** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

pai nu asa, chiqui, cum adica e la latitudinea dr de familie? Da ce, ea poarta copilul si are probleme sau tu? E dreptul tau, stipulat prin lege, si tu daca ii spui doamna, vreau sa ma duc in concediu prenatal din data de X, atata timp cat esti sub protectia legii, nu are ce sa iti faca! La o adica o poti reclama la Colegiul medicilor daca ea nu isi face datoria! Si daca e nesimtita, fa bine si inscrie-ti copilul la alt medic de familie, si apoi te transferi si tu la medicul respectiv. Altfel, ea va deveni si medicul copilului tau si va lua o gramada de bani de pe urma ta si a copilului, bani pe care nu prea ii merita dupa cate zici tu!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

didi, ardeiu e nazdravan, dar nu l-as putea categorisi altfel decat "copil cuminte". ce-i drept, cand sunt cu el nu mai pot face nimic altceva, dar e multumit numai cu atentia, nu trebuie sa-l fugaresc prin toata casa. singura lui "dambla" e ca atunci cand iesim afara si nu are chef de carut trebuie sa mergem numai pe unde vrea el, inclusiv prin balarii, pe iarba, sa sarim gardulete... daca nu, se aseaza pe jos si gata.
bine, in perioada asta trec si eu cu vederea faptul ca in casa la mine e cam balamuc si sunt jucarii imprastiate peste tot, nu strang toate firimiturile pe care le lasa andrei in urma ... am zis ca asta-i ultimul lucru pentru care sa ma stresez acum. si privind partea buna a lucrurilor, de-asta-i bine sa ai copii de varste apropiate (zic eu acum) - o sa se termine balamucul odata cu amandoi, nu o sa trebuiasca s-o iau de la capat!
chiqui, trebuie sa-ti pastrezi 42 de zile de postnatal. restul zilelor poti sa le iei inainte. daca crezi ca medica de fam. o sa faca nazuri, poti sa iei recomandare de la gineco cum ca-i musai sa intri in prenatal si aia tre sa-ti dea concediul medical. eu mi-am luat 80 de zile de prenatal, de ex. (cu andrei, ca acum sunt in cic)
elteka, haui ca nu mai e mult pana vineri ;)
florentina, habar n-am cum e cu varicela, n-ai pe cine sa intrebi daca ai facut in copilarie, ca sa stai linistita? apoi daca nu era eruptiva in momentul contactului s-ar putea sa nu se transmita... nu stiu ca la boli nu ma pricep, zic si io asa...
ancamari, mie mi s-a parut mai greu cu numele de fetita. de baietel deja alesesem . spor si negocieri placute!
pupici la burtici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Intru si eu sa mai d-au un semn de viata nu am scris de ffff mult timp dar v-am citit in fiecare zi asa ca sunt la curent cu tot ce se intampla pe aici.Vin si eu cu vesti despre bebelonul meu de 21 de saptamani care este cu certiutudine baietel (visul taticului s-a implinit)asa ca v-as ruga sa imi puneti si mie un si daca nu cer prea mult am sa va rog sa o treceti in dreptul meu pe d-na Dr. Brasoveanu Geanina de la Spitalul Judetean Ilfov. Multumesc burticutelor de Mai Iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am pus poze cu bebe si poze din America + comentarii.

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

merci fetelor ca v-ati gandit la mine.

Mica, am vazut pozele, si m-am indragostit de hainutzelele lui bebe si mai ales de halatul de baie. foarte dragutze. Cu siguranta o sa-i placa si la printzesa ta cand va fi imbracata cu ele .

17+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor ati vazut ca a nascut Monica la 19:53...sau ceva de genu'??? Aia mik e o scumpa... Nu au dat ei in direct cum promiteaui dar totul a decurs foarte repede si bine... Asa ca MULTE BILE ALBE pt. Vladareanu... care asa cum am mai spus este Seful de Sectie de la Elias... Nu mai tin minte cine intreba... parca PAULY??? dar eu zic ca ar fi pe maini bune la dumnealui!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blc_lia spune:

Buan dimi,

Vad ca toata lumea scrie despre concedii, din punctul asta de vedere as vrea sa fiu inapoi in Ro, pt ca aici cocediu matern este doar 3 luni platit, si max un an fara plata. Dar cum eu am schimbat jobul cu o luna inainte sa ramin insarcinata nu o sa beneficiez de nimic, asa ca am cazut de acord cu compania sa ma lase 3 luni in concediu fara plata. Cu ajutorul Domnului si al guvernului australian o sa o aduc pe mama mea pt un an de zile sa ma ajute cu bebeul, asa incit eu sa ma pot intoarce la lucru dupa 3 luni. Cum DPN e pe 6/iunie o sa incerc sa vin la munca pina la 15 mai cel mai mult. Deocamdata eu nu am probleme, jobul e usor asa ca daca totul e ok sper sa fac fata.

numai bine

Liana, 21+

UM=30/08/06
DPN=06/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica, ti-am vazut pozeleeeeeeeeeeeeeee! Super! Salopeta de blugi e cool, mi-as dori si eu una, dar aici in Japonia nu pot sa-mi introduc decit un picior marime romaneasca in interior

M-a apucat nostalgia cu apusul ala de soare de pe vapor, eu m-am casatorit pe un vapor care dupa ceremonie a inceput sa navigheze. Am prins un apus fantastic, ti-am pus o poza sa-l vezi.

Cit despre plasele de gap (esti dulce in tricoul roz de proba, asa fac si eu acasa, hop sa vad cum imi sta tot ) si hainele de bebe, parca e la noi in dormitor.

Iar Chicago, acolo unde e fintina aia (nu stiu daca mergea acum??)cu pozele alea electronice care se schimba, am fost inainte de Japonia, cit am stat in SUA...Era vara torida, si zeci de copiluti se jucau desculti si dezbracati in apa de la tisnitoare. M-am descaltat si eu si m-am dus linga ei...rideau asa frumos...era asa de cald si apa asa de buna si rece...Aia e una din clipele cele mai fericite din viata mea. Just pure happiness!

Pozele alea le am acasa, dar o sa butonez laptopul sotului, poate le gasesc.

, you made my day!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andradap merge, merge, merge! Multumesc tare frumos!

Eu mi-am activat PM in profil, de ce nu il vezi? Stiu sigur ca am salvat la iesire, mi-a mai scris o fata de pe forum pe adresa, inseamna ca a vazut-o...

Elteka, cu recunostinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimineata burtici. Cum a-ti dormit? Eu dorm bustean, nici nu cred ca ma intorc prin somn. La mine e o singura problema. Nu mai pot sa ma intind cand ma trezesc, prind carcei peste tot. Ce sa fac?
in somn nici atat ca imediat prind carcei la gambe. e singura mea problema , ca in rest as dormi intr-una asa cum zice PAflo.Nani , nani. Si acum a inceput iar fomica, parca tot as ciuguli cate c
Si eu lucrez la stat, adica la Primarie dar nu imi da tot concediu de 28 de zile, eventual vreo 10, dar cum ei nu se asteptau sa plec nici in martie, credeti ca mai am curaj sa zic ceva de concediu DE ODIHNA???!!!!!.Mai vad cum ma simt dupa delegatia de maine,poate o sa devin putin mai nesimtita, si o sa le zic in fata cum sta treaba.
Bebele meu e mai linistit zilele astea, de dimineata nu-l simteam de loc, si am pus mana pe burtica, l-am strigat si imediat mi-a raspuns.Ce frumos a fost......... Doamne, doamne cum vorbeste cum el cu mami lui. Deja il iubesc atat de mult si ii simt atat de mult prezenta incat deja cand vorbesc singura de sotul meu, deja ii spun TATI.
Ce frumoase sunt pozele, le-am vazut pe toate, cu bebe, cu America, cu burticute, sunt superbe. Eu habar nu am sa pun poze. Poate dupa ce intru in concediu si imi achizitionez un calc. mai bun ma pun pe treaba si poate reusesc sa va pun poze.
In rest suntem bine, de abia astept eco. Nu l-am vazut pe bebe de mult. Cred ca e totul ok ca altfel ar fi dat el un semn ca ceva nu-i convine.
Multi pupici.
23 fix, de maine intram in 24

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput