PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Consi spune:
Codritu tinem pumnii sa fie bine! Si probabil ca asa va fi. Dar de ce dureaza atat de mult. Ca imi imaginez ca pana atunci nu o sa prea ai liniste.
Maryion, Adelapop imi pare rau, nu prea stiu nimic despre steamer. Ca daca as sti v-as zice. Ce maxime scot la ora asta
.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
oncicu spune:
Consi incerc sa stau linistita, dar problema e ca la noi se intampla zilnic sa aiba pb cu burtica. Stiu ca e de la burtica pt ca il vad cum se screme , se strange si apoi se lasa cu basinute
, si asta se intampla de cateva ori pe zi.
Ma gandesc sa nu aiba o pb mai grava la burtica, vreun deficit enzimatic ceva..
maryion spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Consi incerc sa stau linistita, dar problema e ca la noi se intampla zilnic sa aiba pb cu burtica. Stiu ca e de la burtica pt ca il vad cum se screme , se strange si apoi se lasa cu basinute, si asta se intampla de cateva ori pe zi.
Ma gandesc sa nu aiba o pb mai grava la burtica, vreun deficit enzimatic ceva..
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
oncicu, dar ce papa bebeul tau? Nu am fost atenta, daca ai spus te rog sa ma ierti
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
adelapop spune:
mamidestefan - ce ai zis tu ca ii faceati in fiecre zi facem si noi fara sa ii iasa dintii
deci la tot acest program sa adaug maraiala
ma gandesc ce durere o fi pe ei micutii cand noi sutem terminati la o durere de masea 
quote:
Originally posted by mamidestefan
Hop si eu ...again.
Adelapop La primul dinte( acum 2 zile) eu nu mi-am dat seama ca e de la dinti...dar am avut parte de o "miriiala acuta" trei zile ..numai zic ca m-a cam trezit noaptea mai des decit de obicei ..Acum il asteptam pe al doilea ...de dat nu i-am dat cu nimic (din auzite nu prea ar rezolva problema decit pentru 10 minute)..dar l-am "tratat" cu :
ZIUA :
- plimbari lungi pe afara ...bine ca vremea tine cu noi
- culcat in leagan (bine ca rezista pina la 15 kg)
- cintecele cintate de mami si de CD - player (suntem dotati cu , cutiute muzicale)
MAI PE SEARA :
- maimutareli cu tati ..cit de multe..
NOAPTEA
- tzitzi "la greu" ... .
BAFTA ..Si sa ai nervii tari ..ca ai mei s-au cam subrezit de atita miriiala.
Mami deStefan-Eduard (21august2006)
scumpei
Bianca Maria
Cristina_Ioana spune:
Tweety am citit iubito pe pagina urmatoare ca m-ai chemat, dar te tachinam si eu, na, ca si-asa nu am timp sa o fac prea des 
Adelutza saru'mana ca ai intrebat de mine, intr-adevar sunt cam vraiste, de multe ori abia mai am putere sa fac dus seara...cu Miruna vorbesc des pe mess si cu Iulenca uneori
Iulenca scumpa tin pumnii sa fie tati bine 
Oncicu, da si pe Luca il mai doare burtica si trage basinele toata noaptea uneori...o fi de la banana, de la lapte, habar nu am...
Stefania, norocoasa mica ce esti...ma mut si io in Japonia daca e sa imi doarma copchilu, ce sa fac..
.
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Mishi pup si eu fata, mi-a fost dor de tine
De Buli mai stiti ceva?
Crisa si Larisa, Lolec si Bolec, unde sunteti? 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
adelapop spune:
iulenca ia de aici un
mare
mie mi-era dor si de tine si de anasia, cristina_ioana, kehleyr, mishi, amabella,sabana etc etc ca doar cu voi am parcurs frumoasa parte din viata cand ni se coceau puiutii in burtik
dar daca voi nu mai postati nik??? noi ar trebui sa fim suparate
cum adik toate citit si nici una nu apare decat la apel?
poooooi?? e frumos
si noi suntem rupte si epuizate dar aici ne mai creste moralul si tinem gashca unita, no gagici?
quote:
Originally posted by iulenca
Hai gagici ca suntetzi naspa. Tocmai pe mine sa nu ma puneti la lista de apel. Adika ce nu va e dor de mine, ce io nu-s forumista veche, io nu stiu ce face fiecare bebe si fiecare mamica. M-am suparat sa stiti. Io nu sunt asa orgolioasa da acu nu mai vb cu voi.
Mishi iubita mie sa stii ca mi-a fost tare dor de tine. Numa la gandu ca poate odata si odata mai intri si stabilim o treaba cu pizza aia .....Mie mi sa pus pe inima ca n-am putut sa vin la intalnirea aia de burtici la care ai fost si tu. Asa din poze am vazut io ca esti fata de comitet si nu ma las pana cand nu ne vedem cum ai promis public la tine pe terasa.
Mie mi-e dor de mai multa lume da nu spun de cine.
Noi suntem f bine, copii mari si ascultatori am inceput de ieri sa papam si fructe ( banana, mar, avocado)
si legume (morcovel fiert in supica) si cereale. In rest tzatzica ca e tare buna, da doar ziua ca noaptile noi nu le pierdem. De frumoasa nu v-am zis cat e ca e de la sine inteles. Mai completez albumele cu noutati ca sa va delectati si voi.Cred ca o sa ne iasa si noua dintzisori, eu nu vad dar tasu cica i sa albit gingia. Cert e ca noaptea chitzaie asa un pic in somn si pana acun nu era asa. Si cam roade toate jucariile.
Nu am mai intrat pt ca sunt tare suparata, tatal meu e f bolnav si toata viatza mea perfecta pana in acest moment a fost bulversata. Daca pana acum nu dadusem piept cu partea urata a existentei acum a venit vremea si e tare greu. Inca nu realizez, am plans cateva zile iar acum privec totul ca si cand nu mi s-ar intampla mie, parca m-as uita la un film. Problema e ca e cruda realitate si nu un vis. De-abia acum inteleg cu adevarat ca sanatatea e lucrul cel mai de pret. Restul se rezolva intr-un fel sau altul dar sanatatea uneori tine doar de D-zeu.
Am inceput in verva dar am incheiat trist. Va pup si poate mai intru sa ma mai descarc.
IulencaVARSTA MARIEI
MARIA THEODORA
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
iulenca imi pare tare rau pt tatal tau
nu citisem tot mesajul dar acum am vazut ca esti tare necajita
fi tare si doamne ajuta sa fie bine
va pupam si va mai asteptam cand puteti sa bagati un nasuc
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
dariana il dai simplu sau combinat cu fructe?
si ce cantitate ii dai, inlocuiesti o masa
?
quote:
Originally posted by dariana
adelapop, eu ii dau danone natural.
mishi, si Darius tot meme zice
Dariana si Darius (30.07.2006)
scumpei
Bianca Maria
anasia spune:
Sofia 
Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria