** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)
Raspunsuri - Pagina 22
andradap spune:
fetelor... sunt din ce in ce mai fericita!!! Stiti... ca ma plangeam ca nu creste burtik.... Ei bine.. .acum la inceput de luna a 6-a am ditamai burtoiul de care sunt mandra:
Aici e Burtik mea
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
23+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Ok, Mica 
Motannel, ai dreptate cu cauza viselor urite, si eu visez aiurea de nu mai imi prieste toata ziua. Sint temeri ale subconstientului. Plus, cu dormitul asta incomod...Las' ca vine bebe, si atunci o sa fie asa bine!
Andradap, am cumparat singurul cd pe care l-am gasit la 3 magazine imense de muzica cu Nana Mouskouri, dar nu e melodia pe el, asa m-am dezamagit...Poate totusi mi-o poti trimite pe mail (numai daca ai conexiune buna, altfel nu vreau sa te stresez). Cum faci tu de apare linkul la poze cu alt text peste?
dideip spune:
tamaraspt felicitari pentru
Am o mare rugaminte la tine imi poti spune esti din Bucuresti?mi se pare ciudat cu zilele de concediu, eu am intrebat la contabilitate si mi sa spus ca nu am dreptul la toate zilele de concediu decat pana la data cand voi naste, dar cum colegele mele sunt cam in urma cu Moficial (nici treaba cu prima pentru salariatele care nasc nu au stiut ca se da, daca nu imi spuneati voi si nu le dadeam eu legea taceau ca melcul deh...sa ajute firma, tin cu firma in loc sa tina cu angajatele)si vroiam sa le dau cu tifla in nas si daca aveam si o lege clara in care sa specifice ca gravidele au dreptul la toate 21 de zile de codihna era si mai bine.Cand le-am spus ca o colega pe forum a vb la contabilitate si i sa spus ca are dreptul la tot concediul au facut o fata la mine parca le-am luat la bataie si tare imi place cand le iau prin surprindere si le dau cu tifla in nas 
Paula
24+
poze
poze bebe
ancamari spune:
Si mie imi dau numai 1/3 in zilele de CO pt 2007, deci proportional cu cate zile mai lucrez pana nasc sau pana intru in prenatal. Stiu ca si zilele de concediu medical scad din zilele care imi mai revin pt 2007. Noroc ca eu mai am 11 zile lucratoare de anul trecut + 9 zile pt 2007 = 1 luna intreaga, ceea ce este ok. O sa mai fie si 8 martie zi libera si poate mai prindem si 1 mai, care e si asta zi libera.
Eu am intrat de ieri in sapt 23, adica in luna a 6-a, asa am vazut ca se calculeaza in majoritatea cartilor/site-urilor.
Invatati-ma si pe mine sa pun poze!
Anca, 23+
andradap spune:
ELTEKA, pt. a scrie textul peste link trebuie sa scrii exact asa:
Pai.. deschizi o paranteza dreapta adik semnul [
apoi scrii url
apoi pui semnul egal =
apoi deschizi ghilimele "
in cadrul ghilimelelor scrii link-ul dorit
inchizi ghilimelele "
inchizi si paranteza dreapta ]
apoi scrii imediat textul dorit a fi peste link
apoi iar o paranteza dreapta deschis [
apoi semnul /
apoi scrii url
si la final iar paranteza ]
Cam asta e tot... incearca si sa vezi ca merge!
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
23+ cu
Antonio
andradap spune:
ELTEKA, eu iti trimit melodia... dar trimite-mi un PM in care sa-mi zici mailul tau... ca nu-l stiu![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
23+ cu
Antonio
alina25 spune:
Buna gravidute,
Si eu am o burtica maricica acum si sunt tare mandra de ea.BB misca mai mereu l-au vazut chiar si colegele la serviciu.
Am vazut ca vb de CO -eu am fost si am intrebat si mi s-a spus ca imi revin 5 zile de concediu de odihna pana ar trebui sa intru in medical (deci numai 5 pe 2007 din 21 pe tot anul).Exista lege ca se d-au mai multe zile?
Si am vazut ca mai vb de o anume prima sau nu stiu exact ce am citit la gravide?Exista iar lege scrisa undeva?
Chiar ma intereseaza sa stiu si eu mai multe detali.
Va pupicesc
21+
Florentina Roman spune:
Salutare!
Fetelor, in w-e trecut a fost la noi nepotica mea, cu care s-a jucat Tudor,si azi mi-a spus mama ei ca are varicela... Eu nu stiu daca am facut-o in copilarie, oare are urmari asupra lui bb daca o fac si eu?
21+ si Tudor(5.07.2002)
pauly spune:
maine pun si eu poze cu burtica mea.
andradap super draguta burtica...o mai crescut.
mica asai cum zici...acuma nu ne odihnim ca nu ne mai gasim pozitia..dar mai incolo nu ne mai lasa bebe...parca am emotii cand ma gandesc...asa micuta si draguta in patutul ei..![]()
chris27 LA MULTI ANI sotului tau si multa sanatate.
parca o intrebat cineva de ureaplasma si mycoplasma...eu le-am facut in trim I si au iesit negative.nu mi lea cerut doctorul dar eu le-am facut ptr ca am citit pe net ca is importante ...mai ales ca eu am pierdut o sarcina.
pupici,
18+
poze