Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 28
silvi_2005 spune:
Moni sper sa nu ai probleme cu Dia la noapte si sa fie totul ok, vezi cu supozitoarele de care ai tu, probabil ca sunt si concentratie mai mica.Si eu stiu ca novocalminul e cel mai bun supozitor in caz de febra mare.Cat despre discutiile legate de fete, eu chiar am refuzat sa mai comentez intr-un fel dar iti inteleg punctul de vedere si iti dau dreptate cu supararile astea inutile
,
Ingrid, tare cumintica Diana ta, totdeauna am admirat- cand te aud ce cuminte e si ce frumos se joaca, flacaul meu....e mai repezit, nu are rabdare sa se joace cu jucariile, instant se plictiseste.
Deea, sunt deacord cu tine cu lasatul copiilor sa planga, nu cred ca poate fi aplicata la toti copiii.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Denisam spune:
Silvi,Bianca,Anas,Giova si Dana-multumesc de gandurile bune legate de intoarcerea la job!Pupici!
Florinini-legat de meniu- si eu sunt cam in criza de idei- dar eu ii fac pe rand-supe si ciorbe de pui,curcan, vaca si tocanitze cu sos de rosii si cu sos alb ce se mai poate si cam atata-in rest iaurt la greu, ou cu brinza si un pic de lapte,fructe simple sau cu biscuitzi-chiar nu stiu ce sa ii mai fac, poate mai sar fetele cu idei mai ales pt prinz-2 feluri.A mea are si toane, cnad nu vrea piure de ex, cand il papa- acum e si cu 2 masele sa ii iasa, clar e si de la asta.
Deea- eu zic sa nu te mai stresezi cu somnul, fa tu ce stii ca e mai bine pt Daria si cum itzi dicteaza instinctul de mama, eu pe asta ma bazez ca asta e cel mai bun mereu.Pupicei!
Hai ca mi-am facut"norma pe azi"-v-am pupat si numai bine!
Denisa
Denisa
14+w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Bee spune:
Moni,
sa-ti treaca supararea ca stiu ca ai o stare ingrozitoare cu pitica bolnavioara! Si cu Novocalminul, eu am avut aceeasi reactie ca tine. Am citit prospectul si nu i-am dat decat dupa ce am vb cu doctorul pediatru. Eu fetei i-am dat Novo de 2 ori, intr-o singura zi, ca a facut 39 cu 4 febra. Cate 3 sferturi de supozitor. Sub 39, clar nu e cazul. Stiu ca ma tot repet ca o moara stricata, dar .........cand e bebe bolnav, n-ai timp sa cauti, sa-ti aduci aminte copilul cui a fost bolnav, cand, ce a avut, cu ce s-a tratat etc. Ma bucur ca Diana e mai bine acum. Lasa ca sucul de fructe e tare bun si ala. CE daca nu a vrut ceiut. Apa bea?
Deea, imi pare rau sa aud ca Daria se scoala noaptea. Sigur o sa-i treaca. Poate ar fi bine sa va culcati si voi mai devreme o perioada, cat e ea mai sensibila. Si noi am avut cu Ana astfel de perioade, cand ne simtea agitati nu mai dormea. Dar au trecut.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Hai mai Moni nu te supara
si o
. eu nu am vrut sa se mai inceapa cu alte certuri si chestii naspa si uite unde s-a ajuns. ce a fost a fost, fiecare a facut alegerea, asta e.
Zi cum se mai simte Diana? sper sa treceti cu bine peste noaptea asta si sa nu mai faca febra.
Deea super tare clipul. Ma tot gandesc, cum naiba a ajuns asta primar.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
silvi_2005 spune:
Denisa pupici si spor la treaba
Ana de France sanatate multa va dorim, bine ca ai descoperit care e problema.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Bee spune:
Denisa, sa ne zici cum s-a descurcat socrela cu Emma.
Despre chiftele de pui. Eu am facut de vita nu de pui. Si le-am prajit in ulei. Si nu le-a mancat oricum. Eu i-ash fi dat doar partea din interior (nu prajeala).
Despre magica metoda cu lasatul copilului sa planga pana adoarme. Daca nu esti consecvent pana la capat, nici nu merita incercat. Tot plansul ala sfasietor e inutil, daca ai cedat si ai luat copilul. EU nu sunt atat de consecventa, ca urmare am convenit cu barbatul sa nici nu incercam. Lasa c-o adormim noi sau in brate, sau in pat, n-om pati nimic daca ne sacrificam din timpul nostru de seara pentru ea. Dar recunosc, m-a batut gandul.
Ingrid, probleme cu menajera? Pai cred ca de asta nu-mi iau eu menajera. Sigur nu sunt eu mamica ordinii si curateniei, cand e facuta de mine, dar cand e s-o faca altii.......numai pete/urme/scame/imperfectiuni vad! MAi bine pun manuta, ca doar n-o sa ma bat singura. Macar o menajera, poti s-o critici ca o platesti, dar daca vine mama sa ma ajute, ce fac? Sa mai si carcotesc? MAi bine vine mama, sta cu fata, eu fac ce am de facut cum vreau eu.
Bee
monica70 spune:
Am terminat pauza de conta - fara conta 
Am uitat sa va zic ca Diana avea 37,1 dupa ce s-a trezit.Sau v-am zis? 
BEE
mersi de info.Dar nu mai tin minte,ana a avut febra parca de la bubitele alea.A avut 39 si de la gat???
GIOVA si ACINA eu acum am observat ca a pus Acina linkul ala - si asa mi-am dat seama de ce ati sarit la mine
,da' eu chiar nu-l observasem,ca n-am avut timp de poze azi si am citit mai pe sarite de la birou.Asa ca in mod cert nu m-am referit la Acina ... si n-are de ce sa se simta vinovata - mai ales ca altele intrebau de fete si ea le-a pus la dispozitie pozele.
DENISA am uitat sa iti zic,PE PAPUSA PLIMBAREATZA A DIANEI NE-AM HOTARAT SA O CHEME EMMA
. pE AIA DE LA ANASEBE O CHEAMA ANA,NU NE-AM HOTARAT LA AIA CU MAMA SI TATA. ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bee spune:
Moni, Ana a facut la bubitele alea, 38 cu 9 si nu i-am dat Novocalmin. Si la 2 saptamani dupa ce-i trecu beleaua respectiva, face febra noaptea 39 cu 5 si ajungem a 2-a zi la medic: rosu in gat (rinofaringita acuta virala). SI a tinut-o febra doar 24 de ore si medicul ne spuusese c-o sa tina 3 zile. SI DA, de la gat pot sa faca si febra 40 astia mici. Parca stiam ca dupa 3 ani, nu mai le creste febra asa. Dar pana atunci, ne pot face oricand asemenea surprize.
Bee
monica70 spune:
A FACUT IAR 38,8
ASA CA I-AM DAT TURA 3 DE NUROFEN 1,5 ML SI CARPE UDE LA PICIOARE.
Nu stiu cat si daca a scazut,ca nu ii mai iau iar temperatura - tare plange mai nou - adevarul e ca nu i-am mai luat temperatura de cand era mica
,ca nu a fost cazul.Am zis ca pastrez pentru inainte de culcare supozitorul de care o fi - depinde cat creste iar
Si daca si dimineazta are febra tot mare,incep cu antibioticul.
Cel mai nasol ca nu sta o clipa locului si am inteles ca si daca se agita creste temperatura,ar trebui sa stea linistita,dar vezi s anu.Circula de zor 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
cosmi1975 spune:
MONICA ai grija iubita ca temperatura asta mare si oscilanta e nasoala , v am povestit ca bianca a facut convulsii si asta la aproape 5 ani , asa ca parerea mea este s o vada urgent medicul
SILVI pupici tie si comorii tale
ACINA frumoase poze
ANYMONI pupici la nora mea 
MICIOOOOOOOOOOO de ce nu mai vb cu noi
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan