Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 23
Biancas spune:
Silvi, si pe fatza lui Alain se vede ca e un copil foarte cuminte. Si Tibi arata la fel.
Par niste copii linistiti.
Eu l-am pus la culcare pe Dani si cand se trezeste vreau sa iesim afara sa incercam noul carucior ca e foarte frumos afara, e cald si soare zici ca vine primavara.
Ralu, am vazut centru de joaca ca a lui Anasebe la un magazin cu 2.600.000. daca e la fel nu stiu dar seamana. oricum la magazinul ala sunt cam scumpe toate. Eu nu as da atatia bani pe asa ceva, mai ales ca casa imi e plina de jucarii
.
Irina, si eu i-am luat odata temperatura la Dani si avea 35 cu ceva...cine stie...e bine ca acum nu mai are febra.
Moni despre antibiotic nu stiu ce sa iti zic, odata cand avea Dani rosu in gat si mi-a prescris antibiotic nu i l-am dat pt ca mi-a spus ca "are un pic de rosu in gat." Vezi cum evolueaza treburile, si daca e serios de deseara bagai medicamentul. Sapt trecuta si Dani a avut rosu in gat si arata urat gatul lui si i-am dat Cefalexin si s-a vindecat. Acuma tu stii si o sa vezi cat de grav e, dar eu zic sa nu va speriati cand auziti de antibiotice ca decat sa se agraveze boale mai bine antibiotic si se rezolva.
Nu mai stiu cine a scris ca i-a dat antibiotic la copil si nu i-a trecut....Poate nu i s-a potrivit, sunt antibiotice care nu i se potrivesc copilului, sau care il vindeca. Deaceea antibioticele normal se dau 3 zile dupa care mergi la control si daca e mai bine continui inca 2 zile, daca nu se schimba antibioticul pt ca inseamna ca organismul nu reactioneaza la el.
Ralu, eu ii dau ficatul fiert vreo 5-10 minute ca daca il fierbi mult se face amar...(Giovaam vazut ca tu il fierbi cu legumele impreuna....nu e amar? L-ai gustat?)
Stiu si noi cand faceam cartabos de porc ca ficatul il fierbeam cel mai putin ca se amareste daca fierbe mult.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Moni....jumatate de Novocalmin, doar jumate acum, si jumate deseara taiat in lungu`.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Ingrid S spune:
Andiaroro, sorry pt Alexandre
...sper sa scape de boala, cum se pot imbolnavi astia mici, una-doua. Pozele cu el sunt mai noi? Ca eu pe cele de la Craciun le-am vazut. Daca sunt spune-mi, please.
Si cu supararea...stai ca mi-am amintit. Pia vineri am vrut sa-i fac Dianei mazare cu pui. Si scot mazarea congelata (fabricata in Belgia) si ce descopar la fundul pungii: o ganganie cat toate zilele, arata ca o plosnita. De la mine nu avea cum, eu de cand am luat-o, am pus-o in congelator si o scoteam pt 2 sec, cat ii puneam din ea. Am vrut sa ma duc la OPC, dar nu aveam bonul...cine tine bonul 3 sapt?? Asa ca am renuntat, dar sunt turbata...de cate ori nu i-am pus mazare din aia in mancare???
. V-am zis asta ca sa fiti atente, ca naiba stie ce monstri se mai ascund in asa-zisele pungi congelate si importate.
Si mai am un motiv pt o zi proasta: i-au aparut niste bubitze mari, rosii, 3 la numar pe tampla Dianei. O fi de la laptele ala dat de sotz? Ca atunci chiar il omor. In rest, nu are, m-am uitat. Of, ca asta imi lipsea.
Bianca, am vazut un Dani cuminte, pupa mama la el, cum sta sa inchida si sa deschida usile...
. Asa invata ei, explorand peste tot...
Irinatuntza, 35 grade? O fi, nu pot sa-mi dau seama. Poate nu i-ai luat bine temperatura. Poate ii ies dinti Sabinutei...asta daca nu are rosu in gat. Mergi la pediatra totusi sa o vada, asa pt orice eventualitate. 
Ma duc sa-i pun papa la foc.
Ingrid S si
Diana
Biancas spune:
Bee..
sa treaca repede mucii aia. Si noi sapt trecuta am avut si tot cu aspiratorul l-am aspirat.
Deea, of of...saracutza Daria....dar gandeste-te la o metoda sa o dezveti de trezitul noaptea si de dormitul cu voi.
Si prietena si-a lasat copilul sa planga si cate 30 min si s-a cumintit pana la urma si acum sta singur in patul lui si doarme singur. Inainte numai figuri facea.
Merg sa mananc ca mi-e foame...
Nu mai stiu la cine am vrut sa scriu si ce
Ana...
,
la Alexandre.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
andiaroro spune:
DEEA- o cafea, un pupic si
. Eu stiu ca esti "maratonista".
Bee - sa stii ca am uitat sa te enumar, dar erai si tu in gandurile mele. Parca mai conteaza metodele si un E in + sau -. imp e ca a mancat.
Moni - dupa cum evolueaza febra si ca persoana carea tras de roshu in gats ia migdale pana la 30 de ani(cand am aplicat solutzia radiacala), eu zic ca poate nu e totusi de ocolit antibioticul ala-chiar daca mie nu-mi plac in general
.
ana si alexandre (17.02.2006)
Ingrid S spune:
Moni, sosetutze cu otet, la fel o batista la tampla, eferalgan daca i-ai dat deja paracetamol sau novocalmin cum zice Bianca, e foarte bun si scade repede temp.
Bianca, eu eram aia care i-am dat antibiotic si n-a avut efect.
Si nu-i mai dau cat pot...
Deea, si eu am lasat-o sa planga 5 min, din care 3 a marait, iar 2 a urlat. N-o mai las, doar ma enervez si eu si ea. N-are rost, zic eu. O sa adoarma si singura, cand va fi timpul. Vezi la dinti, ca poate de aia nu doarme noaptea, asa se trezea si Diana, ba plangea, ba avea chef de joaca.
Ingrid S si
Diana
andiaroro spune:
Ingrid
- te asteptam la sueta. Sunt tot alea o sa pun pentru tine special astazi unele noi. am umplut toate aparatele si camera, dar ne-a fost lene sa descarcam- cu ocaiza asta fac si eu spatiu de noi fotografii...ca noi il pozam in pusee. Nasol la chestia cu gangania, dar si pe aici exista surprize de genul asta....mai rare, dar exista. de asta m-am orientat eu spre mancare de copii .........sa mai reduc riscurile.
Bianca-pofta buna.
Bianca -si eu am duc la fac, dar nu mai am sesiuni.......sunt ca niste reuniuni de serv in care nr profilor e, cateodata, mai amre decat cel al studentilor. dar in sesiuni niciodata eu nu m-am plans ca-s mai ciudata: f calma inainet de ex, intr-o stare de gratzie, atunci ma apuca facutul prin casa curat, gatitul si dragostea pt fiecare materie la care dadeam ex si regretul ca n-am aprofundat-o in timpul anului. toate materiile care mi se pareau ineptii imi placeau brusc......cred ca-mi placeau ca acu era mult prea tarziu sa le mai invatz
. am norocul, insa , ca am o memorie vizuala f buna si tot timpul ma descurcam........nu stiu daca am picat vre-un examen si nu sunt genul tocilar absolut deloc, dar cred ca memoria si starea aia.......
zen m-au ajutat intotdeauna
Deea- am uitat. la noi functioneaza cateodata metoda, dar daca se intetesc plansetele nu il lasam "cu metoda" ca e clar ca nu merge atunci....si oricum, nu-l las pur si simplu.....are niste jucarioare care canta, ceva miscator pe acolo, pe care i le prezint inainte de a-l pune in patut sa-l atraga alea si printre oftaturi se va juca sau culca si nu va mai plange. daca plansul se inteteste, nu-l las.......el obisnuite sa doarma un sfert de ora cand vine de la cresa obosit.....asta e singura metoda sa doarma atunci. altfel, nu doarme si e agitat si nervos, dar nici nu vrea sa doarma pur si simplu...... eu cred ca sunt copii si copii sau copii si "momente".........cau copii si "metode". .......
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
MERSI 

L-am trimis pe Ghita dupa novocalmin.Mami a bagat-o in apa dezmortita un pic cu picioarele (nu prea mult "sa nu raceasca"
si i-a pus si ceva comprese.
Anasebe mersi de 

Pana acum a luat azi 2 supozitoare cu paracetamol ,de doua ori nurofen 2,5 l si odata eferalgan 2,5 ml 

Chestia e ca si eu de cate ori aveam rosu in gat nu trecea cu absolut nimic decat antibiotice .Incercam intai naturiste,apoi antitermice si tot la antibiotice ajungeam dupa cateva zile 

Acum dupa ce i-am dat atatea, cand pot sa ii dau novocalminul?
Ana zicea ca se da din 4 in 4 ore,dar n-o intoxic oare cu atatea?
Evident ca-s incoerenta,naiba s-o ia de treaba,ca de eram acasa era altfel.Mai am o ora jumate.
O fi gatul oare? Chiar asa febra se face de la gat rosu?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
anasebe spune:
Moni Din 4 in 4 ore un antitermic, dar nu novocalmin decat atunci cand sare de 39.
Si ai grija un antitermic sa fie pe paracetamol celalalt pe ibuprofen.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Ingrid S spune:
Moni da, poate sa faca febra mare de la rosu in gat. Dupa ce ai bagat-o in apa nu i-a scazut temperatura?
Andiaroro, eu mi-am baut cafelutza deja, adica 3 cescutze..
. Daca pui poze, pune si linkul macar cu yahoo photos ca nu pot sa-l deschid deloc, nu ma lasa compul, cat sa bag parola.
Am sunat-o pe pediatra, zice ca nu de la lapte are bubitzele, cik daca era alterat, vomita instant si facea diaree...deci sotzul a scapat de
, dar atunci de la ce i-au aparut?
Si am vrut sa-i dau si eu Calcareea carbonica, mi-a spus doar dupa ce o duc la un homeopat si indicat ar fi dupa un an. Asa ca o sa-i dau calciu.
Merg sa o aduc de jos ca pana acum s-a plimbat cu maica-mea.
Revin mai incolo.
Ingrid S si
Diana