PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

MAMALUIDAVID, felicitari pentru superba zi de ieri...ce bucurie pe capul piticilor!Super!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Eliya ti-am trimis eu mail cu parola.
Chiar asa Pika ce vaccin faceti voi la 6 luni? Sau nu ati facut BCG-ul inainte de a merge in Romania?

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Iulenca puiule, nu te supara. Eu nu te-am strigat la apel fiindca stiam ca esti necajita din cauza tatalui tau si ca nu esti in dispozitia necesara pentru taclale pe forum. Imi cer scuze daca am gresit.
Sarilla bravo ca-i mai bine Razvanel. Tie iti urez insanatosire grabnica si iti trimit niscaiva pupicei.
Pika-pika suntem la inceput cu diversificarea si merge binisor deocamdata. Pana acum am papat doar piure de morcov+cartof si ne place mult. Saru'mana de intrebare.
Adelapop la noi nu prea a functionat nici Calgelul nici Calpolul. La sfatul unei forumiste, care-mi este tare draga, mi-am spalat bine mainile, le-am tinut apoi in jet de apa rece pana mi-au inghetat si i-am masat gingiile. Asa reuseam s-o calmez.
Galushca, Norocuta, Emiliapop, Alina2006, Cristina_Ioana, Iulenca, Oncicu, Mishi bine ati revenit, dragele mele! Sper ca nu veti mai disparea cum ati mai facut-o. Mii de pentru voi.
Mamaluidavid vreau si eu la Tokyo. Ma bucur ca ati petrecut asa o zi frumoasa in familie. Ce poate fi mai frumos! Uite cate o bezea pentru fiecare membru al familionului:
In alta ordine de idei, eu am petrecut o noapte groaznica. Intre 22-24 Clara a avut program intens de oracaiala. A adormit cu chiu cu vai si s-a rasucit pe toate partile intr-un somn agitat pana la 4 dimineata cand s-a trezit cu plamanii odihniti si dornici de galagie. Sunt VARZA... Acum e 6:18 si de-abia a adormit.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Am uitat sa felicit toti puiutii pentru performante. Bravo, scumpeilor! Pupa mama piersicutele cele voinicute si dragastoase! N-am mai dat nume, ca-s foarte multe si nu-mi functioneaza memoria la ora asta si nici rabdare sa notez nu prea am. Sa nu va suparati pe mine.
Aaaa, si vroiam sa mai spun ca ma bucura enorm succesul apelului meu catre comunitate. Faptul ca n-am vorbit in van, imi demonstreaza inca o data ca sunt ascultata, adica citita si ca postarile mele nu va lasa indiferente. Dupa cum probabil s-a vazut, ma simt aici ca intr-o mare si implinita familie. Nu mai continui ca devin patetica.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea

Mergi la inceput

Azi avem nu mai putin de 7 sarbatoriti:7 luni Sofia a lui Kehleyr6 luni Ioana Teodora a lui Medeea6 luni Iana Daria a lui Alina20066 luni Radu Stefan al lui Alex C6 luni Iustin al lui Cristina Bauer6 luni Carmen Maria a lui Dandana5 luni Robert al lui Map
Puilor le urez multe performante inainte, sa fie sanatosi si vanjosi, sa exploreze lumea cu mult interes si sa descopere cat mai mult cat mai repede si, nu in ultimul rand, maxima si permanenta veselie!
Mamicilor le doresc sa se bucure de ei si sa nu ne uite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Tweety saracutza ce noapte grea ai avut!
Jucariile pentru dentitie umplute cu apa care se pun la frigider sa se raceasca si apoi le rontaie bebeii nu va ajuta? Noi avem o maimutica de la Farlin luata din tara,si acum rontaie David la ea ,ce-i va place numai el stie
Mada parca tu ai intrebat de premergator.Regula ar fi cam de pe la 8 luni incolo;mai sunt unele mamici care spun ca de cand se ridica prima data singur in picioare;dar teoretic incepand cu 8 luni e ok sa fie lasati sa se sprijine pe picioare,putin cate putin,cam 5 min pt. inceput.
Am scos si eu premergatorul din dulap,inca nu am pus-o pe Patricia dar la fel ca toate jucariile ce David nu le-a mai folosit,cand le-am scos pt. Patricia au devenit fooooooarte interesante,asa ca sper ca in 2 luni sa se plicitiseasca de premergator,puturosul toata ziua numai acolo sta

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Tweety saracutza ce noapte grea ai avut!
Jucariile pentru dentitie umplute cu apa care se pun la frigider sa se raceasca si apoi le rontaie bebeii nu va ajuta? Noi avem o maimutica de la Farlin luata din tara,si acum rontaie David la ea ,ce-i va place numai el stie

Da...oribil a fost!!! Avem si noi doua asemenea jucarii, dar Clara se enerveaza ca nu le poate indesa de tot in gurita si in maxim 1 minut se aseaza temeinic pe urlat. Asa ca... tot degetele mele raman singura alinare.

Mergi la inceput

Incerc sa mai dorm si eu un pic. Cand ma voi trezi, sper sa gasesc minim 3 pagini de postari de-ale voastre si cel putin 5 dintre fetele care n-au raspuns pana acum insistentelor mele. Tare pisaloaga mai sunt, nu? Asa zice si sotu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare si de la noi!
Eu va citesc in fiecare noapte ca nu am timp ziua, si as vrea sa si scriu, dar e tare tarziu. Acum e aproape 1 noaptea si eu bantui pe aici. Am incercat si eu sa o divesific, dar nu prea ne reuseste, nu vrea sa deschida gura si daca reusesc sa-i stresor ceva in guritza scuipa afara. Am incercat cu toate felurile de cereale de aici si ieri i-am dat morcov, deocamdata nu am avut noroc cu nimic, sper sa ma tina rabdarea. La controlul de 6 luni doctorita ne-a trimis sa facem o tomografie si sunt cam stresata. Are ca si un cucui in fata fontanelei, dar eu am zis ca asa e forma capului ei, acum sunt stresata rau de tot ca nu stiu ce poate fi, nu se vede tare ca nu e mare, e asa ca un dambuletz. Sper din tot sufletul sa nu fie nimic, dar ne-a programat numai in februarie asa ca mai avem de asteptat.
Va pup si va urmaresc mai din umbra

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt cele 7 lunisoare

Sofia, fetita lui Kehleyr

- pt cele 6 lunisoare

Ioana Teodora, fetita lui Medeea76

Radu Stefan, baietelul lui alex c

Iustin, baietelul lui Cristina Bauer

Carmen Maria, fetita Dandana

Iana Daria, fetita lui alina2006