PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
Tweety7 spune:
Gata somnul meu!
S-a trezit monstruletul deja!
O sa adorm in picioare azi. 
Mi-am adus aminte ca am vazut pozele cu Luca a lui Miha. E superb gagiu! 
Larisa ai promis ca povestesti mai multe despre vacanta.
Ce-ti mai face tzoc-tzoca?
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
mamaluidavid spune:
Fetele daca va era dor de noi,uite am facut un album cu cateva poze cu copiii,unele din ele poate le-ati vazut,dar toate sunt din ultimele 2 luni aici
Enjoy!
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
oncicu spune:
Buna dimineata mamici! Haideti la o 
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!

Tweety si eu sunt cam chiauna (chiar daca am dormit mai mult ca tine) ca Robert de pe la 6.30 n-a mai vrut sa dorma, de abia acum a atipit. Nici macar nu a vrut sa manance de aseara, l-am tot incercat cu lapte dar ioc, cand se trezeste servim repede piureul de fructe.
Iulenca imi pare f rau pt tatal tau
, sper sa treci cu bine peste toate supararile.
Mamaluidavid superbe
Consi spune:

7 luni
SOFIA
6 luni
TEA
CARMEN MARIA
IANA DARIA
RADU STEFAN
IUSTIN
5 luni
ROBERT

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
adelapop spune:
mada_mxm stiu ca tu spuneai la un moment dat ceva de un steamer / steam....stii sa gatest legumele la abur fara sa stai sa le supraveghezi
am vazut reclama ca au aparut si la noi si vroiam sa va intreb daca l-ati cumparat si daca este folositor
stiu ca de ex pt supa de legume ai nevoie si de zeama.......????
mi l-as comanda dar astept parerea voastra
costa 1.700.000 lei deci cam 50 euro
sa aveti o zi superba ca dupa cum se vede vremea eu asa zic ca va fi
scumpei
Bianca Maria
oncicu spune:
Prichindeii vostri mai au dureri de burtica? Eu nu stiu ce sa mai cred, Robert se chinuie toata ziua cu burtica, trage basinute multe si mai nou este constipat. Nu stiu ce sa-i mai dau pt crampe, el a fost cu probleme mari de cand era micut dar credeam ca o sa scapam cu timpul...![]()
Consi spune:
Pika Pika imi cer scuze ca nu ti-am raspuns ieri. Luca bea laptele la mine in brate in sufragerie, dupa care il duc in patut in camera lui. Si pana ajung in camera apuca sa regurgiteze. De multe ori cand il pun in patut e cu ochii deschisi, pentru ca se trezeste in drumul spre camera lui. Dar cum il pun in pat face
.
Pika Pika asteptam
de la Disneyland.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Prichindeii vostri mai au dureri de burtica? Eu nu stiu ce sa mai cred, Robert se chinuie toata ziua cu burtica, trage basinute multe si mai nou este constipat. Nu stiu ce sa-i mai dau pt crampe, el a fost cu probleme mari de cand era micut dar credeam ca o sa scapam cu timpul...
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Stai linistita (atat cat poti
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
maryion spune:
adelapop buna intrebare.
ai vazut la teleshoping? sau care?
si eu astept raspuns la asta
eu am deschis si un subiect pe aceasta tema, dar nu a starnit niciun fel de interes
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762384577504
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
mamidestefan spune:
Buna dimineata fetelor .
cu o cafeluta
si cu felicitari pentru sarbatoritii zilei ..
LA MULTE LUNITE
..

sarbatoritilor zilei de 17 ianuarie
..
.
Sofia,fetita lui Kehleyr
Ioana Teodora,fetita lui Medeea76
Radu Stefan,baietelul lui alex c
Iustin,baietelul lui Cristina Bauer
Carmen Maria,fetita lui Dandana
Iana Daria,fetita lui alina2006
Robert,baietelul lui map