PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by m_floruta
Salut toate piersicutzele si pe mamicile lor.
Nici pe mine nu m-a strigat nimeni la apel,dar nici nu aveam nici o pretentie,nu am scris des pe aici,la inceput fiindca nua m avut net acasa si mai apoi fiidca nu am putu tine ritmul cu voi,se umplu paginile prea repede.
Dar v-am citi si continui sa fac asta si sper sa nu fie nimanui cu suparare.
Dar fiidca fac parte din aceasta listuta,m-am gandit ca poate ar trebui sa va scriu si eu macar din cand in cand.
Andrei-ul meu a implinit pe 10ian 6 luni si e un copil minunat...mananca aproape orice(am inceput diversificarea de la 5 luni si ceva)...desi nu cu egala placere,are trei mese pe zi si 2-3 de lapte,dimineata si seara la tzitzi si ziua lapte praf.
Noaptea dormim de la 8-9 seara pana la 7-8 dimineata fara intrerupere,spre fericirea mea(asta a fost tot ce mi-am dorit de la el de cand l-am nascut si pana la 4 luni cand a inceput sa doarma noaptea)...si in rest suntem la fel ca orice copil,cu bune si rele.
Avem 2 dintisori ,stam in fundulet singuri,spunem ta-ta,da-da,pa-pa si alte de-ale copiilor,pe care nu le pricepem ,dar ne face mare placere sa le spunem.
Suntem si maraiti uneori,dar nu baga ai mei de seama...ma iubesc prea mult.
Si acum surpriza...am lasat-o pt sfarsit,de Craciun am aflat ca o sa mai avem un copil...in august am sa fiu din nou mama.Desi socata si nedumerita,nu m-am gandit nici o clipa ce greu imi va fi cu doi copii(aproape gemeni),ci numai ce bucurie va fii in familie.
Si asa este...sotul meu se bucura mult,parintii la fel si toti prietenii nostrii.Nu zic ca nu-mi va fii greu la inceput,dar cine va fii ca mine in cativa ani?
Va pup pe toate si sper sa ne mai auzim.
m.floruta

Bravooo!!!! Felicitari pentru bebe2, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si inca un bebe sanatos si frumos!Si mult curaj si multa putere..ceva imi spune ca o sa ai nevoie...
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by katik
buna dimineata, daca se mai poate numi dimineata (dar ne-am sculat tirziu).
sarilla, multa sanatate lui razvanel, bine ca sunteti mai bine. dar de fapt ce a fost diagnosticul (scuza-ma daca ai scris si n-am vazut eu).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Multumesc mult...a avut un fel de enterocolita,din cate am inteles eu..a fost totul la nivel digestiv, nu respirator...nu putea sa tina nimic in el..voma incontinuu si facea kk..inca mai face moale...dar e mai bine.

POZE
m_floruta spune:
Va multumesc mult fetelor.
Pentru cine are rabdare si timp,aici sunt niste poze cu noi
http://new.photos.yahoo.com/m_floruta/#page1
SARILLA spune:
Mamaluidavid in primul rand multi
pentru ca ai pus poza cu dintzoshica ta..e o dulce..abia astept sa avem si noi..Apoi..abia astept sa vad poze din Disneyland..noi am fost la cel din Paris,inainte sa raman eu insarcinata,eu sunt innebunita dupa parcurile de distractii..ma dau in toate alea...asa ca ..POZEEEEE!!!
Iulenca multa,multa sanatate tatalui tau! Tinem pumnii sa fie totul bine..Pupam si piersicuta dulce!
Offf..nu mai stiu ce mai trebuia sa mai scriu...am o memorie..de furnicuta...nu ca daca e mica ar avea memoria scurta,saraca furnicuta,dar asta mi-a venit...m-am gandit ca daca elefantul,mare cum e,are memoria buna...furnicuta...
..hai va pupo..ma duc sa citesc sa vad daca e ceva ce mai trebuie zis..
POZE
SARILLA spune:
quote:
Va multumesc mult fetelor.
Pentru cine are rabdare si timp,aici sunt niste poze cu noi
http://new.photos.yahoo.com/m_floruta/#page1
m.floruta
Baiii...da' tu ai baiat frumos rau,mah...!!!

..mama-mama...e dulce foc..sa va traiasca!!!SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
Consi spune:
M_floruta 

FELICITARI PENTRU BB2, SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI DE UN BB SANATOS, VESEL SI MANCACIOS!
Si ca o curiozitate: s-a intamplat pur si simplu sau a fost cu intentie
?
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
m_floruta spune:
Consi nu s-a intamplat cu intentie...cu directie,cum zice al meu.
La Andrei ne-am chinuit 7 luni,iar asta micu' a fost o surpriza totala.Alaptam aproape exclusiv si eram cu 2 zile inainte de ciclu cand s-a intamplat evenimentul(inainte mai avusesem unul,ala urma sa fie al doilea
)
Asa ca fix in ziua de Craciun mi-am facut un test,mi-era rau de moarte...pozitiv...acela a fost cadoul nostru de sarbatori.
Noi speram sa fie o fetita,dar nu ne suparam nici pt un baietel.
Eu zic doar atat,sa fie sanatos si "doar" unul
...avem antecedente de gemeni in familie,amandoi.
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by mamidestefan
Andreea25 Incearca sa mai reduci nr de lingurite de cereale. Eu initial eram hotarita sa ii dau mai mult de 7 lingurite seara ...dar cind am ajuns pe la opt ..incepuse sa reduca timpul la tzitzi..asa ca am mai scazut ..cind la 6 cind la 7 si in citeva zile trage din noi de tzitzi ca inainte..cu toate ca ies si dintisorii si ar cam trebui sa ii reduca din apetit...sau cine stie actioneaza in sens invers la noiMami de
Stefan-Eduard (21august2006)
eu ii dau numai 5 lingurite de cereale si le devoreaza in 5-10 min ,nu i am dat niciodata mai mult desi saracuta poate ar mai fi mancat
andreea25 spune:
quote:
Si acum surpriza...am lasat-o pt sfarsit,de Craciun am aflat ca o sa mai avem un copil...in august am sa fiu din nou mama.Desi socata si nedumerita,nu m-am gandit nici o clipa ce greu imi va fi cu doi copii(aproape gemeni),ci numai ce bucurie va fii in familie.
Si asa este...sotul meu se bucura mult,parintii la fel si toti prietenii nostrii.Nu zic ca nu-mi va fii greu la inceput,dar cine va fii ca mine in cativa ani?
Va pup pe toate si sper sa ne mai auzim.m.floruta
felicitari sa i o sarcina usoara,un bb sanatos si mancacios!

andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
Consi spune:
M_floruta m-am uitat peste poze. Sunteti o familie frumoasa. Si Andrei e un dragut. Ia spune-mi tu mie la ce varsta i-au dat dinztocii si de cand sta singur in funduletz. Sa-l trec si pe el pe listutza.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet