PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LUNUTE SARBATORITILOR!

IULENCA ,multa sanatate tatalui tau ,te inteleg cum te simti, sa-ti dea Dumnezeu putere multa

TWEETY uite niste pt inviorare

CODRITU ,cateodata si medicii astia te baga in sperieti,sper ca totul sa fie bine cu puiutul,

ONICU ,de cand am inceput diversificarea asa probleme am si eu cu Radu,basinute la greu si noaptea parca este mai rau ,eu ii dau baby drink si ceai de musetel pt burtica ,la un moment dat i-am dat iar siropel pt,colici,acum parca sa mai linistit putin,cateodata ma gandesc ca si de la ce mananc eu,in ultimul timp am mancat cam de toate (eu ii dau titi) pt voi

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata, daca se mai poate numi dimineata (dar ne-am sculat tirziu).

iulenca, multa sanatate tatalui tau, numai bine!!! si tie multa putere ca sa treci peste!

la multi ani sarbatoritzilor de astazi! nu-i mai enumar pe toti ca a inceput puiul sa miriie linga mine.

sarilla, multa sanatate lui razvanel, bine ca sunteti mai bine. dar de fapt ce a fost diagnosticul (scuza-ma daca ai scris si n-am vazut eu).

cristina ioana, poti sa te muti si la timisoara, al meu pui a dormit de aseara de la 9 pina la 6, a papat o tura buna si a dormit pina la 10.15. acum e din nou somnoros.

maryion, adelapop, am vazut streamer in Real, era in jur de 2 mil, nu mai tin minte firma. m-am uitat io la el, era interesant dar de folosit n-am folosit niciodata. mada-mxm scria mai demult despre el, poate ne mai lumineaza inca o data.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca am fost ieri la eco de sold si am aflat cu bucurie ca robi e bine, n-are nimik cu soldurile!!! asa ca sunt super fericita, acum m-am linistit pe deplin.
in rest, vorbim toata ziua, ne intoarcem pe burta apoi urlam cit ne tine gura ca nu mai stim inapoi. papam numai tzitzi, dormim bine, dintzisori nu avem, mama, tata nu spunem doar meme cind suntem suparati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Salut toate piersicutzele si pe mamicile lor.
Nici pe mine nu m-a strigat nimeni la apel,dar nici nu aveam nici o pretentie,nu am scris des pe aici,la inceput fiindca nua m avut net acasa si mai apoi fiidca nu am putu tine ritmul cu voi,se umplu paginile prea repede.
Dar v-am citi si continui sa fac asta si sper sa nu fie nimanui cu suparare.
Dar fiidca fac parte din aceasta listuta,m-am gandit ca poate ar trebui sa va scriu si eu macar din cand in cand.
Andrei-ul meu a implinit pe 10ian 6 luni si e un copil minunat...mananca aproape orice(am inceput diversificarea de la 5 luni si ceva)...desi nu cu egala placere,are trei mese pe zi si 2-3 de lapte,dimineata si seara la tzitzi si ziua lapte praf.
Noaptea dormim de la 8-9 seara pana la 7-8 dimineata fara intrerupere,spre fericirea mea(asta a fost tot ce mi-am dorit de la el de cand l-am nascut si pana la 4 luni cand a inceput sa doarma noaptea)...si in rest suntem la fel ca orice copil,cu bune si rele.
Avem 2 dintisori ,stam in fundulet singuri,spunem ta-ta,da-da,pa-pa si alte de-ale copiilor,pe care nu le pricepem ,dar ne face mare placere sa le spunem.
Suntem si maraiti uneori,dar nu baga ai mei de seama...ma iubesc prea mult.
Si acum surpriza...am lasat-o pt sfarsit,de Craciun am aflat ca o sa mai avem un copil...in august am sa fiu din nou mama.Desi socata si nedumerita,nu m-am gandit nici o clipa ce greu imi va fi cu doi copii(aproape gemeni),ci numai ce bucurie va fii in familie.
Si asa este...sotul meu se bucura mult,parintii la fel si toti prietenii nostrii.Nu zic ca nu-mi va fii greu la inceput,dar cine va fii ca mine in cativa ani?
Va pup pe toate si sper sa ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

tweety ai nota 10 de la mine ptr chemare ,sa o faci mai des!
iulenca mai facut sa ,tu sti ca sunt alaturi de tine!
codritu tinem pumnii la fata sa fie bine.fetelor eu nu stiu ce sa i mai fac Arianei:de cand papa piureuri si cereale nu mai vrea lapte!!!papa fff putin lapte, ce lupte erau inainte dar acum...incepe si bea doua guri de lapte numai cand ma vede pe mine ca plangpoate i se face mila de mine...azi ma duk cu ea la doc.in rest ea papa binisor dar eu ma gandesc ca laptele trebuie sa fie de baza..deja nu mai pot! mai sunt si racita ca am luat de la sotu',dc se imbolnaveste si ea...am pus o
va pupic pe toate si multa rabdare fetelor.la multe lunute ptr sarbatoriti!andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cind sa trimit si eu mesajul....pica netul..
intre timp si-a revenit
asa ca iata-l cu intirziiere:

