** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Seara buna, burticute!
Tocmai ne-am intors relaxate de la ora de gimnastica (de data asta bebica nu a avut chef sa faca si ea gimnastiica o data cu mine ca si zilele trecute, lenesa!). Va plangeati ca ati devenit mai lenese...ar trebui sa ma vedeti pe mine! Nu visez decat patul...nani...Si asta in conditiile in care noaptea nu as putea spune ca ma odihnesc grozav, ma trezesc de mult ori, am cosmaruri. Am senzatia ca sunt un pic cam panicata. Ei, trecem noi si peste asta!

Burta creste intr-un ritm vertiginos, domnisoara locatara a burtii e mai lenesa de cateva zile (cred ca e in perioada de crestere, caci si eu am o pofta de mancare grozava). Incerc sa renunt la dulciuri si la prostii (vezi chipsuri, ptr care am facut o pasiune in ultima vreme), caci am luat proporti si daca continui in ritmul asta o sa ma rostogolesc pe la sfarsitul sarcinii. si totusi...sambata mergem la ziua soacrei mele si face niste prajituri...Numai cu gandul la ele sunt. Dar pana atunci - sunt cuminte, cuminte!
Nu stiu cum va simtiti voi, dar eu am o stare de bine, de fericire as putea spune, extraordinara. Nimic nu ma poate atinge sau enerva!Sunt buni si hormonii astia la ceva! In schimb, uit de la mana pana la gura! Sotul meu (care este un uituc prin definitie) a ajuns sa rada de mine caci l-am intrecut de mult...Va puteti imagina ce haos e la noi cu doi habauci...
Va pup si va doresc tot binele din lume,
Florina 24+ si Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Incerc si eu iar sa pun link cu poze cu bebelul.
Anca, 23+

baietelul meu 22 sapt
sau
http://photos.yahoo.com/lafaur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Uite acum zicea la stiri ca Monica Columbeanu s-a internat azi la Elias, pt nastere..doctor VLADAREANU..ca tot intreba cineva despre el..

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dianalaura, chiar intram in luna a sasea? Eu credeam ca mai avem o sapt! Chiar ma bucur: cu cat mai repede, cu atat mai bine - asta inseamna ca ne apropiem mai mult si mai mult de momentul intalnirii fata in fata cu bebeii!

Si eu am facut eco 3D la Iasi tot cu 500 de mii si am primit bonus CD-ul cu fetita draguta - un mic filmulet de 5 minute! Si merg iar la Iasi pe 27 ianuarie! Abia astept!

O seara placuta tuturor!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrap, multumesc si eu pt. explicatia referitoare la link-ul cu poze. Vad ca acum merge.
Din pacate poze cu burta mea nu am in calculatorul asta, abia sambata o sa va pot arata.
Bebelul meu are poza din profil (are ceva nasuc acolo), poza in care se vede coloana vertebrala si poza cu putza- pt ca nu-i venea lui tati sa creada ca e baietel, mai ales dupa ce statuse 6 sapt. cu fundul in sus, suparat ca el nu are baietel, ci fetita. Acum suntem la capitolul: negociere nume pe mail, ca tati e plecat saptamana asta. Si parca e mai greu la ales nume de baietel decat de fetita.
Anca, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Cineva ma intreba daca sunt din Bucuresti, sunt, dar important este ca lucrez la o firma de stat. Asa ca acum un an cind s-au introdus sporurile in salariu, s-au marit si nr de zile de concediu, asa am ajuns la 28 zile.

Sa va raspund legat de concediul de odihna: nu stiu daca este o lege s-au asa este stipulat in contractul colectiv de munca - la stat salariul este cum este, dar avem sindicat, asa ca macar alte drepturi avem. Deci s-ar putea fie doar local, dar eu am intrebat de 2 ori cite zile din concediul de odihna am in acest an dreptul si de fiecare data mi s-a raspuns: toate 28 de zile. Si am fost sfatuita sa le iau inainte de prenatal sa nu le pierd.
Si acea suma de bani pe care o voi primi la nastere, mi s-a spus ca este data de catre sindicat si este in valoare de 5 milioane de lei.

Miine poate mai aflu ceva la serviciu si va scriu.

Tamara 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

AAA, a mai zis acum la stiri de faza cu trusoul de 1 mil jumate pt nou nascut.,..cica fiindca dureaza pana se fac licitatii si toate alea, pana la 31 mai se va da contravaloare in bani a trusoului, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii cererii. Iar cererea se face de catre un parinte pe baza certificatului de nastere a bebelului.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

chiquitita - din cate am inteles eu, ca se vorbea in termeni medicali, cred ca e vorba de o desprindere de placenta, dar nu sunt sigura. Bine ca acum nu mai am probleme, dar sunt si foarte cuminte.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

DidiAlex, dianalaura multumesc pentru informatii.
tamarasptasa stiu si eu, dar se pare ca e numai pentru firmele de stat.
Eu vreau cat mai repede in prenatal pentru ca ma omoara internatile alea...stiam ceva de saptamana 28 sau 30. Daca e la latitudiena dr de familie m-am dus ca a mea e o nesimtita...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Florentina, nu cred ca este o problema. Varicela e o pb numai in primele 3 luni de sarcina, dupa care nu are risc fetal. Asigura-te ca nu e vorba despre rubeola - ceea ce ar fi mult mai grav in sarcina.

Mergi la inceput