PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
map spune:
Buna mamicute, puiute si puiuti
am trecut si noi dupa o absenta lunga sa va dam binete. Noi sumtem bine insa timpul parca a intrat la apa. Robert vrea companie acum si nu prea ma lasa sufletul sa-l las singur. Ne jucam, ne papam, ne plimbam. Din pacate zilele acestea nu suntem in toane tocmai bune pentru ca luni am facut al doilea set de vaccinuri: doua intepaturi pentru ca am facut si un vaccin pneumococ. Nici de papat nu prea vrea sa pape dar speram sa-si revina in cateva zile. Este vesel insa, toata ziua cu rotitul pe burtica si vrem sa inaintam. Este tragedie mare, se impinge in genunti si se ajuta de cap si se enerveaza grozav ca nu poate sa inainteze prea mult. Daca-l las mai mult sa se chinuie reuseste sa ajunga si la jucarii. In fundulet este inca foarte instabil dar mai avem timp ca abia ce avem 5 luni ![]()
Cu exceptia zilelelor cu vaccin este cumintel, face nai singur ziua mai mult pe pat la noi decat in patut dar ce mai conteaza
Seara daca face scandal in patut adoarme tot in pat langa mine. Numai aseara afacut circ dar il cred ca era dupa vaccinel.
De papat pana acum papa cartofel, morcovel (asta-i place numai din borcanelul de hip), dovlecel, mar, banana, para. I-am mai dat si suc de mandarina si de azi incerc sa-i pun un pic ca piept de pui. Cereale am incercat dar i se face la fel foame ca si atunci cand papa numai lapte asa ca o perioada le-am abandonat.
In timpul cand Robert face nani eu incerc sa mai deretic prin casa, mai citesc, mai cos, mai tricotez. Am inceput sa mergem si la masaj d ebebi insa azi nu ne-am dus fiind el asa intors.
Fug sa-i fac supica ca poate, poate o vrea sa pape cand se trezeste.
Va pupam mult,
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
m_floruta spune:
Consi la 5 luni si 2 sapt i-ai iesit abmii dintisori si la 6 luni fix am stat singuri in fundic.
Mersi pt grija ta,esti o draguta.

map spune:
Acum vad ca-s o gramada de nume noi in lista de cand eu nu am mai trecut pe aici Bun venit si din partea mea si multa sanatate puitilor votri si voua ca sa-i faceti mari.
m_floruta asta-i o veste super, felicitari si sarcina usoara. O sa fie greu cred ca cum spui tu is aproape gemeni insa vor creste mari unul langa altul. La anul pe vremea asta si eu sper sa fiu mamica purtatoare de bb doi ![]()
Monica si Robert
poze
a.cicel spune:
Am aparut si eu...
Vad ca strigarea "catalogului" a dat rezultate.
sarbatoritilor de astazi
m_floruta felicitari si sarcina usoara.
map aceeasi sorinta am si eu, ca si tine. La anu' pe vremea asta sa fiu purtatoare de bb2. Doamne-ajuta.
Nu stiu ce sa mai fac cu Bianca. daca pana acum manca legume si fructe foarte bine, acum refuza categoric totul, in afara de lapte si cereale. A mai patit careva asa ceva? Si in plus e tare maraita, dar vad ca asta e situatie aproape generala.
Intreba cineva, nu mai stiu cine, de la ce varsta putem pune bebeii in premergator. Nu stiu exact, dar presupun ca dupa ce stau in fundulet. Bianca sta destul de bine in fundulet, chiar daca se mai apleaca in fata din cand in cand si apoi cade in nas. Eu totusi de 2 zile am pus-o in premergator. E adevarat ca nu o las sa "pedaleze" si ii mentin protectia care o are jos, sa nu stea cu picioarele pe podea. dar ii place foarte mult si da din picioruse de numa'.
Andreea si
Bianca Maria
POZE
MADYN spune:
Prezent si io! Cristina-Ioana gata nu ma mai
caci am raspuns la apel!
M floruta 

felicitari si o sa te urmam , fii fara grija (eu ca si a.cicel si map poate la anu'!)
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
map spune:
a.cicel si mie imi cam refuza Robert fructele mai ales pe care le papa cu mare placere. Vad ca azi cu carne a paoat foarte bine piureul. Cred ca au si copiii astia toane
Doamne ajuta sa fim la anul la mamici noi.
Monica si Robert
poze
oncicu spune:
m_floruta felicitari
, o sarcina cat mai usoara si un bb2 sanatos!!!
maryion Robert mananca Humana 2 , dimineata piure de fructe si la pranz piure de legume, iar de 2 zile si cu piept de pui. Dar cum spuneam el a avut pb mereu si cand manca doar lapte, eu am crezut ca vom scapa de ele cu trecerea tp si cu diversificarea dar...
Tweety7 spune:
Stefania sunt adorabili strumfii tai.
Oana si Clara se manifesta uneori ca Robert al tau. Cred ca-i normal sa-i mai sacaie burtica din cand in cand. Totusi, pentru linistea ta, ai putea sa-i faci niste analize.
obosita!
Mamidestefan eu am consumat cofeina la ora 5.
Dar, sa stii ca m-am gandit la tine si invitatiile tale la cafelutza. 
Codritu Doamne ajuta sa nu fie probleme cu puiu!
Cristinico nu mai necaji o mamica obosita cu tachinari, ca nu prea mai reuseste saraca sa prinda substraturile.

Save am primit cu mare placere inviorarea. 
Katik bravo ca-i totul OK cu solduletele lui Robi. Sa ne tii pumnii. Poate scapam si noi ieftin.
Andreea saru'mana pentru notare. ![]()
a.cicel nu-ti mai face griji, ca-i vor trece toanele Biancai.
m_floruta
Felicitari!!! In curand vei avea doi pui frumosi frumusei (ca am vazut pozele
)
Madyn, Map bine ati revenit!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
La Multi Ani!
Sofia, Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria, Robert
La Multi Ani!
Iulenca imi pare tare rau sa aud de tatl tau va dorim multa santate si multa putere! Pupici de la noi! 
Stefania fain ca aveti acolo Disneyland asa aproape, numai imi imaginez cum chitcaia si radea Patricia bolfosica.
Legat de steamer eu am vrut sa iau nu am luat pana la urma ca nu am mai apucat, si aici unde stam acuma nici nu mai am unde sa il pun ca abia am loc de oalele si tigaile si robotii de acuma
, dar a luat o prietena de a mea de la tefal si are o carticica cu timpul de gatire pt tipurile de carne si legume si apa aia vine dedesupt pusa si legumele in cosuletele alea si cand faci piure la baby din ce am citit din cartea aia de retete daca faci la steamer adaugi din apa aia de jos in care s-au aburit legumele. Si setezi dupa instructiuni si il lasi sa abureasca acolo si cand a terminat se opreste singur. Mi-a placut cum e si cand ne mutam sigur iau unul si pt noi.
M_floruta felicitari pt bebe 2. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ce fain ca ai sa ai doua piersicutze.
Si noi vrem bebe 2 dar abia dupa ce ne mutam ne apucam de asta pt ca vrem sa avem spatiul nostru sa avem loc pt tot familionul.
Mai citesc din urma sa imi aduca aminte ce vroiam sa zic si revin1
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Tweety7 spune:
Acum despre mine, Clara. I-am zis mamei sa ia o pauza si-am preluat fraiele la calculator. Ha ha! Azi am papat din nou morcovel bunicel amestecat cu cartofior delicios.
Am dat gata aproape jumatate de borcanel. Mai aveam putin si lesinam de placere si gangureli. Noroc ca s-a oprit mami cu indesatul, ca nu stiu ce m-as fi facut. Pentru cele interesate, sa stiti ca a creat mami meu album nou in Galeria foto. Se cheama "Clara 5 luni". Ma gasiti acolo! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara