Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ACINA nu m-ai deranjat cu nimic,de aia le-am si zis unde sa le gaseasca,daca vor sa le felicite.Ele s-au suparat pe cateva,iar pe DC , numa'asa pe jumate,ca vad ca ne citesc si ne trimit poze in continuare,dar nu vor sa scrie.Asta nu pricep si ma enerveaza.Ori ori! Eu pret de cateva luni m-am milogit la ele sa se intoarca,asa ca aveam dreptul sa ma si enervaz la un moment dat ca nu suntem bagate in seama.Si pe mine chiar nu aveau de ce sa fie suparate.Doar Catei i-am trimis un pe DC,dupa ce plecase,cand m-am enervat ca a incercat sa convinga pe inca una sa plece si ea (si inca cu niste aberatii). Dar CATA in general stia de gluma si era obisnuita cu ,asa ca poate sa sara peste
Dar cum ziceam,m-am enervat si pana la urma am zis "daca voi nu ne vreti,noi nici atat"

S-a trezit Diana ,fug!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Iubita nu te supara, eu insami la un moment dat am incetat sa activez pe aici , nu imi mai placea atmosfera.Nu stiu cum am ratat discutiile voastre.Sincera sa fiu m-am intors la rugamintea Danei.
Alina dupa cate stiu eu nu mai citeste pe aici mai ales daca zici ca si-a facut alt nick si este activa pe alt site.
de ex eu nu as fi de acord sa se scoata din listuta fetele care nu au mai activat de mult.
Ok faceti ce vreti.
Pupici tuturor .fug ca am ceva de facut ,revin.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni de ce esti rea? Pozele cu Ayan si Bia sunt si pe site, asa ca orice le poate vedea.
Si nu cred ca Alina i-a dat poze Acinei ca sa ne arate. astea sunt in albumul lui Acina, cum are si Anasebe poze de la Nicolas si Anuca.
Hai sa terminam cu acrelile si prostiile, sa nu mai cautam cearta si sa deschidem un nou scandal.

Anasebe eu i-am pus 3 ficatei + morcov + gulie +pastarnac + o rosie + brocoli. Cand au fiert le-am facut cu robotul, am pus putina vegeta si la sf. am pus smantana.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

ACINA mersi Si la restul mersi
Diana pare ok,nu mi se mai pare calda,o mai las un pic ,ii iau mai incolo temperatura sa vad exact.Acum e foarte vorbareazta
Ca sa o hidratez ,i-a adus Ghitza trei bibe: cu apa,ceai si suc si i le-a pus pe masutza.Evident ca a luat sucul - mai era un pic doar.Dupa ce l-a baut pe ala, a luat o gura doar si de ceai nu insist, ca trebuie sa ii dam papa imediat.
Vine mami,va las.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Moni de ce esti rea? Pozele cu Ayan si Bia sunt si pe site, asa ca orice le poate vedea.
Si nu cred ca Alina i-a dat poze Acinei ca sa ne arate. astea sunt in albumul lui Acina, cum are si Anasebe poze de la Nicolas si Anuca.
Hai sa terminam cu acrelile si prostiile, sa nu mai cautam cearta si sa deschidem un nou scandal.
_
[

SA MOR EU DACA STIU DESPRE CE VORBESTI ... AM POMENIT EU CEVA DE ACINA???

MAI BINE IAU O PAUZA.

Mergi la inceput

Giova ce bun bun acolo, papa Marco brocoli?ca Andrei nu se prea omoara dupa el.

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Chiftelute de pui la faceti puilor?

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu te supara. dar eu am inteles din mesajul tau, cum ca Alina i-a dat poze acinei sa ni le arate. Stiu ca nu ai nimic cu Acina.
Nu are rost sa iei pauza din cauza asta. eu ti-am zis ca nu are rost sa fim iar rautaciuoase, cu remarci subtile si sa incepem un nou scandal. la Dienuta.
Acina nu i-am facut chiftelute de pui, dar am auzit ca e voie. Tu lucrezi schimbul 2? sau cum? de esti tot asa tarziu pe net.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Acina Nici eu nu i-am facut. Dar e o idee!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-supozitorul ala minune ,bun pt febra 39 si mai mare- se cheama NOVOCALMIN- si e ok- nui-as da insa antibiotic.Pupici si sanatte Dianei-nu te supara te rog.

Andiaro si Irinutza- sanatate multa bebilor si voua- eu incet vad ca scap de viroza asta.Revin dar astea erau urgent ca am citit pina la pag 15 doar, ca sunt singura la birou ca e furtuna de zapada si gheatza aici, seful e acasa, chiar mi-a zis sa plec mai devreme.

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput