Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
GIOVA draga,mesajul meu era adresat DENISEI,DEEI si
celorlalte care au tot intrebat de "fugare"
si le-au transmis oarece mesaje.Le-am precizat unde le pot transmit direct mesajele respective .Nu stiu cum ai facut tu legatura cu Acina
probabil pentru ca stiai ca scrie si ea cu ele pe EVA ca acin@ parca. Probabil ca de aia a si sarit ea prima si s-a simtit vizata.Eu stiu ca Dana primeste poze si le pune pe site,asa ca n-aveam ce sa ma leg de Acina - chiar nu vad legatura. Chiar ma bucur ca s-a intors,pentru ca daca tin bine minte scria intr-o veselie pe la alte subiecte si la noi ba 
. Bravo Daniela ca ai convins-o sa revina.
Da' chiar asa imputzita vi se pare atmosfera pe aci
?
ANDIARORO 

Acu chiar ca iau o pauza.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
Denisam spune:
Eu mai stau un pic pe aici si o sterg la banca pt firma si apoi sa schimb niste haine pt emma si acasa- sunt un pic stresata dc miercuri la vaccin sa il trimti pe dragos, ca nu as vrea sa ma invoiesc asa repede de la job, ca i-am zis sefului azi pe telefon ca luna asta vreau sa muncesc 6h si de la 1 febr vreau sa work full-time si a zis ok-vorbim maine, sper sa fie totul ok.
Moni- acum am vazut ca te-au ajutat fetele, cu Dia si medicamentele- ma bucur ca va fi bine-pupici si sanatate.
Ref. la poze si urari, eu inteleg ambele tabere, itzi dau clar dreptate dar nu vreau sa mai zic nimic ca nu are sens-ne enervam si stresam inutil si nu asta e rostul subiectului nostru.
Mira-ne buucram de vesti si pt primii pasi ai lui Selin-pupicei!
Binca- eu lucrez la o firm acare fac eproiecte pt guvern si in general nue stresant mereu, sunt perioade, dar dupa ce nasc si stau 1 an acasa cat e legea, o sa imi caut altceva, desi sunt constienta ca o sa pierd un sef si un colectiv bun, dar imi treb sa fac ce stiu eu mai bine- sales si marketing si sa fiu un pic mai aproape de casa pt comorile noastre si sa avansez profesional.Pupicei la frumosul de Dani si Sandrei!
Rali-ficatul se poate face asa cum zice Giova-chiar o sa incerc sieu asa, sau cu sos de rosii- emmei cu sos nu i-a placut,d eci nu-mi ramine sa incerc decat varianta lui Giova.Eu cred ca treb sa aibe gust bun toate mincaruriel noi si treb sa ne placa noua-mamelor sau sa fie ce am mincat bun cand erau ei in burtica- eu asta am obs, dc eu nu sunt fun ficat si nu am micnat mai deloc, nici emma nu papa-pupicei!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisam spune:
Mie nu imi merge de la job cand scriu mesaj sa schimb culoarea la nume sau sa bolduiesc, ciudat-revin!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea

acina spune:
Giova esti o draguta , mi-a placut aia cu schimbul 2.![]()
Sunt assitent manager si am program 9-18.Desi trec cu mult de ora 9 cand ajung la serviciu, stau mai tarziu numai cand am de lucru, situatii , chestii d-astea.Si azi e una din zilele alea.
Moni ai dreptate imi place si mie sa scriu pe supereva , e un site chiar dragut, te-ai inselat numai asupra nick-ului meu.E identic ca si pe dc: Acina.DC ramane sufletul meu.Nu ma simt vinovata cu nimic imi pare doar rau ca o intentie pe care eu o consideram buna e primita cu atata ostilitate.Eu nu am fost prezenta la certurile voaste, orice ar fi fost intre voi consider ca nu treaba mea.Din punctul meu de vedere consider subiectul inchis.retin pt viitor sa nu mai provoc reactii negative.
Chftelutele eu le fac cu putina painica , le bag in supa de legume sau sos de rosii.Ii plac mult lui Andrei.
Denisa novocalmin zici.Am notat.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
LunaNoua spune:
hahahaha... fantastic !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Qt8in7wZzUE&mode=related&search=
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
andiaroro spune:
chiar daca am fost doar un privitor de pe tusa al conflictului, am fluturat de nenumarate ori steagul alb fara succes pe aici. de data asta sunt de acord cu Monica si nu mi se pare ca ar fi "rea". suntem liberi sa ne manifestam cum vrem pe forum sau in particular. nu avem un contract cu nimeni si nu suntem obligatzi sa scrie zilnic/ saptamanal sau lunar. o persoana matura poate sa treaca peste conflicte alimentate in mod artificial si orgoliu si sa se manifeste intr-un loc unde se simte bine.
monica a pus foarte mult suflet in topicul nostru si eu cred ca a spus bine ce a spus.
ana si alexandre (17.02.2006)
acina spune:
Deea super faza cu "Marean".
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
Va pup , am plecat.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
anasebe spune:
Problema iubitului meu primar, caci doar in sect 5 stau, nu era ca nu stie sa conjuge, dar nu stia ce inseamna a conjuga un verb! 

ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Denisam spune:
Andiaro-super spus despre Moni si subiect-pupicei si cand ne vedem la un ceai-dar pe la noi cand venitzi- pe bune acum, aici la canada?
Anasebe-cred ca ai dreptate cu iubitul primar-pupicei si voua si tzinem pumnii sa iasa super fain party-ul de miine- nu uita sa pupi pe toata lumea!
Acina-pupicei si emrsi de ideea cu chiftelutzele!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea