine o tin separat are un sertar numai al ei si etc. In carti ei zic ca poti sa o tii maxim o luna orice piure din asta de baby. oricum vreau sa imi iau tavi de gheata si sa pun diferite legume la congelator si apoi cand vreau sa le combin sa pun un cub de cartof cu unul de broccoli si etc.
Save multumim de pupici si laude, pupici si tie si voinicilor tai!

Mai merg sa citesc din urma si mai revin.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Sarilla felicitari pt dintisor!
Tweety multumim de pupici si urare, speram sa nu fie asa nasol ca ultima oara.
Lushk si fata mea exerseaza la greu cu brrrr si ieri la masa a applicat asta de vreo doua ori si m-a zugravit, eu abia facusem dush hainele curate si ea..., deci de acu tre sa port protectie.
Miti welcome back! Ma bucur ca v-ati simtit bine in Ro, asteptam sa ne povestesti.
Pika-pika ma bucur sa aud ca stati mai bine cu somnicul.
Emilia te cred ca te-ai speriat eu inca nu am patit asa ceva dar si mie mi-a zis lumea pe aici ca sa ma astept la multe din astea.
Oana cum se mai simte bebe? E bine v-a trecut nasucul de tot?

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa ne laudam aseara am spus de doua ori Tata.
Va dati seama ce mandru era Flo ca printesa lui a zis tata. Si eram si in direct cu bunicii din Ro.

Mergi la inceput