Mamaluidavid Ti-am vazut albumul. Ce copii frumusei ai .. Vreau si eu o fetita ...dar mai trebuie sa astept.
oncicu si eu la
Cit priveste durerile de burtica ...la noi s-au redus substantial de cind il tin pe umar imediat dupa ce papa cite un sfert de ora sau mai mult. Si nici nu mai regurgiteaza in pozitia asta. S-a obisnuit si sa faca kk-uta tot in pozitia asta.Asa ca dupa ce elimina gazele..face si kk..si abia apoi poate baiatul sa se intoarca la jucarii.
adelapop si pe mine ma intereseaza un "instrument" pentru fiert legume la abur

Mami de Stefan-Eduard (21august2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_floruta

Salut toate piersicutzele si pe mamicile lor.
Nici pe mine nu m-a strigat nimeni la apel,dar nici nu aveam nici o pretentie,nu am scris des pe aici,la inceput fiindca nua m avut net acasa si mai apoi fiidca nu am putu tine ritmul cu voi,se umplu paginile prea repede.
Dar v-am citi si continui sa fac asta si sper sa nu fie nimanui cu suparare.
Dar fiidca fac parte din aceasta listuta,m-am gandit ca poate ar trebui sa va scriu si eu macar din cand in cand.
Andrei-ul meu a implinit pe 10ian 6 luni si e un copil minunat...mananca aproape orice(am inceput diversificarea de la 5 luni si ceva)...desi nu cu egala placere,are trei mese pe zi si 2-3 de lapte,dimineata si seara la tzitzi si ziua lapte praf.
Noaptea dormim de la 8-9 seara pana la 7-8 dimineata fara intrerupere,spre fericirea mea(asta a fost tot ce mi-am dorit de la el de cand l-am nascut si pana la 4 luni cand a inceput sa doarma noaptea)...si in rest suntem la fel ca orice copil,cu bune si rele.
Avem 2 dintisori ,stam in fundulet singuri,spunem ta-ta,da-da,pa-pa si alte de-ale copiilor,pe care nu le pricepem ,dar ne face mare placere sa le spunem.
Suntem si maraiti uneori,dar nu baga ai mei de seama...ma iubesc prea mult.
Si acum surpriza...am lasat-o pt sfarsit,de Craciun am aflat ca o sa mai avem un copil...in august am sa fiu din nou mama.Desi socata si nedumerita,nu m-am gandit nici o clipa ce greu imi va fi cu doi copii(aproape gemeni),ci numai ce bucurie va fii in familie.
Si asa este...sotul meu se bucura mult,parintii la fel si toti prietenii nostrii.Nu zic ca nu-mi va fii greu la inceput,dar cine va fii ca mine in cativa ani?
Va pup pe toate si sper sa ne mai auzim.

m.floruta

felicitari pt. bb2!!!! sarcina usoara, sa ai un bb sanatos si mincacios! e greu cu doi bebei dar e f. frumos. cind ii vezi pe amindoi impreuna cum au grija unul de altul (cel mare de cel mic)...
si pupam piersicutza mare!!!(ce frumos, vei avea si o piesicutza mica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

stefania stii ca te invidiem da??

ce bine de voi ca aveti unde sa ii duceti
aici la romania nik
ii duci la mall sau in oraselul copiilor unde totul este uscat si trist
dar ne facem noi mari si mergem la disney la paris
noi ne gandeam ca trebuie sa fimsiguri ca intelege ceva ca sa putem merge la disney dar se pare ca intelesul asta are mai multe faze
asteptam pozele cu mare interes
si felicitari pt micul dansator

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea25

tweety ai nota 10 de la mine ptr chemare ,sa o faci mai des!
iulenca mai facut sa ,tu sti ca sunt alaturi de tine!
codritu tinem pumnii la fata sa fie bine.

fetelor eu nu stiu ce sa i mai fac Arianei:de cand papa piureuri si cereale nu mai vrea lapte!!!papa fff putin lapte, ce lupte erau inainte dar acum...incepe si bea doua guri de lapte numai cand ma vede pe mine ca plangpoate i se face mila de mine...azi ma duk cu ea la doc.in rest ea papa binisor dar eu ma gandesc ca laptele trebuie sa fie de baza..deja nu mai pot! mai sunt si racita ca am luat de la sotu',dc se imbolnaveste si ea...am pus o
va pupic pe toate si multa rabdare fetelor.la multe lunute ptr sarbatoriti!

andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

Andreea25 Incearca sa mai reduci nr de lingurite de cereale. Eu initial eram hotarita sa ii dau mai mult de 7 lingurite seara ...dar cind am ajuns pe la opt ..incepuse sa reduca timpul la tzitzi..asa ca am mai scazut ..cind la 6 cind la 7 si in citeva zile trage din noi de tzitzi ca inainte..cu toate ca ies si dintisorii si ar cam trebui sa ii reduca din apetit...sau cine stie actioneaza in sens invers la noi

Mergi la inceput

m floruta FELICITARI pentru BB2.

Gata ..iesim afara ..ca e destul de frumos pentru plimbare

Mergi la inceput